Så nemt er det at leje en feriebolig

   

Find et sommerhus eller en ferielejlighed


Du har flere muligheder for at finde den perfekte feriebolig:

Direkte søgning

Indtast rejsemål via søgefeltet på forsiden og brug derefter søgekriterierne i venstre side på siden med ferieboliger til at finde det helt rigtige feriehus eller ferielejlighed.

Vores ferieideer & ferieinspiration
Her finder du artikler med inspiration til din næste ferie.


Særtilbud
Søg direkte på vores særtilbud og få en billigere ferie!

til toppen


Kontakt udlejeren


Når du har fundet en passende feriebolig kontakter du udlejeren/ejeren ved at benytte e-mail-formularen under det pågældende sommerhus eller ferielejligheden. Udlejeren er din direkte kontakt for leje af ferieboligen og alle spørgsmål i forbindelse med feriehuset eller ferielejligheden. Vi anbefaler, at du finder flere ferieboliger du kunne tænke dig at leje og kontakter alle ejerne, da mange af vores sommerhuse og ferielejligheder hurtigt bliver udlejet. Ejeren svarer på din e-mail med oplysninger om feriehuset eller ferielejligheden er ledig, hvor meget du skal betale, evt. depositum og oplysninger omkring ankomst og afrejse. 

 
til toppen


Afslut booking


Udlejeren sender dig en lejekontrakt. Check betingelser for leje af ferieboligen som f.eks, ankomst- og afrejsedato, pris, betalingsfrist, depositum for reservation, depositum for evt. skader på ferieboligen, afbestillingsfrister. Send den underskrevne kontrakt retur til udlejeren. Udlejer vil ofte kræve et depositum som bekræftelse af reservation. Dette udgør i regelen 10-50 % af den samlede lejepris. Mange udlejere aftaler en komplet betaling af lejen inden ankomst, således at restbeløbet skal betales 4-8 uger inden ankomst.

 
 
til toppen


Vigtigt inden afrejsen


Du bør sikre dig at du har alle nødvendige rejseinformationer – her er en nyttig tjekliste:

  • Ferieboligens adresse
  • Kontaktinformation og telefonnummer til udlejer eller dennes lokale kontaktperson
  • Aftale om hvor og hvordan nøgle overgives
  • Kørevejledning til ferieboligen eller afhentning i lufthavn

 
til toppen

 

Få dit depositum retur


Mange udlejere kræver et mindre depositum til dækning af evt. skader på ferieboligen under opholdet. Ofte skal dette først betales ved ankomsten og returneres ved afrejse. Nogle udlejere returnerer dette depositum via bankoverførsel efter afrejsen. Check lejekontrakten for betingelserne for dette.

 
 
til toppen
 
   
 

 

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check