Tips til at finde billige flybilletter

Flere penge til ferien med en billig flyrejse

Det er ærgerligt at bruge en stor del af feriebudgettet på flybilletter. Tager man f.eks. på familieferie med børn kan billige flybilletter gøre en kæmpe forskel, så der er flere penge tilovers til selve ferien. Der findes efterhånden mange lavprisflyselskaber, billige flyrejser og websider med sammenligning af priser på flybilletter, men hvordan finder du virkelig de billigste flybilletter?

Svaret er enkelt: Sammenlign og check priser, da der ikke er noget bestemt flyselskab eller website, der altid tilbyder de billigste flybilletter! Det kan ligeledes betale sig at reservere i god tid, især hvis du vil skal afsted i skolernes ferie eller i højsæsonen om sommeren. Priserne stiger i regelen jo tættere du kommer på, så det kan anbefales at planlægge sommerferien allerede i februar eller marts hvis du vil rejse i skolernes sommerferie.

Er du fleksibel med hensyn til afrejsedag og tidspunkt, er der ofte også penge at spare. Bor du i Jylland eller på Fyn bør du checke fly fra Nordtyskland – der fås mange billige afgange fra lufthavnene i Hamburg, Lübeck, Bremen og Hannover.Billige flybilletter til Costa del Sol - Malaga i Spanien

Priser på flybilletter til Malaga er helt i bund, da der er mange afgange til Malaga både fra Danmark og Nordtyskland. Malaga ligger centralt på Costa del Sol, hvor udbuddet af feriehuse og ferielejligheder er kæmpestort, hvilket ligeledes sørger for meget rimelige udlejningspriser. Costa del Sol og Andalusien er for mange lig med sol- og badeferie, men byder på utrolig meget året rundt, fra utallige fantastiske seværdigheder, smukke landskaber, god mad og vin, golf året rundt til god mad og vin.

Ferieboliger i Malaga


Billige flybilletter til London

London har fire lufthavne med forbindelser til Danmark: Heathrow (LHR), Gatwick (LGW), Stansted (STN) og London City Airport (LCY). Der er hård konkurrence blandt flyselskaberne med mange afgange fra Danmark, så priserne er ofte utrolig lave. London har fantastisk meget at byde på til en miniferie eller storbyferie: Sightseeing, shopping, pubber, musicals, teatre og natteliv. Mange af vores udlejere tilbyder fleksibel skiftedag og ophold fra 1 til 2 nætter og rejser man flere sammen, er der virkelig meget at spare i forhold til overnatning på hotel.

Ferielejligheder i London


Billige flybilletter til Spanien – Alicante

Lufthavnen i Alicante er den centrale indgang til strandlivet og byerne på Costa Blanca og der tilbydes billige flybilletter til Alicante fra København, Århus og Billund. Du kan vælge at tage til de mere populære feriesteder som Benidorm eller Alicante, eller finde en feriebolig langt væk fra turismen, for at opleve det ægte Spanien.

Ferielejligheder og ferieboliger i Alicante


Billige flybilletter til Berlin

EasyJet, Airberlin og SAS tilbyder alle mange afgange og billige flybilletter til Berlin, der er et af danskernes foretrukne rejsemål til en storbyferie. Oplev Berlin på en anderledes og billigere måde ved at leje en ferielejlighed og udforsk denne fantastiske storby med sine mange museer, restauranter og shoppingmuligheder.

Ferieboliger og ferielejligheder i Berlin


Billige flybilletter til Prag

Prag er en af de byer man bør have set mindst een gang i sit liv og antallet af billige flybilletter til Prag er steget enormt indenfor det sidste år. Der er altså mange muligheder for at holde en billig storbyferie i Prag, især hvis man lejer en ferielejlighed eller feriebolig, hvor man ligeledes vil få en individuel, fleksibel ferie.

Ferieboliger og ferielejligheder i Prag

Selvom vi anbefaler at du booker din flybillet i god tid, hvis du vil flyve med et lavprisselskab, tilbyder flyselskaberne ind i mellem billige last-minute billetter, hvis de har større ledig kapacitet.

Det første skridt til at finde billige flybilletter vil dog altid være at checke websider med prissammenligning af billige flybilletter. Husk at checke ekstra omkostninger som reservationsgebyrer, lufthavsskat, afgift for bagage og lignende for at kunne sammenligne prisen.

Et godt tip er at tilmelde sig nyhedsbreve fra lavprisflyselskaberne så du er blandt de første der modtager gode tilbud om billige flybilletter. Flyselskaberne tilbyder ind i mellem flybilletter til et par hundrede kroner, men selvfølgelig på helt bestemte ruter og tidspunkter.

De etablerede flyselskaber såsom SAS, British Airways, Air France og KLM oplever en hård konkurrence fra lavprisselskaberne og har derfor ofte også særdeles gode tilbud.

Endelig kan du også checke priserne på charterfly, se på tilbud direkte hos flyselskaberne eller tale med et rejsebureau og spørge dem om de kan finde en endnu billigere pris end den du selv har fundet.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig