Påskeferie 2016 – rejs foråret i møde på en dejlig påskerejse

Nyd påsken 2016 med hele familien under varme himmelstrøg

Nyd påske 2016 med hele familien Påskeferie betyder fridage og lejlighed til samvær med familie og venner. Med påsken kommer også det længe ventede forår, men desværre er vejret ikke altid lige spændende i Danmark til påske. Heldigvis kan du rejse foråret i møde ved at holde påskeferie i udlandet. Det koster ikke nogen formue, hvis du lejer en ferielejlighed eller et feriehus direkte af ejeren, kombineret med billige flybilletter eller en kør-selv-ferie. Oplev påsken sydpå, nyd solen og varmen og få en forsmag på forårets og sommerens glæder!

Påsken er et dejligt tidspunkt til en lille ferie sydpå og der er mange steder, hvor du efter en flyvetur på et par timer kan nyde varmen og foråret, med temperaturer der er behagelige til sightseeing, kulturoplevelser, aktiv ferie for hele familien eller til ren og skær afslapning.

Skal den stå på kultur, oplevelser eller shopping er en storbyferie i Berlin, Rom, Paris eller London et godt bud. Trænger du til sol, varme og afslapning kan Andalusien, Sydfrankrig eller Kroatien anbefales. Også Thailand garanterer sol og varme i påsken. Tyskland og Holland er klassikere til en kør-selv-påskeferie.

Frankreich-Paris Spanien-Malaga Frankreich-Nice

 

Påskeferie i Paris

Påskeferie i Paris

I Paris er foråret er godt i gang i påsken, perfekt til en dejlig påskeferie. Der foregår mange specielle aktiviteter til påske: Hvert år holdes der loppemarked på Place d´Aligre med over 100 boder, der sælger antikviteter og malerier. Også mange af de store seværdigheder, såsom Notre Dame, har skattejagter og påskeaktiviteter, der er velegnede for børn. Til påsken hører påskeæg og du kan deltage i guidede ture til nogle af de bedste chokolademanufakturer, hvor du kan prøvesmage før du køber!

Ferielejligheder og feriehuse i Paris til en dejlig påskeferie


Påskeferie i Sydfrankrig

Sydfrankrig i påskeferien

Træer og blomster står i fuldt flor i Sydfrankrig i påsken. Du kan holde en pragtfuld påskeferie ved den franske riviera på de mondæne feriesteder som Nice eller Cannes eller i en af de mange skønne landsbyer i Provence, ved temperaturer der indbyder til at nyde livet udendørs. Køb ind til påskefrokosten eller påskemiddagen på de lokale markeder og tilbered din mad i ferieboligen. Nyd den sammen med et glas lokal vin på altan eller terrasse og læn dig tilbage og nyd en afslappende påskeferie.

Ferielejligheder og feriehuse i Sydfrankrig


Påskeferie i London

Påskeferie i London

Foråret er i regelen betydelig længere fremme i London i påsken sammenlignet med herhjemme. Nyd blomsterpragten i de mange parker i London, tag på shopping og oplev de mange sjove påskeaktiviteter. Alle større attraktioner i London har specielt program til påske. I Londons botaniske have kan du og dine børn lære om chokoladens (og påskeæggets) historie – smagsprøver inklusive. Også London Eye, Bank of England museet, Tate Modern og British Museum har spændende påskeaktiviteter for børn og voksne.

Se vores ferieboliger i London


Påske i Amsterdam

Påske i Amsterdam

Tulipanerne blomstrer og der er forår i luften i påsken og det gør en påskeferie i Amsterdam til en skøn oplevelse. Besøg nogle af de mange museer, nyd blomsterpragten i den botaniske have i Amsterdam eller besøg tulipanmuseet eller det berømte Singel flydende blomstermarked. Amsterdams ugentlige markeder er ligeledes åbne i påsken og på Albert Cuypmarkt eller Dappermarkt kan du købe ind til din egen påskefrokost. Har du børn med kan I påskesøndag tage på påskeægsjagt i Artis zoologiske have.

Ferielejligheder og feriehuse i Amsterdam


Påskeferie i Andalusien

Påskeferie i Andalusien

Påskeugen i Spanien, La Semana Santa, fejres med store fester og religiøse optog i hele Spanien. Under Semana Santa oplever man en hel uge med festligheder, hvor gaderne fyldes med mennesker der går i procession med religiøse statuer. Semana Santa er noget for sig selv og fejres med pomp og pragt i de sydspanske byer i Andalusien. Her har du desuden mulighed for at nyde sol og varme i påsken. Det koster ikke alverden at holde påskeferie i Andalusien da påsken ikke er højsæson for udlejning.

Ferieboliger til påskeferien i Andalusien


Påsken 2016 falder i starten af april, fra 24.3. (skærtorsdag) til 28.3. (2. påskedag). Mange steder er skærtorsdag ikke en helligdag, så selve påsken regnes fra langfredag til påske mandag. Mange af vores ferieboligejere tilbyder særdeles favorable priser og last minute tilbud omkring påske. De fleste ferieboligejere tilbyder også fleksibel skiftedag og korte ophold helt ned til 2-3 nætter, hvis du ikke har mulighed for at holde en længere påskeferie.

Du bestemmer selv, hvor længe du vil være af sted, og det er netop fordelen ved denne måde at holde ferie på. Du er ikke tvunget til at rejse på bestemte dage, som på charterferie, og en ferie i en feriebolig betyder mere plads, frihed og privatliv. Vi har et stort udbud af store ferieboliger og det koster i regelen ikke ekstra for flere personer, så hvorfor ikke holde påske sammen med hele familien eller med venner?

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check