Tips og værktøj

Her finder du alt hvad du har brug for til at administrere din annonce enkelt og effektivt

Betalingsformer

Feriegæster benytter vores webside for at booke deres feriebolig online på samme måde som de køber andre varer på nettet: nemt og sikkert. Derfor har vi udviklet værktøjer, der giver mulighed for at vælge forskellige betalingsmetoder, som er nemme og fleksible både for dig og dine feriegæster.

Snart kan du vælge, om du vil benytte vores sikre platform "HomeAway online betaling", eller du vil modtage dine feriegæsters betaling via andre betalingsformer. I begge tilfælde vil dine feriegæster kunne booke din feriebolig online, og der vil blive tilføjet en "Book nu" knap i din ferieboligannonce.

NYHED! Andre betalingsformer

Selvom HomeAway online betaling er den eneste måde at modtage betalinger direkte gennem din udlejerkonto, kan du benytte andre betalingsformer. På den måde kan du benytte de betalingsformer, der passer dig bedst, og samtidig få adgang til yderligere værktøjer i din udlejerkonto. Andre betalingsformer er bl.a. bankoverførsel, PayPal, checks og kreditkort, hvor du benytter din egen online betalingsløsning.

FORDELE

Beskyttelse mod internetsvindel og øget tryghed

Feriegæster har mulighed for at bekræfte, at de benytter en af dine accepterede betalingsformer inden de betaler. Dette begrænser risikoen for bedrag betydeligt og sikrer, at de betaler dig og ikke en person der udgiver sig for at være dig. Derudover er feriegæster omfattet af vores betalingsbeskyttelse gennem HomeAways garanti for feriegæster.

TIP!

Det er vigtigt, at du indtaster dine betalingsformer nu. På den måde er du klar, når feriegæster om kort tid har mulighed for at verificere betalingsformen.

Spørgsmål omkring hvordan du indtaster dine accepterede betalingsformer? Læs mere >