Tips og værktøj

Her finder du alt hvad du har brug for til at administrere din annonce enkelt og effektivt

Del din annonce på de sociale medier for at skabe yderligere opmærksomhed omkring den


HADK - icons.pngJo flere der ser din annonce, jo flere får lyst til at booke din feriebolig. Så enkelt er det og der er en nem, gratis måde, hvorpå du kan skabe mere opmærksomhed omkring den. Del din annonce på de sociale medier som Facebook, Pinterest, Twitter og Google+. Så kan venner og dem der følger dig, gå direkte til din annonce fra dit delte indhold. Del din annonce fordi:
  • Det er gratis reklame for din annonce og din omgangskreds bliver klar over at du udlejer din feriebolig.
  • Giv dine venner en nem måde at finde din annonce på. Samtidig kan de nemt dele den med andre, som de ved måske er interesserede i at leje dit sommerhus eller din ferielejlighed.
  • Del nyheder omkring din feriebolig, slå ledige udlejningsperioder op og fortæl om arrangementer i området hvor den ligger, f.eks. festivaler, udstillinger eller andet.
Det er nemt at dele din feriebolig-annonce på de sociale medier. Sådan gør du:
 

1. Klik på ikonerne for de sociale medier i den øvre højre side af din annonce.

Tallet ved siden af ikonet angiver, hvor mange gange din annonce er blevet delt på det pågældende sociale medie.

HADK - social.png
 

2. Facebook:

Del på Facebook ved at klikke på "Del"-knappen, eller giv din annone et "like" på Facebook ved at klikke på "Synes godt om". Facebook indsætter automatisk et miniature billede og en beskrivelse af din annonce. Du kan tilføje yderligere kommentarer og poste dem på din tidslinje. Interesserede kan se din feriebolig på HomeAway, VRBO eller VacationRentals.com blot ved at klikke på din post, så det er en nem måde at vise den til flere potentielle feriegæster. Du kan også bede venner, familie og tidligere feriegæster om at dele den på Facebook

HADK - Like.pngHADK - Share.png
 

3. Pinterest:

Klik på “PinIt” ikonet for at slå din feriebolig op på Pinterest. Der kommer et vindue op, hvor du kan vælge den tavle du vil slå din feriebolig op på. Hvis dine tavler er offentlige, kan andre Pinterest brugere finde og slå din feriebolig op på deres tavler og gå til din feriebolig direkte fra den. “Pinit” er ligeledes en god måde at huske andre feriebolig du selv er interesseret i!

HADK - Pin it.png
 

4. Twitter:

Tweet om din feriebolig ved at klikke på “Tweet” ikonet. Der kommer et vindue op, hvor du kan tilføje en kommentar samt URL´en til din ferieboligannonce. Din tweet kan ses af alle dem der følger dig på Twitter samt offentligt, afhængigt af dine kontoindstillinger. På den måde er det nemt for mange mennersker af finde din annonce.

HADK - Tweet.png
 

5. Google+:

Anbefal din annonce på Google+ ved at klikke på “g+” logoet. Der åbnes et pop up-vindue sammen med et billede og beskrivelse af din ferieboligannonce. Du kan vælge at tilføje en kommentar og klikke for at dele den offentligt. Andre Google+ brugere kan se din post på din Google+ profile og gå direkte til din annonce derfra.

HADK - G+.png