Tips til forbedring af din annonce

Der findes forskellige tips og tricks til hvordan du får flere forespørgsler gennem din HomeAway annonce. Vi har derfor lavet en lille tjekliste til dig, så du kan forbedre din annonce og dermed øge antallet af bookinger.

Besvar dine forespørgsler hurtigst muligt
Forespørgsler på din feriebolig fra potentielle feriegæster skulle gerne blive til bookinger. Svar derfor altid hurtigst muligt. Mange feriegæster forespørger nemlig på flere ferieboliger samtidig, og så er det tit "først til mølle"-princippet der afgør, hvilken feriebolig de booker. Vores SMS-service er en rigtig god hjælp: Her får du sendt dine bookingforespørgsler til din mobil, så du hurtigt kan sende et svar og dermed forvandle forespørgsler til faste bookinger. Læs mere om SMS-servicen her.

Opdatér din kalender
Du sikrer dig en høj placering i vores søgeresultater ved at opdatere din kalender regelmæssigt – helst én gang om ugen. Dermed optimeres din annonceplacering i søgeresultaterne.

Optimér din annonce så den passer til dig
HomeAway Danmark tilbyder dig et stort antal produkter hvormed du kan skræddersy dit helt personlige abonnement. Om du nu gerne vil have en placering i topannoncerne eller øge din synlighed i et eller flere lande; vi kan hjælpe dig med at nå ud til flere internationale feriegæster. Du kan se en oversigt over vores produkter i prislisten!

Tilføj mange billeder af høj kvalitet
Gode billeder af ferieboligen er et af de vigtigste udvalgskriterier for feriegæster. Derfor anbefaler vi at du sætter mange gode billeder af din feriebolig i annoncen. Vores analyser viser at annoncer med 9-12 billeder i gennemsnit får 40% flere forespørgsler end annoncer med kun 4 billeder. Med vores standardabonnement kan du endda tilføje op til 24 billeder til din annonce! Læs mere i vores guide "7 fotografier du ikke kan undvære i din annonce".

Optimér din annonce for søgemaskiner som Google
Vores analyser viser, at annoncer med mere end 300 ord i beskrivelsen gennemsnitlig får 55% flere direkte besøg gennem søgemaskiner end annoncer med færre ord. For at få flere feriegæster ind på din side anbefaler vi at du bruger et stort antal relevante nøgleord i din annonce, såsom byer/steder i nærheden, beskrivelse af omgivelserne eller indretningen.

Angiv opdaterede og konkurrencedygtige lejepriser
En overskuelig og opdateret prisliste øger forespørgslerne. Sammenlign dine priser med lignende ferieboliger i området for at sikre dig at du har konkurrencedygtige priser. Vi anbefaler også at du angiver lejepriser langt ud i fremtiden, gerne for de næste 2 højsæsoner. Feriegæster tenderer til at sende forespørgsler til ferieboliger med opdaterede lejepriser.

Jo mere information, jo bedre
Indtast alle relevante informationer som er vigtige for dine potentielle feriegæster. Dertil hører omfattende beskrivelse af huset og lokalområdet, samt en detaljeret optælling af indretning og faciliteter. Jo flere informationer du har med i din annonce, jo større chance er der for at potentielle feriegæster vælger din feriebolig.