Tips og værktøj

Her finder du alt hvad du har brug for til at administrere din annonce enkelt og effektivt

Sådan får din annonce en bedre placering

Dit abonnementsniveau er den vigtigste faktor hvormed du selv kan sørge for at din annonce får en højere placering i søgeresultaterne. På den måde ser flere feriegæster din annonce og du kan modtage flere forspørgsler og bookinger.

Søgeposition

Det er helt op til dig at vælge den søgeposition du ønsker. Søgepositionen har indflydelse på, hvor højt oppe i søgeresultaterne dit sommerhus eller din ferielejlighed vises. Hvis din feriebolig ligger i et område, hvor der er mange ferieboliger, kan det være en god idé at vælge annoncering med en højere søgeposition, for at din feriebolig bliver mere synlig for potentielle feriegæster.

 

Annoncekvalitet

Din annoncekvalitet er din personlige guide, der hjælper dig til at få den bedst mulige kvalitet på din annonce, modtage flere bookinger og give feriegæster en god oplevelse.

 


Sådan fungerer det

Din annonces kvalitetsværdi udregnes baseret på følgende faktorer:

  • Hurtigt svar på feriegæsters forespørgsler og bookinger
  • Seneste anmeldelser
  • Ajourført kalender
  • Ferieboligens beliggenhed bekræftet
  • Billeder af din feriebolig
  • Aktuelle lejepriser

Ved at følge vores anvisninger, kan du forbedre din annonces placering og gøre den mere attraktiv for feriegæster, og på den måde øge sandsynligheden for at modtage flere bookinger.


Svarstatistik

Du forbedrer din annonce når du...
altid svarer på feriegæsters forespørgsler og bookinger inden for 24 timer eller hurtigere.

Hvordan?
Svar feriegæster så snart du modtager forespørgsels-e-mail fra HomeAway. Husk at acceptere eller afvise alle bookingforespørgsler inden for 24 timer.

Hvorfor er det vigtigt for feriegæster?
Et hurtigt svar er en af de vigtigste faktorer for feriegæster. Svar derfor altid inden for 24 timer og gerne hurtigere. Såfremt du konsekvent svarer inden for 24 timer, vises din hurtige svartid under din annoncekvalitetsværdi og senere i din annonce, hvor feriegæster vil kunne se den.

Gæsteanmeldelser

Du forbedrer din annonce når du...
indhenter mindst 12 anmeldelser til at starte med og fortsætter med at bede tidligere feriegæster om anmeldelser, så du altid har aktuelle anmeldelser i din annonce.

Hvordan?
Klik på «Anmeldelser» i din udlejerkonto. Her finder du knappen «Bed om anmeldelser», der gør det nemt at sende en besked til tidligere feriegæster for at bede dem skrive en anmeldelse.

Hvorfor er det vigtigt for feriegæster?
Anmeldelser er den bedste måde hvorpå du kan vise, at din annonce er troværdig og at tidligere feriegæster har nydt deres ophold. Anmeldelser viser potentielle feriegæster, at det er betryggende at booke din feriebolig. De fleste feriegæster er enige i, at en aktuel anmeldelse er vigtigere for dem end mange anmeldelser.

Kalender

Du forbedrer din annonce når du...
holder din kalender opdateret. Indfør hver booking så snart den er bekræftet og opdater din kalender regelmæssigt, også selv om du ikke har nye bookinger.

Hvordan?
Klik «Kalender» i venstre menu i din udlejerkonto. Indtast oplysninger om en ny booking eller opdater en eksisterende booking.

Hvorfor er det vigtigt for feriegæster?
Feriegæster søger i reglen efter ønskede rejsedatoer. Det er frustrerende for feriegæster at sende en forespørgsel på en feriebolig der står opført som ledig, når den i virkeligheden er booket.

Bekræftet beliggenhed

Du forbedrer din annonce når du...
sørger for at din ferieboligs beliggenhed er bekræftet og at din feriebolig vises på kortet.

Hvordan?
Klik på "Rediger annonce & priser" i din udlejerkonto. Gå derefter til fanen "Beliggenhed".

Hvorfor er det vigtigt for feriegæster?
Feriegæster ønsker at kende beliggenheden, for at kunne se mere om det sted de holder ferie og i forhold til de steder de ønsker at besøge. Mange benytter den mulighed for at søge via kort, der findes på samtlige vores sider med sommerhusdestinationer.

Billeder

Du forbedrer din annonce når du...
har flest mulig billeder i høj opløsning i din annonce. Du kan vise op til 24. Sørg for at billederne er attraktive og aktuelle.

Tip: Vi anbefaler en billedopløsning på minimum 1024x768 pixel.

Hvordan?
I din udlejerkonto klikker du på "Rediger annonce & priser" i den venstre menu. Gå derefter til fanen "Billeder".

Hvorfor er det vigtigt for feriegæster?
Et billede siger mere end tusind ord. Feriegæster ønsker at vide om din feriebolig passer til deres behov og vil gerne se alt, inklusive køkken, bad, udsigt, udendørs områder og omgivelserne.

Lejepriser

Du forbedrer din annonce når du...
viser lejepriser for hele det kommende år. Opgiv ugepriser og priser pr. nat samt sæsonpriser, moms og gebyrer (f.eks. slutrengøring).

Hvordan?
Klik på «Rediger annonce & priser» i venstre side af din udlejerkonto. Vælg derefter fanen «Lejepriser».

Hvorfor er det vigtigt for feriegæster?
Når du angiver lejepriser har du større fleksibilitet i din prissætning og det sikrer samtidig at feriegæster får et nøjagtigt pristilbud. Det betyder ligeledes, at din feriebolig vises når der søges på lejepris.