titel-tysk-upgrading.jpg

Hvad er en tysk opgradering?Når du køber vores standardabonnement bliver din annonce vist som komplet annonce på Homeaway Danmark og som basisannonce på vores 19 partnersider over hele verden. Med vores tyske opgradering blive den vist som en komplet annonce på vores søsterside Fewo-Direkt.de, som er nr. 1 på det tyske marked inden for online-udlejning af ferieboliger. Din annonce bliver dermed vist højt oppe i søgeresultaterne på disse sider. Derudover vises ekstra ydelser som topannonce eller særtilbud ligeledes på vores tyske side. Så i stedet for at købe en annonce hos Fewo-Direkt, der koster 2250* kroner, kan du købe den sammen med din danske annonce for kun 1.899* kroner. Hvis du køber inden 31.5., får du yderligere 20% rabat.

Din rabatkode** er: EW3DE20D54
Hvordan køber jeg et standardabonnement?Registrer dig via boksen til venstre, du vil så automatisk blive ledt til bestilling af standardabonnementet.

Hvis du hellere vil vente med at købe en annonce, fordi du ønsker at se på din udlejerkonto og få mere information, går du tilbage til startsiden og klikker på Login for udlejere øverst på siden, indtaster din e-mailadresse og klikker på ”Glemt kodeord?” for at få tilsendt et password.
1234-steps-tsyk.jpg

*Alle priser er eksklusive moms
** Rabatkoden er gyldig til den 31.05.14

help-right-widget-dk.jpg


guide-box.jpg

Gratis guide om ferieboligudlejning

Ved at logge ind på din udlejerkonto, kan du under fanen ”Udlejerguides” finde vores udførlige guide med masser af tips og ideer til hvordan du udlejer din feriebolig med størst mulig succes!