Sikker kommunikation for dig og dine feriegæster


Dine personlige data og din udlejerkontos sikkerhed har højeste prioritet for os, så du har succes med udlejningen af din feriebolig eller dit sommerhus. Vi arbejder hele tiden på at sikre både dig og feriegæsterne mod online-svindel, såsom phishing*, i så høj grad som muligt.For at e-mailkommunikationen bliver endnu mere sikker, anonymiserer vi frem over din personlige e-mailadresse. Det har ingen indflydelse på kommunikationen med dine feriegæster. Læs om ændringerne nedenfor.

 

Hvad ændrer sig?

 

marcom-svar-big-img.png

NYHED:
Nu bliver det endnu
mere sikkert at udleje

 

 

 

 


exclamationmark.png
    

VIGTIGT:

 

For at sikre at du også fremover modtager bookingforespørgsler i din indboks, bedes du tilføje e-mailadressen sender@messages.homeaway.com til listen over sikre afsendere.

 

 

 

 

Nem og enkelt – kommunikationen via din udlejerkonto:

 

Ved at trykke på den orange ”Svar”-knap i en forespørgsel bliver du ledt direkte til din udlejerkonto og kan besvare forespørgslen herfra.

Desuden har du i udlejerkontoen mulighed for at se hele kommunikationsforløbet med den pågældende gæst.


Tip: Brug vores standard e-mails til at besvare forespørgsler. Det sparer tid.


 

Fortæl os din mening

 

Lad os sammen øge sikkerheden. Brug din udlejerkonto til at kommunikere sikkert med dine feriegæster. Og lad os vide hvad du synes, nemt og enkelt, ved at bruge fanebladet ”Feedback” i højre side af skærmen i din udlejerkonto.

 

 

Hvad er phishing?

 

*Phishing (fra engelsk "fishing" – fiske) er en af de hyppigste former for identitetstyveri på internettet. Svindlere narrer brugere til at udlevere personlige data, som f.eks. deres e-mail-password, for således at få tilgang til deres e-mailkonto. På den måde har en svindler uhindret tilgang til dine bookingforespørgsler og kan udgive sig for at være dig og få feriegæster til at foretage indbetalinger på hans egen konto. Dine feriegæster bliver bedraget for deres penge, du går glip af forespørgsler og bookinger, og hvad der ofte er værre, du mister troværdighed som udlejer. 
Læs mere her


Du kan læse mere om online-sikkerhed her

 

Har du spørgsmål?

 

Du finder flere informationer under „Service & Hjælp“. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os direkte.