Vi er der for dig både før, under og efter dit ophold

Fra det tidspunkt du booker, og indtil din rejse er endt – vi sørger for, at din rejse foregår uden problemer. Læs mere om vores garanti for tryg og sikker booking og de andre fordele, vi tilbyder hver gang du booker og betaler gennem HomeAway.

Før dit ophold

Sådan beskytter vi din rejse, selv før den begynder.

Valg af Premium-partnere

Vores Premium-partnere giver gang på gang deres feriegæster gode oplevelser. Når du kigger på en feriebolig fra en Premium-partner, kan du være mere sikker på, at ferieboligbeskrivelsen, billederne og faciliteterne lever op til en vis standard.

Beskyt dine betalinger

Når du booker gennem HomeAway, beskytter vi din betaling mod svindel. Hvis din betaling ender i hænderne på en anden end ferieboligudlejeren eller -udlejningsagenturet, betaler vi beløbet tilbage.

Sådan betaler du sikkert

Grundig undersøgelse af svindel

Verificerede konti og baggrundstjek er blot nogle af de måder, vi undersøger for svindel.

Ombook, når du har behov for det

Det sker heldigvis ikke så tit, men hvis en udlejer bliver nødt til at annullere en booking i sidste øjeblik, står vores ombookingspecialister klar til hjælpe dig og booke en lignende feriebolig.

Hvad gør jeg, hvis udlejeren annullerer min booking?

Under dit ophold

Vi hjælper dig med at sørge for, at dit ophold foregår gnidningsfrit.

Vores team står altid klar, til at hjælpe dig

Vores eksperter står klar til at besvare ethvert spørgsmål, som måtte dukke op under dit ophold. Hvis du har brug for at kontakte udlejeren eller har spørgsmål, er vi her for at hjælpe dig.

Besøg vores hjælpecenter

Hjælp til indkvartering

Hvis du ikke kan komme ind i ferieboligen, eller hvis du oplever, at ferieboligen ikke lever op til annoncens beskrivelse (f.eks. færre badeværelser, ødelagte faciliteter osv.), bedes du venligst give os besked inden for de første 12 timer af dit ophold. Vi forsøger da at finde en ny feriebolig til dig, så din rejse kan fortsætte gnidningsfrit.

Efter dit ophold

Selv efter dit ophold er gennemført, så vi klar til at hjælpe.

Beskyt dit depositum

Hvis udlejeren eller udlejningsagenturet tilbageholder dit depositum på uret vis, kan vi hjælpe dig med at kræve det tilbage.

Ønsker du at læse mere om vores garanti for tryg og sikker booking?