Top 10 rejsemål til golfferienRejsemål til golfferien

De tider, hvor golf udelukkende havde et elitært image, er heldigvis forbi. Sporten er stadig i en vis grad forbundet med overklassen, men skal man egentlig gå særlig meget op i det? Uanset hvad, er golf en sportsgren som på perfekt vis kan forenes med en ferierejse, hvad de stigende antal rejsemål med golfferier er et bevis på. Altså: Af sted til "putting" og afslapning.1. Ryder CupRyder Cup

Findes der en mere legendarisk golfturnering end Ryder Cup? Så hvorfor ikke selv rejse derhen, hvor golfeliten hvert andet år mødes til en verdensturnering mellem amerikanerne og europæerne. Turneringen finder normalt sted i oktober. Stedet for begivenheden, og dermed også rejsemålet, ændrer sig med hver ny turnering, og de, der rejser tidligt, kan ofte selv nå et par runder på turneringsbanen. Det må da betegnes som en helt speciel golfferie!


Lej ferielejligheder til golfferien i USA >>2. Bad GriesbachBad Griesbach

Egentlig et ret upåfaldende sted i Bayern. Og så er det alligevel et eldorado for golfspillere. Man kan her nyde ikke mindre end 174 individuelt forskellige fairways, og dem der vil bruge ferien til arbejde med deres golf-handicap, kan gøre det på Europas største golfakademi. Her er der skræddersyede kurser og enetimer for alle, om du så blot vil have et førstehåndskendskab til sporten, er begynder med større ambitioner eller allerede er en øvet golfspiller. Og når du vil slappe af efter golfspillet, kan du gøre det i helsebringende terminalbade med vand fra 1522 meters dybde.


Lej sommerhus eller feriehus i Bad Griesbach >>3. FleesenseeFleesensee

Nordtysklands største golf-areal ligger midt i det store søområde i Mecklenburg. Her i Nordtysklands rolige og afsondrede fladland, finder de golfrejsende fem golfbaner med i alt 72 huller, som har noget at byde på uanset dit niveau. Drivingrangen på Fleesensee golfbanen regnes for den største i hele Tyskland, og på golfskolen og de forskellige putting- og chipping greens, kan man lade sig guide af professionelle golfspillere som Oliver Heuler, en af de mest kendte trænere.


Lej ferielejlighed eller feriebolig ved Fleesenseen >>4. DubaiDubai

Hvorfor ikke prøve noget helt eksotisk? Dubai er et af de mest attraktive og moderne rejsemål i verden, så det er ikke spor underligt, at rejsebureauerne også sender deres kunder på golfferie her. Golf-entusiaster kan hver dag i ugen vælge en ny top-bane til deres "drive". Her får du spændende golfeventyr midt i kontinentets vel nok største sandbunker, den store arabiske ørken, med luksus-golfklubben "The Elf" som kronen på værket. Dubai er også et oplagt rejsemål uden for den normale danske ferie-sæson, da klimaet her er meget behageligt i den danske vintertid.


Lej feriehus eller ferielejlighed i Dubai >>5. MauritiusMauritius

De mest fantastiske destinationer viser sig ofte at være dem, man ikke har de store forventninger til. I Mauritius har sydafrikanske golfarkitekter de seneste år skabt flere meget smukke golfanlæg af international standard. Et godt tip: "Le Tousserok" på øens østkyst med en enkelt mesterskabsbane er designet af den tyske stjernespiller Bernhard Langer. Banen ligger på en ø uden for hovedøen og har med det tilhørende golf-akademi alt, hvad et golfhjerte begærer.


Lej ferielejlighed eller feriebolig på Mauritius >>6. SkotlandSkotland

550 golfbaner i et egentlig ret lille land. Intet under at golfspillere har Skotland som et af de største drømme-rejsemål. Ikke så få mener, at golfspillet her virkeligt kommer til sin ret. Navne som Carnoustie, Troon, St. Andrews eller Muirfield er sød musik i ørerne for golfspillere fra hele verden, og hvem vil nægte sig selv drømmen om at svinge køllen på en af disse berømte baner. Den bedste rejsetid: Fra april til september.


Lej sommerhus eller feriebolig i Skotland >>7. La GomeraLa Gomera

Hvor kan man spille golf på klipper i Atlanterhavet? Det kan man på La Gomera, hvor TECINA GOLF, en særdeles spektakulær 18-hullers bane med en bjergtagende udsigt til havet, er lavet til netop dette formål. Banen er designet og skabt af den skotske golf-arkitekt Donald Steel, som har anlagt banen således, at spillerne starter højt oppe og så langsomt spiller sig ned af bjerget, indtil de når klubhuset. En stor golf-oplevelse på De Kanariske Øer.


Lej feriebolig på La Gomera >>8. MallorcaMallorca

Mallorca er et fantastisk golf-paradis. Tæller man både nuværende og planlagte baner med, er der på øen mere end 30 golfbaner, hvor man virkelig kan udleve sin lidenskab for golf. Et blandt mange tip er banen Andratx, som i spillerkredse er kendt som "Green Monster" pga. sine 600 meter "op-af-bjerget-bane". En stor udfordring selv for rigtig gode golfspillere.


Lej ferielejlighed eller feriebolig på Mallorca >>9. CypernCypern

Eksotisk ferie i Europa, fantastisk vejr hele året rundt og tiltalende golf-anlæg. Cypern er et tip til mere end bare en vellykket golfferie. Hvis bjergene trækker, vælger man Minthis Golf Club. Hvis man hellere vil være nede i dalen, er man godt tjent med Golf Club Secret Valley. Og dem der efter et spil golf tør kaste et blik på havet, ser måske den græske gudinde Afrodite stige op af vandet. Det skal hun nemlig ifølge myten have gjort netop her.


Lej feriebolig på Cypern >>10. South CarolinaSouth Carolina

Hvad har Jack Nicklaus, Gary Player, Greg Norman og Arnold Palmer tilfælles? De er alle berømte golfbane-arkitekter og er ansvarlige for designet af fremragende golfbaner i golf-paradiset South Carolina. Alene i regionen omkring Myrtle Beach, et af de mest berømte golf-områder i verden, er der 120 baner. Alle der elsker spillet med køllerne og den lille hvide kugle, bør mindst en gang i livet rejse hertil. Det betaler sig!


Lej feriebolig i South Carolina >>