HOMEAWAY GIVER DIG

nye værktøj og funktioner der hjælper dig med at spare tid og få flere bookinger

 
 

 

Succesrig udlejning

Nu kan du tilbyde feriegæster det der er vigtigt for dem: Masser af information om din feriebolig og hurtige svar på forespørgsler. Og det takket være din nye udlejerkonto. Her har du altid overblik og er top informeret om de nyeste forespørgsler samt aktuelle og fremtidige gæster. Du kan forbedre kvaliteten af din annonce målrettet og effektivt. Se de nye, smarte funktioner – som alle vil hjælpe dig med at gøre dine gæster endnu mere tilfredse. Tilfredse kunder giver flere bookinger!

 

Målrettet forbedring af din annonces kvalitet

Hvor højt oppe i søgeresultaterne din annonce vises eller om feriegæster føler sig tiltalt af den afhænger af mange faktorer. De vigtigste kan du se under "Annoncekvalitet" i din udlejerkonto. Og ikke nok med det: Du får målrettede tips til hvordan du kan forbedre din annonce. Dermed får du helt styr på kvaliteten af din annonce. Det er vigtigt, fordi feriegæster lægger vægt på en god annonce.

Læs mere


Bookingassistenten – din perfekte sekretær

Din nye bookingassistent gør det nemmere for dig at bevare overblikket og minimerer administrationen af din sommerhusudlejning. Nu kan du allerede ved første øjekast se, om der er noget der skal bearbejdes eller forespørgsler der skal besvares. Alle detaljer om løbende betalinger, lejepriser og kalenderen finder du med kun et klik. Feriegæster sætter stor pris på prompte og pålidelige svar på deres booking. 

Læs mere


Din startside – opslagstavlen for din udlejning

Startsiden af udlejerkontoen er det vigtigste instrument for vores udlejere, hvorfra alle administrative skridt tages. Derfor har vi skabt en udlejerkonto med en endnu bedre oversigt. Fra nu af ser du dine nyeste beskeder direkte efter du har logget ind, bliver informeret over vigtige nyheder, som du ikke må gå glip af, og får oplysninger om din annonces kvalitet. Dermed kan du umiddelbart og målrettet ordne det vigtigste først.

Læs mere


Agenturkonto – hjælper dig med at beholde oversigten

Din nye forbedrede agenturkonto gør det nemmere for dig at holde styr på alle forespørgsler i højsæsonen. Mange nye funktioner hjælper dig nemt og fremfor alt tidsbesparende at administrere dine bookinger. En forbedret navigation, muligheden at oprette e-mail skabeloner for individuelle svar og tilgang til forskellige lejeaftaler er bare nogle af de mange nye funktioner.

Læs mere