Efterårsferie 2016

Nyd efterårsferien sammen med familien

Nyd efterårsferien sammen med familienVi er vilde med at holde efterårsferie, specielt hvis vi har børn. Faktisk holder halvdelen af os fri i skolernes efterårsferie. De fleste skoler har efterårsferie 2016 fra lørdag, 15. oktober til søndag, 23. oktober 2016, dvs. uge 42. Og efterårsferien er et godt tidspunkt for samvær med familien. Der er tid til familiehygge og til at være sammen uden det sædvanlige daglige ræs med skole, arbejde og pligter. Derfor vælger mange at komme lidt væk hjemmefra. Det er populært at leje i sommerhus i Danmark i efterårsferien og der er masser af gratis underholdning i naturen. Mange forlystelsesparker har specielle efterårsarrangementer i efterårsferien.

Det er også spændende at tage på storbyferie i London eller New York, hvor der er et utal af seværdigheder og attraktioner både for store og små. Tyskland er også et yndet rejsemål i efterårsferien. Mange af os snupper en tur syd for grænsen, enten til Hamborg eller Berlin, eller til Harzen. Det er også skønt at komme syd på og få lidt sol inden vinteren for alvor sætter ind, f.eks. i Spanien, Tyrkiet eller på de Kanariske Øer.

Det kan sagtens lade sig gøre at tage på ferie i udlandet i efterårsferien uden at sprænge budgettet, hvis du selv arrangerer fly og overnatning i en lejet feriebolig. Dermed er du uafhængig af charterselskabernes høje priser i de danske skoleferier. Oktober ligger udenfor højsæsonen for de fleste af vores udlejere og du kan derfor finde masser af gode tilbud på HomeAway.dk.Efterårsferie i Danmark

Efterårsferie i Danmark

Efteråret er en rigtig hyggelig årstid, hvor naturen viser sig fra sin smukkeste side. Under en efterårsferie i sommerhus i Danmark kan i hygge jer med at gå på opdagelse ved stranden eller i skoven og nyde aftener foran brændeovnen, måske med en kop kakao og spil. Mange udendørsattraktioner har stadig åbent og der er langt færre turister. På HomeAway finder du et stort udvalg af sommerhuse, også med privat pool, samt ferielejligheder i feriecentre med fælles pool og mange faciliteter for børn.

Sommerhus eller ferielejlighed til efterårsferien i Danmark


Efterårsferie i New York

Efterårsferie i New York

Efterårsferien er et glimrende tidspunkt til en ferie i New York. Om sommeren er det ofte varmt og trykkende i New York, men om efteråret er temperaturen behagelig. Der er selvsagt utrolig meget at opleve i denne pulserende storby, og du kan få inspiration til planlægningen af din ferie i New York her. Måske er der også tid til en afstikker til New England, staterne nord for New York, for at opleve skovene i fantastiske røde, brune og gule efterårsfarver, noget denne del af USA er verdenskendt for.

Find ferielejlighed i New York


Efterårsferie i London

Efterårsferie i London

Hvis efterårsferien er første gang du tager dine børn med til London, vil du opleve byen med helt nye øjne. Der er mange museer i London, der appellerer til børn, og et stort udvalg af musicals, der ikke kræver de store sprogkundskaber. Så er der mange sjove restauranter og selvfølgelig de klassiske seværdigheder som Tower, Buckingham Palace og Big Ben. London er en kæmpe oplevelse for børn. Og så tager det ikke ret lang til at flyve til London, og der er mange billige flybilletter at få.

Find ferielejlighed i London


Efterårsferie i Spanien

Efterårsferie i Spanien

Længes du efter sol og varme inden vinteren tager over? I så fald er Spanien er et godt og billigt rejsemål for hele familien. Der er gode flyforbindelser fra Danmark og Nordtyskland til Malaga, Alicante og Barcelona til absolut lavpris og udvalget af dejlige, familievenlige ferieboliger til rimelige priser er kæmpestort. Temperaturerne er mere behagelige end om sommeren, perfekt til udflugter med hele familien. Og så er der færre turister, så I kan nyde nogle af Spaniens mange seværdigheder.

Find ferielejlighed eller feriehus i Spanien


Efterårsferie i Tyskland

Efterårsferie i Tyskland

Tyskland er alle tiders rejsemål i efterårsferien. Pak bilen og tag på kør selv ferie til Tyskland. Du skal ikke køre ret langt, før du oplever landskaber og natur, der er helt anderledes end den danske, f.eks. i Harzen. Der ligger mange tropiske badelande rundt om i Tyskland, hvor man sagtens kan tilbringe en dag. I storbyer som det livlige Berlin eller elegante Hamburg er der masser at foretage sig for hele familien: Spændende museer, zoologiske haver, shows og teaterforestillinger.

Find ferielejlighed eller feriehus i Tyskland

Der er kort sagt et væld af muligheder for at du og din familie kan få en dejlig, sund og aktiv efterårsferie. Mange feriesteder tilbyder billige eller gratis aktiviteter i slutningen af sæsonen og det betyder, at du kan holde en billig, men spændende efterårsferie.

Der er i regelen skiftedag i ferieboligerne om lørdagen, dvs. du har tid til at få pakket og gjort klar fredag aften inden afrejsen og har søndagen efter hjemkomsten til at komme på plads igen derhjemme, inden du starter på arbejde og børnene starter i skolen igen.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig