Er du et udlejningsagentur?

Tilslut dig tusindvis af glade udlejere på HomeAway


FAQ

 • Hvem er HomeAway?
  HomeAway er verdensførende inden for udlejning af ferieboliger med over 1 million annoncer i 190 lande. Gennem vores globale netværk af websider kan udlejere og agenturer udleje deres ferieboliger og give gæsterne uforglemmelige oplevelser og fordele. Vores ferieboliger koster mindre end traditionelle hoteller og giver gæsterne mere plads og privatliv.
 • Hvorfor skal jeg annoncere min feriebolig på HomeAway?
  Med en annonce på HomeAway er det nemt at tjene penge på udlejning. Som verdens største udlejer af ferieboliger kan vi tilbyde dig eksponering til mere end 44 millioner feriegæster om måneden. Vores internationale netværk består af 25 websider over hele verden, herunder to af de største udlejningssider for ferieboliger i Storbritannien samt Tyskland, Frankrig, Brasilien, Australien, USA, Canada, Spanien, Italien, Sverige, Norge, Mexico m.fl.
 • Hvad omfatter min annonce?
  Hver annonce har alt, hvad du skal bruge for at udleje din feriebolig og tjene penge. Du får både plads til 24 billeder i høj opløsning, et interaktivt kort og en bookingkalender. Når du er tilmeldt, kan du begynde at oprette din annonce... Og modtage bookinger!
 • Er det mig, der bestemmer, hvem der lejer min feriebolig?
  Ja. Du har altid fuld kontrol over, hvem der lejer din feriebolig. Alle bookingforespørgsler går direkte til dig. Du kan kommunikere med feriegæsterne for at finde ud af mere om dem og sikre dig, at de er et godt match til din feriebolig.
 • Hvilke typer af ferieboliger kan jeg annoncere?
  Hos HomeAway benytter vi sloganet ”Hele huset. Hele familien. Total ferie.”. Derfor er det en del af vores koncept, at vi kun udlejer hele ferieboliger. Men det betyder ikke, at ferieboligen behøver være et hus! På vores sider finder du sommerhuse, ferielejligheder, villaer, bondegårde, bungalower, husbåde, fjeldhytter, slotte, feriehuse, godser, herregårde, yachter, jurter og mange andre former for ferieboliger, som feriegæster ønsker at leje for at holde en dejlig ferie.