Top 10 adrenalinkickTop 10 adrenalinkick

For nogen kan det ikke blive vildt nok. Rigtig eventyrlystne vågner først rigtigt op, når blodet kommer i kog og adrenalinen stiger. Er du til surfing, klatring, faldskærmsudspring, dykning eller andre spændende udfordringer og ekstremsport, vil du helt sikkert opleve et kæmpe adrenalinboost, og opleve en følelse af virkelig at leve. Her er top 10 til ferien med garanteret adrenalinkick! 


 

1. Et mekka for surfere, PortugalEt mekka for surfere

Hele den portugisiske kyst er et sandt paradis for surfere. De forskellige surfer steder ligger ikke langt fra hinanden, og bølgerne er næsten altid perfekte. Har du brug for et adrenalinsus, vil du kunne finde det her. Her er der muligheder for alle, uanset hvilket niveau du er på, og uanset om du er til surfing, bodyboarding, windsurfing, kitesurfing eller padlesurfing. Guincho er det nationale "mekka" for windsurfere på højt niveau. Andre vovehalse boltrer sig også på Praia do Norte i Nazaré, der både er for begyndere og mere øvede surfere, eller i Carcavelos, Ericeira eller Peniche, hvor der altid er gang i bølgerne.


Lej feriehus i Portugal >>


 

2. Rutsjebaner i Santa Clara, CalifornienRutsjebaner i Santa Clara

I Santa Clara, et lille county i Californien, ligger forlystelsesparken "California's Great America", med sit enorme areal på 400.000 m2, og her finder du er række spændende måder at få adrenalinniveauet til at eksplodere. Det er helt sikkert en god idé at medbringe badetøj. Ud over rutsjebaner og spændende "freefall”-tårne", findes der også et integreret badeland med gigantiske vandrutsjebaner og mange andre spændende aktiviteter. Forlystelsesparken er også perfekt til børn: der er mange forskellige pools og spændende vandlege!


Lej feriehus i San Francisco Bay >>

 

 

 

3. Natur-eventyr i Soller, MallorcaNatur-eventyr i Soller

Mallorca er for naturelskere og har et højt aktivitetspotentiale: På den ene side lokker Middelhavet og på den anden side er der høje bjerge. Byen Soller er en stille by, der har en fantastisk beliggenhed og som tilbyder en bred vifte af muligheder til dig der vil have et adrenalinkick i den vilde natur. Der er mulighed for mange både spændende og nervepirrende vandsportsaktiviteter, lige fra dykning til sejlads, og fra havkajak til vandski. Mountainbikere får masser af virkelige udfordringer på de smalle stier i Tramuntana bjergene.


Lej feriebolig eller ferielejlighed i Soller >>4. Klatring på Seiser Alm / Alpe di Siusi, SydtyrolKlatring i Sydtyrol

Tyrols bjerge er et sandt paradis for klatrere, der gerne vil have ekstreme udfordringer. På Alpe di Siusi eller Seiser Alm finder du Europas største fjeldmark. Her kan du dyrke bouldering i en stor boulderhal, sportsklatring, alpin rebklatring og samtidig opleve bizarre isformationer og krystalklare vandfald. Målet for mange sportsklatrere er at bestige Santnerspitze, enten via Pepi Schmuck Gedächtnisweg eller Santnerbauch. Begge ruter er kun for øvede og garanterer et rigtigt adrenalinkick. Santnerspitze hører til bjerget Schlern, der for mange er Sydtyrols vartegn, og hele området byder på de bedste betingelser til klatring.


Lej feriehus i Sydtyrol >>5. Snowboarding i Mayrhofen, ØstrigSnowboarding i Mayrhofen

Masser af action til dig der virkelig er tosset med snowboarding: Vans Penken parken i Mayrhofen er mødestedet for snowboardere og freestyle fans fra hele verden. Vans Penken parken har seks områder der byder på ekstreme udfordringer. De er nemme at nå med Sun-Jet stoleliften, men her stopper det nemme også. Rainbow-Box, den markante Wallride og den spektakulære Multijib Beastbox er nogle af de særlige udfordringer. Men Mayrhofen er ikke kun noget for øvede. Kidsparken der har en egen lift, er perfekt til begyndere og yngre freestyle-akrobater, der vil finpudse deres tricks.


Lej feriehus i Mayrhofen >>6. Hanggliding i FloridaHanggliding i Florida

Hanggliding uden bjerge? Ingen problem – når du skal hangglide i Florida, bliver du trukket op i flyvehøjde af et lille fly. Derefter kan du nyde den fantastiske udsigt, mens du svæver over Floridas skove, sumpe og søer. Der er talrige hangglidingparker der tilbyder tandemflyvninger, heriblandt Malcolm Jones, der er grundlæggeren af Aerotow Hang Gliding Flight Park, og som er en af de mest erfarne tandemflyvere. Hvis du derefter har fået blod på tanden, kan du tage et hangglidingkursus på en af de mange hangglidingskoler i solskinsstaten. Efter ca. 15 timer kan du tage din første solotur.


Lej feriebolig i Florida >>7. Nyt perspektiv på tingene i Bayerischer Wald, TysklandBayerischer Wald

Fantastisk udsigt og højt adrenalinkick er garanteret: På hanggliding- eller paraglidingture enten som tandemflyvning eller alene, oplever du Bayerischer Walds bjerg- og skovlandskab på spændende vis, uden at skade naturen gennem larm og udstødningsgasser. Med drageflyvning eller paragliding oplever du ikke kun det enorme adrenalinsus, men får i mange tilfælde også et nyt perspektiv på mange ting. Sæsonen varer fra april til september i Aktivzentrum Bodenmais ved Bretterschachten in Arberland.


Lej feriebolig eller feriehytte i Bayerischer Wald >>8. Adrenalinkick ved Schwarzl See, ØstrigAdrenalinkick ved Schwarzl See

Schwarzl See ligger syd for Graz i Steiermark og er et aktivitetscenter der vil noget. Her er der mulighed for utrolig mange former for sport og så ligger den kun 3 km fra lufthavnen Graz-Thalerhof. Fritidsaktiviteterne spænder fra en adrenalinpark over vandski og wakeboarding til tandemspring og paintballaction. Adrenalinparken har et areal på over 7000 m2, og her finder alle der elsker at klatre sportslige udfordringer. Der er niveauer med alle sværhedsgrader med 60 individuelle stationer, der er opdelt på seks baner. Takket være det store adrenalinkick vokser man her tit ud over sine egne grænser.


Lej feriebolig eller skihytte i Steiermark >>


 

9. Chiemgauer Hochseilgarten, TysklandChiemgauer Hochseilgarten

Hvis du vil træne både mod og muskler og derudover ikke lider af højdeskræk, er Chiemgauer Hochseilgarten lige noget for dig. Her er der anlagt et system udfordrende klatrebaner, hvor træer er forbundet gennem reb og ståltove. Platformene befinder sig i over 10 meters højde. For at klare de forskellige baner er det vigtigt med behændighed. Hvis du ikke vil starte på højeste niveau, findes der også en ”Niederseilgarten”, der ikke ligger så højt.


Lej ferielejlighed i Bayern >>10. Adrenalinsus under vandet, KroatienAdrenalinsus under vandet

At dykke ned i havets undervandsverden er en helt særlig oplevelse. Den smukke, lange kroatiske kyst er et af de bedste steder for sportsdykkere, da der er et rigt udvalg af steder hvor du kan opleve Middelhavets undervandsverden. Det interessante område spænder fra Istrien til Dubrovnik, inklusive de mange maleriske øer. Et af Adriaterhavets bedste dykkerområder, hvor vandet er helt klart, ligger ved den lille by Baska i den sydlige del af øen Krk. Her er du garanteret en kæmpe oplevelse under vandet.


Lej feriebolig på Krk >>check