Top 10 til luksusferienLuksusrejsemål

Af og til skal det bare være noget særligt! En bryllupsrejse eller en af de særlige bryllupsdage, rund fødselsdag, eller bare fordi du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra. Vi drømmer vel alle om at flyve til luksuriøse feriesteder, slappe af på drømmestrande og leve som "grever og baroner". Og overalt står de bedste feriehuse og boliger til disposition, som muliggør den individuelle luksusrejse, som I altid har drømt om.1. GuadalupeGuadalupe

Gyldne drømmestrande, tæt urskov og en mangfoldighed af utrolige naturscenerier - sådan kan man beskrive denne caribiske øgruppe. Fra luften ligner de to hovedøer i det franske oversøiske departement en sommerfugl. Under en ferie kan du nemt komme til at føle dig som en sommerfugl i denne betagende caribiske ø-verden. Ud over afslapning på de mest fantastiske strande med alverdens komfort og dykning i den fascinerende verden under havets overflade, er det også oplagt med en udflugt til den største by Pointe-à-Pitre med de imponerende huse fra kolonitiden.


Lej feriehus eller feriebolig i Guadaloupe >>


 

2. Palm SpringsPalm Springs

Oplev Palm Springs i Cachella Valley i Riverside County, som også er ferieparadis for talrige Hollywood stjerner. Fantastiske, eksklusive villaer, prægtige offentlige bygninger og skønne boulevarder leder tankerne hen på Frank Sinatra, Ava Gardner og Bob Hope. Med sine 600 tennisbaner, eksklusive swimmingpools og utallige golfbaner giver Palm Springs selv de mest forvænte feriegæster masser af muligheder for adspredelse. Det er også oplagt at tage en tur i kabelbanen i Mount San Jacinto State Park. Turen i 1800 meters højde byder på fantastiske udsigter over bjerglandskabet.


Lej feriebolig eller feriehus i Palm Springs >>3. St. MoritzSt. Moritz

Det verdensberømte skisportssted i de Schweiziske alper har sit navn fra Den Hellige Mauritius. Det fantastiske område har i mange år været kendt som vintersports-centrum og mødested for det internationale jetset. After-ski med berømtheder er svært at undgå. St. Moritz tilbyder luksuriøs livsstil i en fortryllende og smuk bjergkulisse med alle varianter af vintersport. Her finder du talrige eksklusive barer og lounges med en international atmosfære, det hele i gåafstand i centrum af St. Moritz. Hvis du i løbet af dagen vil have mere ophøjet underholdning, kan du finde det på den eksklusive kunstscene.


Lej ferielejlighed i St. Moritz >>4. IbizaIbiza

Middelhavsøen er mere end andre steder kendt for sit eksklusive party-liv og luksus. Øen for "de rige og smukke", den tredje største af de Baleariske øer, tilbyder udover skønne bugter og strande et natteliv med masser af glamour, som søges af ligesindede fra hele verden. Inden for murene i fæstningsanlægget Dalt Vila i den gamle bydel ligger de mest fashionable gourmetrestauranter og barer, hvor du kan rigtig kan opleve nattelivet. I løbet af dagen kan du nyde bjergtagende udsigter til klippeformationer og det turkisblå Middelhav fra terrassen på et af de mange smukke feriehuse.


Lej ferielejlighed eller feriebolig på Ibiza >>5. ThailandThailand

Den særlige magi i Sydøstasien er mere mærkbar i Thailand end i andre lande. Det er det perfekte sted for en rigtig luksus daseferie. Her kan du forene oplevelser af imponerende historiske seværdigheder og den primitive urskov med komfortabel afslapning på flotte palmestrande. Snorkling i koralrev i en verden af farverige fisk er også en del af en rejse til Thailand. Et must er også et besøg i de kongelige byer Sukhothai og Ayutthaya samt en afstikker til metropolen Bangkok med de imponerende templer.


Lej feriebolig i Thailand >>6. MilanoMilano

Flere gange om året er der modemesse i Milano. Sammen med New York, Paris og London hører den norditalienske by til "The Big Four" i modebranchen. Men ikke kun i de uger er Milano modens pulserende hjerte. På shoppingture i den skønne modemetropol eller ved at tage del i Milanos glamourøse natteliv med de talrige after-shows er du midt i det pulserende liv med berømte modeskabere, smukke modeller og deres internationale publikum. Milano har desuden som førende kulturby verdensberømte bygningsværker og kunstskatte.


Lej feriebolig i Milano >>7. ParisParis

"Gud bor i Paris" lyder en populær frase. Og hvis ikke her, hvor så? Hvad enten du er på spadseretur på den prægtige boulevard Champs Elysées, på besøg i det verdenskendte Louvre-museum eller i et af de utallige andre berømte museer og gallerier i verdensbyen, om du er på rundtur i modemetropolen Paris, på en spadseretur om aftenen langs Seinen eller sidst men ikke mindst bare nyder det franske køkken, som stadig regnes for verdens bedste; uanset hvad du giver dig til, får du i Paris luksus i sin reneste form.


Lej ferielejlighed i Paris >>


 

8. Las VegasLas Vegas

Berømt og berygtet, legendarisk og fascinerende. "Underholdningens hovedstad" ligger omringet af et imponerende ørkenlandskab i den amerikanske forbundsstat Nevada. Det pulserende natteliv i kasinoerne og verdensberømte shows samt store sport-highlights præger karakteren af forlystelses-metropolen Las Vegas. Mange store kunstnere og stjerner beriger den funklende by med ægte glamour-status. Og intet sted i verden er der flere vielser end i Las Vegas - i de berømte "Wedding Chapels", bryllupskapellerne i byen.


Lej ferielejlighed i Las Vegas >>9. DubaiDubai

På alle måder er Dubai noget ud over det sædvanlige, den største by i De Forenede Arabiske Stater ved den Persiske Golf. Turister oplever på det gamle krydderi-marked og ved de talrige små smykkehandlere, hvordan de orientalske basarer ligger tæt op af pragtfacaderne på den mest moderne arkitektur. Et meget stort antal shoppingmalls gør Dubai til et eksklusivt indkøbsparadis. Strandene i Dubai hører derudover til de flotteste og mest rene i verden. På tur i vand-taxi eller sejlbåd har du fra lagunen desuden en svimlende flot udsigt ind over byen.


Lej ferielejlighed i Dubai >>10. MauritiusMauritius

Ø-statens beliggenhed i Det Indiske Ocean, omkring 1.700 km fra det afrikanske fastland, giver Mauritius et usædvanligt rigt dyre- og planteliv. Det tropiske ferieparadis med de endeløse hvide strande tiltrækker også dykkere fra hele verden, som begejstres over det fiskerige hav omkring øen. Bugten Blu Bay på sydøst kysten er en af de flotteste. Både luften og vandet holder sommertemperaturer hele året, og garanterer dermed paradisisk afslapning. Under ingen omstændigheder må du snyde dig selv for det farverige junglelandskab på den centrale del af øen.


Lej ferielejlighed eller feriebolig på Mauritius >>