Top 10 feriemål til bryllupsrejsenBryllupsrejsen

Bryllupsrejsen er noget man bør huske for evigt. Et ønske der ikke bør forblive uopfyldt. Alle kan tilbringe deres bryllupsrejse som netop de kan lide det. For nogle er den et romantisk eventyr, mens andre søger glamour og underholdning i Las Vegas og for andre igen skal bryllupsrejsen handle om hvidt sand, fred og ro og meterhøje palmer. Og fordi smag bare er forskellig, har vi samlet de bedste destinationer til en uforglemmelig tur til den syvende himmel. I behøver ikke engang flyve til den anden ende af verden. I Europa findes der utrolig smukke steder, der er perfekte til hvedebrødsdagene.


 

1. Ørkensafari i Sydafrika, CeresSydafrika, Ceres

Hvad med en ørkensafari i Sydafrika? Her finder nygifte afsondrethed og ro i området omkring byen Ceres. I buskmændenes hjemland, som ligger på de sydlige skråninger af Cedar Mountains, kan I opleve zebraer, antiloper og jordsvin på nært hold. Her bliver ro og romantik forenet med den afrikanske steppes strejf af eventyr. Og stjernerne synes så nær, at man næsten kan røre dem. Og hvis I savner lidt storbyliv, er der blot tre timer til Cape Town i bil.


Lej feriehus eller feriebolig i Sydafrika >>2. ItalienItalien

Italien og bryllupsrejse har længe hørt sammen. Den dag i dag er det afvekslingsrige land det perfekte rejsemål for nygifte. Venedig er selvfølgelig mange brudepars favoritdestination. Her kan man tage på en romantisk gondoltur gennem Venedigs kanaler. Toscana er heller ikke dårligt: Der findes næppe noget mere romantisk end at nyde de lune sommeraftener på terrassen af et toskansk feriehus med et glas Chianti. Den maleriske Amalfi-kyst byder på ægte romantik for nygifte og Capris solnedgange er ligeledes et uforglemmeligt minde.


Lej ferielejlighed eller feriebolig i Italien >>3. MaldiverneMaldiverne

Lev som Adam og Eva engang gjorde det i paradis: Maldiverne er en drøm til en uforglemmelig bryllupsrejse. Hvide strande, turkisblåt vand og fred og ro – det er de egenskaber, der gør øgruppen med de paradisiske strande til én af de mest eftertragtede feriemål til bryllupsrejsen. En fælles dykkertur ned i øgruppens fascinerende undervandsverden er en oplevelse, som man vil huske tilbage på, når man holder sølvbryllup.


Lej ferielejlighed eller feriebolig på Maldiverne >>4. Las Vegas, USALas Vegas, USA

Ikke alle ville have en stille og rolig bryllupsrejse. I det tilfælde er en ferie i Las Vegas, den glitrende by, en sikker vinder. For én ting er sikkert: I byen, der aldrig synes at sove, bliver det bestemt ikke kedeligt. Kasinoer, flotte shows, underholdning. Når I så trænger til at slappe af fra glitter og glamour, kan I ganske enkelte trække jer tilbage til jeres feriehus og nyde livet som nybagt ægtepar.


Lej ferielejlighed i Las Vegas >>5. MexicoMexico

For jer der kan lide steder omgærdet af mystik, arkæologiske mysterier og en uforglemmelig natur og samtidig ønsker at opleve flotte, ensomme strande, er Mexico det perfekte feriemål til bryllupsrejsen. Mexico byder på afveksling og overraskelser og er som en stor ønskebrønd, der opfylder alle krav. Her er både pulserende liv i de større byer og en enestående natur og smukke strande, der giver plads til en romantisk ferie for to. Mere afveksling kan en bryllupsrejse næppe byde på.


Lej ferielejlighed eller feriebolig i Mexico >>6. ThailandThailand

Kulturel og eventyrlig på samme tid - det er Thailand, med sine guld-dekorerede templer og uspolerede tropiske skove. Koh Lanta cirka 810 km syd for Bangkok er stadig stort set uberørt af masseturismen og tilbyder især for bryllupsparret en eventyrlig kulisse, som man også kan nyde på ryggen af elefanter. Hvis man bor på øen Koh Samui, befinder man sig direkte ved den hvide sandstrand i skyggen af meter høje palmer, og her kan man nyde aftenen med de betagende solnedgange i hængekøjen.


Lej ferielejlighed eller feriebolig i Thailand >>7. Abu DhabiAbu Dhabi

Efter kun godt syv timers flyvetid når man til Abu Dhabi, som er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. Her mødes tradition og moderne, pulsende liv står over for fred og ro på landet. Abu Dhabi er et strejf af luksus. En bryllupsrejse på dette sted får drømmen om 1001 nat til at gå i opfyldelse. Det bliver fantastisk og mindeværdigt på samme tid. I ørkenstaten findes der stort set ikke det, der ikke findes, og derfor det helt rigtige sted for en bryllupsrejse, hvor man kan få alle sine ønsker og drømme opfyldt.


Lej ferielejlighed eller feriebolig i de Forenede Arabiske Emirater >>8. ØstersøenØstersøen

Man behøver ikke at rejse tusindvis af kilometer for at opleve en af livets stjernestunder. I Tyskland er det også muligt at holde fremragende hvedebrødsdage. Frem for alt byder Østersøens badebyer på hygge og fred til en romantisk weekend, især i lavsæsonen. Her er der gode muligheder for en hyggelig sejltur eller kanotur. Elsker man friluftslivet, er der lange hvide strande og det uspolerede, naturskønne bagland.


Lej sommerhus eller feriebolig ved Østersøkysten >>9. MauritiusMauritius

Ligesom på Maldiverne tilbyder øen, der ligger 1700 kilometer øst for den afrikanske kyst og midt i det Indiske Ocean, alt hvad man kan ønske sig i forhold til en paradisisk ferie og en bryllupsrejse, hvor man rigtig kan forkæle sig selv: fantastisk natur, romantiske strande, krystalklart vand. Men Mauritius har langt mere at byde på end blot smukke strande og tropisk vegetation. Baglandet byder på bjergkæder og gode muligheder for vandreture.


Lej ferielejlighed eller feriebolig på Mauritius >>10. MadeiraMadeira

Ikke alle bliver gift i maj måned og vil derfor gerne på bryllupsrejse året rundt. Madeira, der ligger i Atlanterhavet ud for den nordafrikanske kyst, kombinerer et mildt klima med mange solskinstimer om året. Den portugisiske ø tilbyder især de unge, aktive nygifte den rette stemning - et varieret landskab med frodig grøn vegetation. Her kan I tilbringe jeres bryllupsrejse på vidunderlig vis med vandreture, cykling eller sejlads.


Lej feriehus eller feriebolig på Madeira >>check