Tips og værktøj

Her finder du alt hvad du har brug for til at administrere din annonce enkelt og effektivt

Klare lejeprisoplysninger

Prisen er en af de mest afgørende faktorer for feriegæster. Vores nye prissætningsformat gør det nemt for feriegæster at søge på pris. Desuden kan de omgående se den nøjagtige pris baseret på deres ønskede rejsedatoer. Når du benytter det nye prissætningsformat, bliver dit sommerhus eller din ferielejlighed vist i alle relevante søgeresultater.

Derfor bør du anvende det nye prissætningsformat:

 • Din annonce vises til feriegæster der søger på lejepris i dit område.
 • Feriegæster kan se den samlede lejepris for den ønskede periode, uden at de behøver at kontakte dig.

Klare lejeprisoplysninger - sådan gør du

 1. Indtast din standardpris
  Standardprisen er en nem måde at sikre, at du har en basispris for de perioder, der ikke er dækket af sæson- eller eventpriser. Den skal kun defineres een gang, selvom du selvfølgelig kan ændre den. Standardprisen bør være din minimums- eller gennemsnitlige pris.
 2. Indtast sæsonpriser
  Vi anbefaler, at du har forskellige priser for høj-, mellem- og lavsæson. I perioder med stor efterspørgsel er feriegæster parate til at betale mere for at leje din feriebolig. Du kan også indtaste forskellige priser, f.eks. pr. uge. Ialt kan du indtaste 52 sæsonpriser 5 år frem i tiden.
 3. Indtast eventpriser
  Hvis du ønsker at udleje din feriebolig i forbindelse med en begivenhed i dit område, f.eks. en musikfestival eller messe, kan du angive en bestemt pris for hele den periode, hvor begivenheden finder sted. Eventprisen er et ”pakketilbud” til en fast pris og med faste datoer. Du kan oprette 12 eventpriser op til 5 år ud i fremtiden.

Tips

 1. Indtast priser pr. nat, uge og måned, hvor uge- og månedspriserne er lidt lavere end prisen pr. nat. Så booker feriegæster gerne et længere ophold. Og du har en fordel overfor annoncer, der kun har en pris pr. nat og summerer denne op.
 2. Du kan indtaste dine lejepriser op til 5 år ud i fremtiden, så dine feriegæster har mulighed for at få en nøjagtig pris, selv når de planlægger ferie i rigtig god tid.
 3. Det er en god idé at blokere de dage i din udlejningskalender, hvor du enten selv vil benytte din feriebolig eller ikke vil leje den ud. Så slipper du for forespørgsler for disse perioder. Du kan læse mere om kalenderen her. Scroll ned af siden og se information under ”Kalender”.

Har du yderligere spørgsmål? Se vores FAQs her.