Hvad siger din kuffert om dig og din livsstil?

Hvad siger din kuffert om dig og din livsstil?Har du både kuffert og kabinekuffert med når du skal ud at rejse? Eller bare en rygsæk og forventningens smil? Stryger du typisk igennem sikkerhedskontrollen med din kabinekuffert? Eller har du håndbagagen fuld af legetøj, bamser, servietter og kiks?

Din bagage afslører meget om dig og din livsstil. I den følgende infografik tager vi et uhøjtideligt kig på forskellige typer af rejsende. Måske du kan genkende dig selv? Du er i hvert fald stødt på de forskellige typer af rejsende i lufthavnen. Vi giver også et bud på, hvad din foretrukne form for ferie er. God fornøjelse.

Du er velkommen til at dele denne infografik

Brug embed-koden til at offentliggøre denne infografik på din hjemmeside eller webblog. Kopier den og placér den der, hvor du ønsker den skal stå på din side.


   
 <a href="https://www.homeaway.dk"  target="_blank"> <img src="https://www.homeaway.dk/files/live/sites/dk/files/ shared/infografik/Luggage_DK.jpg" alt="Hvad siger din kuffert om dig"></a> 

 
   
 

Din kuffert siger noget om dig


Vi kender dem alle sammen fra check ind i lufthavnen. Hippien der rejser med sin guitar og verdens mindste rygsæk. Den travle forretningsrejsende der stryger igennem sikkerhedskontrollen med sin kabinekuffert. Den tjekkede superkvinde med perfekt frisure og smarte kufferter. Men hvad fortæller din bagage om dig? Er du eventyreren, der rejser for at leve? Eller den multitaskende mor, der har styr på familien? Prøv at se her:

EVENTYREREN – typisk bagage: RYGSÆK


Du rejser for at opleve noget. Du vil opleve spændingen ved det ukendte, eksotiske rejsemål, fremmede kulturer og lære andre folkeslag at kende. Det er det der trækker i dig. Det bekymrer dig ikke, om du har tøj nok med til hele turen. Hvad har man vand og sæbe til?


DEN FORRETNINGSREJSENDE – typisk bagage: KABINEKUFFERT

Du rejser ikke for fornøjelsens skyld og din kabinekuffert er perfekt pakket. Din rejseplan er klar, du har bekræftet møderne og du spilder ikke tiden i lufthavnen. Så snart du har checket ind, er den bærbare klar til brug og der er gang i mobilen. Du har en travl hverdag, så du stresser gerne af med golf eller anden form for aktiv ferie. Er forretningerne gået rigtig godt, belønner du dig selv med en eksotisk luksusferie.


SUPERKVINDEN – typisk bagage: KUFFERT + KABINEKUFFERT


Du har helt styr på din rejse. Du vil se godt ud i ferien og du er lidt af en perfektionist. Du vil have rigeligt med tøj at vælge imellem – også i ferien. Du går op i mode og snupper gerne en shoppingrejse til London, Paris eller New York sammen med veninderne. Tager du på solferie, vælger du trendy feriesteder som Sydfrankrig.


LUFTHAVNSARISTOKRATEN – typisk bagage: KUFFERT + REJSETASKE+ KABINEKUFFERT


Du er sofistikeret og har helt tjek på tingene. Du indtager lufthavnen som en anden stjerne, og nyder et glas champagne og et par østers inden afgang. Du går op i mærketøj og er altid velklædt. Du vil gerne gøre et godt indtryk i ferien og pakker derfor rigeligt med tøj. Ferien skal være i tilbringes i luksuriøse omgivelser og det har du ingen problemer med.


DEN MULTITASKENDE MOR – typisk bagage: REJSETASKE + 2 KUFFERTER + KABINEKUFFERT + KLAPVOGN


Du har helt styr på familien. Du har organiseret ferierejsen, pakket kufferterne, aftalt med naboen om at tømme post og vande blomster. I håndbagagen har du børnenes yndlingsbamser, legetøj, lommetørklæder, vådservietter og en nødration af kiks. Din iPad er opladet og klar med masser af tegnefilm til flyveturen. Du går op i dine børns ve og vel og vælger børnevenlige rejsemål, hvor I rigtig kan hygge jer sammen.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig