Det skal være nemt at administrere lejepriser. Derfor har vi udviklet et nyt system, der gør det nemt at indtaste, administrere og vise dine priser og betalingsbetingelser. Dine nuværende priser er blevet overført til det nye format.
Web


Dine fordele
Med det nye format er det nu endnu nemmere at fastsætte priser for høj- og lavsæson samt for dage, uger og weekender. Feriegæster kan se den samlede pris, inklusive alle tillæg, i din annonce, inden de booker. Du modtager flere bookinger og har tilfredse gæster.


Web


Sådan gør du
Brug et par minutter til at se på de muligheder det nye prisformat byder på og bliv fortrolig med den nye brugeroverflade. Den har fået en bedre struktur og er frem for alt blevet nemmere at betjene. Her forklarer vi trin for trin hvordan de nye lejepriser fungerer.


Web


Kom godt fra start
1. trin: Sådan får du adgang til det nye lejeprisformat: Log ind på din udlejerkonto, klik på ”Rediger annonce & priser” i venstre side og klik derefter på fanebladet ”Lejepriser” i det vindue der åbnes.

 

Lejepriser – trin for trin


FASTSÆT SÆSONPRISER

 

Hvorfor sæsonpriser?

Alt efter hvor din feriebolig eller dit sommerhus ligger, varierer forespørgslen i løbet af året. I Danmark er der typisk højsæson for udlejning af sommerhuse om sommeren og her især i sommerferien. Vintermånederne er typisk lavsæson. Hvis du har en ferielejlighed i et skisportsområde er situationen omvendt. Det er faktorer du bør tage i betragtning når du fastsætter dine lejepriser. Du kan forlange en højere pris når efterspørgslen er størst (højsæson), i lavsæsonen kan du tiltrække feriegæster med en lavere pris.

 


Sådan gør du:

 


HADK-preise-1.png 1.png

Vælg "Sæsonpriser"

 

2.png

Indtast en betegnelse for den pågældende sæson, f.eks. højsæson eller påske.

 

3.png

Indtast start- og slutdato for den pågældende sæson. Husk at disse datoer ikke må overlappe med andre prisperioder.

 

4.png

Vælg antal nætter for minimumsophold.

 

5.png

Indtast dine priser for den pågældende sæson. Vi anbefaler at du altid indtaster en pris pr. nat, såfremt det er muligt. Systemet udregner automatisk ugeprisen (Eksempel: Hvis din pris pr. nat er DKK 500, er prisen for en uge automatisk DKK 3.500).

 

6.png

Såfremt du ønsker det, kan du under "Udvidede muligheder" fastsætte en skiftedag – det kan være en hvilken som helst dag i ugen. Vi anbefaler, at du vælger "Fleksibel", dvs. ikke har en fast skiftedag. Mange feriegæster foretrækker dette og desuden har det indflydelse på din annonces synlighed i søgeresultaterne. Mange feriegæster søger på bestemte datoer og hvis disse ikke rammer din fastlagte skiftedag, vises din annonce ikke for disse gæster.

 

7.png

Du kan fastsætte weekendpriser til feriegæster der kun ønsker at holde en forlænget weekend eller miniferie. Det gør du under "Udvidede muligheder" – "Beregn mere for nætter i weekenden?" Vælg, hvilke dage weekendprisen skal gælde for. Tip: Denne pris bør ikke gælde for længere ophold. Også det kan du fastsætte her.

 

8.png

Gælder dine lejepriser f.eks. for 4 personer? Hvis du har ekstra sengepladser, f.eks. en sovesofa, kan du under "Udvidede muligheder" opkræve et tillæg for yderligere gæster.

 

9.png

Hvis du har fastlagt alle priser, klik på "Tilføj".

 

10.png

Når du har indtastet alle oplysninger, trykker du på "Tilføj".

 

11.png

Efter du har fastlagt alle priser, klikker du på "Gem & fortsæt" øverst til højre.

 

Lejepriser – trin for trin


EVENTPRISER

 

Hvorfor eventpriser?

Hvis der foregår messer, festivaler eller andre begivenheder i nærheden af din feriebolig, er efterspørgslen i reglen særlig stor. I det tilfælde kan du fastsætte særlige eventpriser.

 

Sådan gør du:

HADK-preise-2.png
 

1.png

Vælg eventpriser

 

2.png Giv begivenheden et navn (f.eks. messe XY), fastsæt start- og slutdato samt en pris pr. nat.

Når du har indtastet oplysningerne klikker du igen på "Tilføj" og kan, ligesom ved sæsonpriserne, se en forhåndsvisning ved at trykke på "Test" til højre oven for lejepristabellen.

 

 

 

Lejepriser – trin for trin


STANDARDPRIS

 

Hvad er en standardpris?


Standardprisen dækker alle perioder, der ikke er dækket af dine sæson- eller eventpriser. Den er så at sige din basispris. Denne skal du kun fastsætte en gang, så overtages den automatisk for alle tidsrum, der (endnu) ikke er dækket af sæson- og eventpriser.

 

Sådan gør du:

HADK-preise-3.png

1.png

Vælg "Standardpriser"

 

2.png

Fastsæt minimumsophold og indtast din standardpris pr. nat, uge og måned. Vi anbefaler at benytte en lidt lavere pris pr. uge og/eller måned. På den måde booker feriegæster også gerne et længere ophold. Og du har en fordel over for annoncører, der kun har en fast pris pr. nat.

 

3.png

Under "Udvidede muligheder" kan du fastlægge en skiftedag, særlige weekendpriser eller tillæg for ekstra gæster.

 

3.png

Når du har indtastet alle oplysninger, klikker du på "Tilføj".

 

3.png Du kan nu se din lejepristabel, sådan som den kan ses af feriegæster i din annonce. Hvis du ønsker at teste, om alle priser er korrekt indtastet, klikker du på "Test" til højre over lejepristabellen. Indtast en periode og du får vist prisen for det pågældende tidsrum i henhold til de oplysninger du har indtastet.


3.png

Når du har indtastet alle oplysninger, trykker du på "Gem & fortsæt" øverst til højre.

Lejepriser – trin for trin


MOMS, TILLÆG, DEPOSITUM

 


Moms og skatter – sådan gør du::

 

HADK-preise-5.png 1.png Såfremt du opkræver moms eller skatter, kan du oplyse det her. Moms- og/eller skatteprocenten lægges automatisk til den lejepris du har angivet, efter du har gemt den, under hensyntagen til de forskellige sæsonpriser.
2.png Hvis du skal opkræve turistskat, skal den betales ved gæsternes ankomst. Turistskat lægges ikke automatisk til de lejepriser der vises i annoncen.

 

Tillæg: sådan gør du:

 
HADK-preise-6.png 1.png

Beslut om kæledyr er tilladt i dit sommerhus eller din feriebolig og indtast et tillæg. Hvis denne post er moms- eller skattepligtigt, kan du indtaste en skatteprocent. Hvis du ikke vil opkræve et tillæg for kæledyr, indtaster du blot 0,00 DKR i feltet.

 

2.png

Indtast alle de obligatoriske tillæg her, som du opkræver uafhængigt af hvor længe feriegæsters ophold varer og tilføj evt. moms/skat. Disse tillæg indgår automatisk i beregningen af den samlede pris. Du kan tilføje så mange tillæg du ønsker og slette dem ved at klikke på det røde skraldespandssymbol i højre side.

 

3.png

I næste skridt indtaster du tillæg der opkræves pr. nat (f.eks. sengetøj, håndklæder) og opgiver enten et tillæg i DKR pr. person eller i procent af lejeprisen.

 

4.png Såfremt du ikke opkræver tillæg, skal du blot sætte kryds i boksen nederst og når du har klikket på "Gem" kan du fortsætte.

 

Depositum: sådan gør du:

 

HADK-preise-7.png Såfremt du ønsker at opkræve et depositum til at dække mulige skader på din feriebolig, kan du angive depositumsbeløbet her, eller angive at du ikke opkræver depositum. Når du har gemt depositumsbeløbet, bliver det automatisk indregnet i den samlede pris og vises feriegæsten som "Depositum der refunderes".

 

Lejepriser – trin for trin


Forhåndsvisning / test

 

Nachdem Sie alle Angaben zu Ihren Mietpreisen gemacht haben, empfehlen wir Ihnen, diese nochmals über die Vorschaufunktion zu überprüfen. Schließlich wollen Sie und wir nicht unangenehm überrascht werden.

 

Sådan gør du:HADK-preise-8.png

HADK-preise-9.png
1.png Du kan se alle de forskellige priskategorier du har indtastet og gemt i lejepristabellen. Feriegæsterne ser nøjagtig samme tabel i din annonce.
   
2.png

Hvis du vil tjekke om de forskellige priser vises korrekt, alt efter hvilke datoer der forespørges på, klikker du på "Test" til højre oven for lejepristabellen.

 

3.png Indtast datoer, ligesom en feriegæst ville gøre det. Klik på "Gennemfør testen". I højre side får du vist den pris, der svarer til de datoer du har indtastet, samt eventuelle tillæg og en totalpris.
Aktualisera priser nu