Verdens største udvalg af ferieboliger

Over 1 million sommerhuse og ferielejligheder i 190 lande

Ferie i feriebolig: Meget mere end blot et sted at sove

HomeAway.dk er en del af HomeAway-koncernen, verdens største og mest sikre online-portal for ferieboligudlejning. Her kan alle finde et feriehus eller en ferielejlighed, der svarer lige præcis til deres ønsker: fra børnefamilier til gode venner der vil på ferie sammen. Ferieboligerne på vores side byder på mere plads, mere privatliv og flere faciliteter end et hotelværelse - og så koster det i reglen kun det halve. HomeAway er porten til uforglemmelige ferieoplevelser. Det lover vi dig.

a-better-way-to-stay.jpg

a-trusted-name.jpg

Her finder du den perfekte feriebolig

Lad dig inspirere ved at kigge på verdens største udvalg af ferieboliger og book et sommerhus eller en ferielejlighed, helt nemt og enkelt. Ligegyldigt hvor din næste ferierejse går hen, eller hvad anledningen er, på HomeAway kan du finde den ideelle feriebolig.

 

Tryghed er det vigtigste når du booker ferie

Sikkerhed og tillid er vigtige nøgleord når man booker en feriebolig. Vores websites skal give dig den information og sikkerhed du har brug for, så du kan planlægge en dejlig ferie. Vi samarbejder med de mest erfarne udlejere og agenturer, og vi leverer sikker kommunikation mellem udlejer og rejsende med vores Basic leje garanti.


Gør dit sommerhus til en indtægtskilde

Nyder du at holde ferie i dit eget sommerhus eller i din ferielejlighed? Så vil andre sikkert også gøre det. Vi kan hjælpe dig til at få succes med udlejningen af din feriebolig. Med en annonce på HomeAway.dk når du hver måned ud til 32 millioner feriegæster. Vi stiller alle de værktøjer og ressourcer til rådighed, som du har brug for til at administrere din annonce, forespørgsler og bookinger. Derudover har du adgang til udlejerguides og -vejledninger inden for alt omkring vellykket sommerhusudlejning.


Start nu
second-income.jpg