header-pm-dk.jpgHomeAway er verdens førende internetportal til udlejning af ferieboliger. Som vores agenturkunde kan vi tilbyde dig produkter og serviceydelser, der er individuelt tilpasset dine behov, så du får størst mulig succes med udlejningen af sommerhuse og ferieboliger. Dine fordele vil være:

   

Din annonceGratis offentliggørelse på 19 førende ferieboligportaler verden over Mere

Udførlig beskrivelse af ferieboligen og 24 XXL billeder

Mulighed for tilkøb af ekstra ydelser tilpasset dine ferieboliger

   
 
 
   

Derfor er HomeAway det bedste valgStørst mulig rækkevidde med over 185 millioner feriegæster om året

Agenturer stoler på vores langårig erfaring inden for turisme, internet og markedsføring

God placering på søgemaskiner som f.eks. Google

Din personlige kunderådgiver vejleder og støtter dig.

 
   
 

 

Her passer pengene: Vi gør alt for at opfylde agenturers ønsker og behov på bedst mulig måde. Derfor kan HomeAway tilbyde løsninger tilpasset din virksomheds behov, og fleksible afregningsmodeller. Lad os få en snak om det!

   

Om HomeAway

HomeAway Danmark er en del af HomeAway, Inc (www.homeaway.com), der er den største globale udbyder af ferieboliger på nettet. HomeAway-gruppen omfatter de førende feriebolig-portaler i Europa og USA, med over 770.000 ferieboliger i mere end 171 lande. Det vigtigste marked for danske sommerhusudlejere er repræsenteret af HomeAway FeWo-direkt, der er nr. 1 i Tyskland inden for online udlejning af ferieboliger, med ca. 20 millioner besøgende pr. måned.
 
   
 

Hvad kan vi gøre for dig?


Vi har været på Homeaway Away 1 år og er meget godt tilfreds. Vi har haft mange forespørgsler og udlejningen har været helt problem fri. Dette hus blev allerede i januar udlejet i 5 højsæson uger.

Kresten Søgaard, Danmark Direkte-
Bolig 1198986