Objektmanager

Din forbedrede udlejerkonto gør det nemt for dig at bevare overblikket over mange forespørgsler. Den kombinerer smarte e-mailfunktioner med de vigtigste værktøjer til administration af bookinger. Kommunikationen bliver mere enkel og du kan administrere dine bookinger også når du er undervejs. Din nye udlejerkonto kan bruges på alle skærmstørrelser, tablets og smartphones – ganske enkelt og med en optimeret udformning til mobile enheder.
Se selv:

 
rm2-inbox-convo-pm.png

Overblik over alle bookingdetaljer

I din nye indbakke administrerer du de enkelte forespørgsler direkte og samlet på et sted. Du kan se hele kommunikationsforløbet med den enkelte feriegæst. Og ikke nok med det – herfra kan du administrere hele forløbet fra forespørgsel til booking uden at skulle springe til andre områder i udlejerkontoen.


add-quote.png

Din indbakke giver dig helt nye muligheder

 

  • - Tilgang til din kalender – du kan umiddelbart se om din feriebolig er ledig på det forespurgte tidspunkt
  • - Tilføj lejeprisen inkl. tillæg
  • - Send automatiserede betalingsopfordringer
  • - Benyt alle former for oprettede svarskabeloner
  • - Vedlæg lejekontrakter og andre dokumenter med blot et klik
  • - Se hele kommunikationsforløbet

 

Bevar overblikket og undgå at overse noget

Din indbakke indeholder samtlige meddelelser. Så uanset hvor mange ferieboliger du lejer ud, har du altid overblik. Statusmeldinger som bliver fremhævet i forskellige farver samt nedtællingsfunktion viser dig umiddelbart, hvilke meddelelser der er nye og hvor lang tid du har til at acceptere eller afvise dem. Nye filterfunktioner giver overblik, med arkiveringsfunktionen kan du rydde op og gemme ældre meddelelser og nemt finde dem frem igen, hvis det bliver aktuelt.


Opret lige så mange svarskabeloner som du ønsker

Når du modtager mange forespørgsler, f.eks. i hovedsæsonen, er det rart at kunne benytte færdige svar. Derfor kan du oprette så mange svarskabeloner du har brug for. Det sparer tid og du kan endda indføje pladsholder til navn, adresse og bolignummer – de bliver automatisk udfyldt med de rigtige oplysninger.

template-edit.png

Opbevar dokumenter online

Gem dokumenter som lejekontrakter, husregler, afbestillingsbetingelser osv. direkte i din udlejerkonto. Så kan du hurtigt tilføje dem til en meddelelse og behøver ikke at sende en ekstra mail. Du kan benytte filformaterne .pdf, .png og .gif.