Vores internationale partnersider

HomeAway tilbyder en billig mulighed for også at udleje din feriebolig eller dit sommerhus til internationale gæster. Her kan du modtage flere forespørgsler end gennem nogen anden dansk side. Et etårigt abonnement hos HomeAway.dk inkluderer gratis offentliggørelse på vores mere end 20 partnersider i Europa, Australien Nord- og Sydamerika – dermed når din annonce ud til 185 millioner feriegæster om året.

Administrationen af dine internationale annoncer foregår helt enkelt fra din HomeAway.dk udlejerkonto.

Hvilke sider er inkluderet i et standardabonnement?
Din ferieboligannonce vil blive offentliggjort på følgende af HomeAways websider:

HomeAway USA HomeAway Norge
VRBO.com HomeAway Argentinien
HomeAway Holiday-Rentals England HomeAway Sverige
HomeAway Portugal HomeAway Finland
HomeAway Italien HomeAway Holland
HomeAway Spanien Abritel Frankrig
HomeAway Kanada Alugue Temporada Brasilien
FeWo-direkt Tyskland HomeAway Mexico
HomeAway Østrig HomeAway Colombia
HomeAway Australien Homelidays.com
HomeAway Indien Homelidays.es  
Homelidays.it      


Du kan se din annonce på vores søstersider ved at klikke på linket for den side du vil se og indtaste dit feriebolignummer i søgefeltet på startsiden.

Nå ud til endnu flere feriegæster med en international/pakke
Du kan opnå en bedre placering i søgeresultaterne ved at købe en opgradering.

Hvad er fordelen ved en opgradering?
Placeringen i søgeresultaterne på vores internationale sider er inddelt. Din standardannonce vises gratis længere nede i søgeresultaterne, neden for annoncer fra annoncører der har købt deres abonnement direkte på de respektive sider.

Når du tilføjer en international opgradering til dit abonnement, får din ferieboligannonce samme placering som de øvrige, direkte købte annoncer, dvs. den vises i toppen af søgeresultaterne. Ferieboliger med en opgraderet annonce modtager i gennemsnit 5 gange så mange forespørgsler fra den pågældende webside.

Hvis du målrettet vil gå efter kunder fra et bestemt land, f.eks. Tyskland, kan du købe en tysk opgradering.

Du har ligeledes mulighed for at købe hele pakker med internationale opgraderinger med betydelig prisbesparelse, f.eks. vores Skandinavienpakke eller Europapakke.

Når du tilføjer en international opgradering og samtidig har købt en søgeposition for din annonce, f.eks. bronze, har det ligeledes indflydelse på din annonces placering. F.eks. vil den vises på bronze-niveau på de HomeAway-sider der allerede har indført placering i søgeresultaterne efter søgeposition, som HomeAway.com, VRBO.com, Abritel.fr, FeWo-Direkt.de eller HomeAway.co.uk.

Hvad med sproget?

  Al information bliver automatisk oversat til de pågældende websiders nationale sprog. Du har også mulighed selv at oversætte til de forskellige sprog. Du kan læse mere om det her og vi tilbyder også professionel oversættelse af din annonce til en række sprog i forbindelse med køb af internationale opgraderinger og pakker.