Sommerferie 2016

Sådan rejser du billigere i sommerferien

Det er aldrig for tidligt at planlægge årets sommerferie. Det gælder især hvis du vil ud at rejse i skolernes sommerferie 2016. Hvis du drømmer om ferie syd på med hele familien, hvor der er garanti for sol og varme, er der virkelig penge at spare ved at leje et feriehus eller en ferielejlighed. Og det er ferie på den mest afslappede måde: Her er god plads til alle, og du vil garanteret få en anderledes og spændende individuel ferieoplevelse.

De fleste ferieboliger syd på har pool, terrasse eller have, grill og mange andre faciliteter, så I rigtig kan nyde livet udendørs.

Vores tip til sommerferien:
Jo tidligere du er ude, jo større er udvalget af dejlige ferieboliger, selvom det også sagtens kan lade sig gøre at finde gode last-minute tilbud. Og har du først fået bestilt flybilletter og eventuelt reserveret en lejebil, kan du læne dig tilbage og glæde dig til sommerferien 2016!

Sommerferie i Thailand

Sommerferie i Thailand? Jamen, er det ikke regntid? Det kommer an på hvor du holder ferie. På Phuket i Sydthailand er juni, juli og august gode rejsemåneder. Den egentlige regntid starter i september. Jo, du kan risikere at opleve korte byger, men generelt er vejret fint med temperaturer mellem 20 og 33 grader. Desuden er der færre turister og priserne er lavere. Vil du gerne have mere varme kan den paradisiske ø Koh Samui anbefales. Her er der 28 til 35 grader og det regner stort set ikke i juli.

Find ferielejlighed eller feriehus til sommerferien i Thailand


 Sommerferie i Spanien

Sommerferie i Spanien

At mange tager på sommerferie i Spanien er ingen nyhed. Vi elsker Spanien og hvorfor ikke? Masser af sol og dejlige strande: Spanien er populært som aldrig før. Priserne er stadig meget rimelige og der venter altid skønne ferieoplevelser for hele familien i Spanien. Europas tredjestørste forlystelsespark, PortAventura, ligger ved Costa Dorada 1 times kørsel fra Barcelona. Også ved Costa del Sol er der spændende forlystelsesparker, f.eks. Tivoli World ved Benalmadena og Selwo Adventure Park i Estepona.

Ferielejlighed eller sommerhus til sommerferien i Spanien


Sommerferie i Grækenland

Sommerferie i Grækenland

Grækenland har i mange år ligget højt på vores liste over favoritrejsemål. Og det er vel ikke så mærkeligt, for børnevenlige Grækenland er et pragtfuldt sted at slappe af i ferien. Vi danskere holder utrolig meget af de græske øer som Kreta, Rhodos og Kos, så mange af os vender tilbage år efter år. På Kreta er der mange muligheder for at give børn en ekstra oplevelse. Der er fire vandlande med kæmpe rutsjebaner. I kan komme ud at sejle med (næsten) ægte piratskibe eller tage på delfintur.

Feriehus eller ferielejlighed til sommerferien i Grækenland


 Sommerferie i Frankrig

Sommerferie i Frankrig

Frankrig er perfekt til en herlig sommerferie, da det er et meget alsidigt ferieland. I kan nyde storbylivet i Paris og besøge Disneyland Paris. Eller hvad med en sommerferie ved Sydfrankrigs pragtfulde strande ved Cote d´Azur? I kan nyde lange, varme dage i det smukke Provence eller tage på opdagelse i de mange storslåede slotte i Loire-dalen. Frankrig har simpelthen det hele til en vellykket sommerferie for hele familien.

Find ferielejlighed eller sommerhus til ferien i Frankrig


Sommerferie i Italien

Sommerferie i Italien

Sardinien er blandt top rejsemålene til sommerferien i Italien. Her er de skønneste børnevenlige strande med krystalklart vand man kan forestille sig, men også Sicilien og Toscana lokker mange familier. Italien har mange fantastiske strande og spændende oplevelser for hele familien. Rom er et hot tip, også i sommerferien. Lej en feriebolig lidt uden for Rom, så I både kan opleve selve byen men også kan tage på udflugter i dette dejlige område, f.eks. til Bomarzo Monster Park lidt nord for Rom.

Find et dejligt feriehus til ferien i Italien

Den gode nyhed er, at mange af vores udlejere regner august måned som højsæson, da det er der de fleste lande i Sydeuropa holder sommerferie. Da skolernes sommerferie i Danmark starter i slutningen af juni, kan du sagtens finde en feriebolig til rimelig pris i juli måned. Du skal så blot købe flybilletter, og du vil i regelen kunne spare flere tusind kroner i forhold til en charterrejse.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig