Billige ferietilbud fra HomeAway.dk

Familie2.png


Få en dejlig, billig ferie uden at gå på kompromis med kvaliteten

Ferierejser kan hurtigt blive en dyr fornøjelse! Heldigvis findes der gode muligheder for en dejlig billig ferie i form af billige ferielejligheder og billige feriehuse. Private sommerhuse og ferieboliger er billigere pr. person og nat end et hotelværelse, og byder desuden på mere plads og privatliv.

HomeAway opkræver ingen ekstra provision eller gebyrer, når du reserverer et feriehus eller en ferielejlighed. Ferieboligejerne betaler udelukkende et årligt engangsbeløb for at annoncere. Priserne er derfor tilsvarende lavere end hvis du lejer gennem et ferieudlejningsbureau. Dermed er det muligt at spare mellem 10-50%.

Hvis du kan rejse udenfor skolernes ferie, er der mange penge at spare ved at booke et feriehus eller en ferielejlighed i lav- eller mellemsæsonen. Det har også mange andre fordele: Flybilletter er i regelen billigere, der er ikke overrendt af turister på dit feriested og udlejningspriserne er i bund.

Vil du rejse i højsæsonen, f.eks. i sommerferien, er det en fordel at være tidligt ude. Jo tidligere du er ude, jo bedre er chancerne for at finde billige ferietilbud, både hvad angår ferieboliger og flybilletter. Hvis du gerne vil ud at rejse hurtigst muligt, finder du på HomeAway dagligt nye særtilbud. Det er ofte muligt at få meget billige last-minute flybilletter, især udenfor højsæsonen. Hvis du vil holde ferie i en feriebolig i over 2 uger kan det betale sig at spørge udlejeren, om der ydes særlig rabat. Private udlejere er som regel meget mere fleksible mht. til priserne end udlejningsbureauer.

Planlæg næste ferie sammen med venner og del udgifterne til huslejen. Som tommelfingerregel gælder det ved leje af et feriehus, at jo flere man rejser sammen, jo billigere bliver prisen pr. person. Med vores søgefunktion under de enkelte rejsemål er det nemt at finde en billig feriebolig ved at søge på min og max pris i kroner pr. uge og du kan bruge de øvrige søgekriterier til at finde din ideelle feriebolig.

Billig ferie i Italien

Billig ferie i Italien

Italien er et fantastisk rejsemål, også for en billig ferie. Du kan finde rigtig gode ferietilbud i Italien, især i for- og eftersæsonen.

Billige ferielejligheder i Italien


Billig ferie i Spanien

Billig ferie i Spanien

Der fås mange billige flyrejser til Spanien og et stort udvalg af gode, billige ferieboliger. Spanien er perfekt til dig der vil nyde sol og varme for en billig penge.

Find billige ferielejligheder i Spanien


Billig ferie i Tyrkiet

Billig ferie i Tyrkiet

Tyrkiet er et yndet rejsemål for os danskere. Ikke blot findes der mange billige ferieboliger, men priserne i Tyrkiet er stadig moderate. Tyrkiet er et oplagt mål for en billig ferie, også i sommerferien.

Find billige ferielejligheder og feriehuse i Tyrkiet


Billig ferie i Frankrig

Billig ferie i Frankrig

Billige flybilletter eller en kør selv ferie til Frankrig: Der findes mange muligheder for at opleve både Paris, Nord- og Sydfrankrig uden at skulle have den helt store pengepung frem.

Find billige ferieboliger og sommerhuse i Frankrig


Billig ferie i Grækenland

Billig ferie i Grækenland

Hvad enten du vil have en afslappende badeferie ved en af Grækenlands dejlige strande eller besøge antikkens seværdigheder kan du sagtens få en skøn ferie i Grækenland uden at sprænge feriebudgettet.

Find billige ferielejligheder og feriehuse i Grækenland


Du vil være forbavset over så meget ferie du kan få selv på et stramt budget. Der er mange penge at spare, hvis du er parat til at lede lidt efter billige ferieboliger og billige flybilletter. Selvfølgelig er definitionen af en "billig ferie" individuel og afhænger af dit rejsebudget, men det kan være forbavsende billigt for hele familien at komme af sted hvis du selv arrangerer ferien.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check