Få en glædelig jul på julerejsen under sydens sol eller på en skiferie

Idéer til en uforglemmelig juleferie

Julen er en dejlig tid til at samle hele familien, og holder man juleferie i udlandet, har man rigtig mulighed for at tilbringe nogle dejlige dage sammen og igen at komme tæt på hinanden. Lejer man et stort feriehus er der også god plads til bedsteforældrene og andre i familien, og prisen falder pr. person jo flere sovepladser der er, og det betyder ganske enkelt at jo flere man rejser sammen, jo billigere bliver det.

Man kan vælge at holde ferie under sydens sol eller i skisportsområderne i f.eks. Schweiz, Østrig eller Frankrig og under begge ferier er der så automatisk sørget for masser af underholdning til børnene. Også til jul finder du rigtig mange gode tilbud på HomeAway.dk og der er også mange gode tilbud på flybilletter i julen, så det sagtens kan lade sig gøre at holde en billig og dejlig juleferie.


 

Juleferie 2016 i Thailand

Hvis du er lidt træt af det sædvanlige regnfulde julevejr i Danmark, så tænk på at det er sommer i Thailand, når vi har vinter. Jul under palmer på Thailands skønne strande ved Phuket eller på Ko Samui er en dejlig og anderledes oplevelse for hele familien

Se ferielejligheder og feriehuse til juleferien i Thailand

 


Juleferie på Tenerife

Jul på Tenerife er bestemt ikke dyrt og her er der masser af sol og varme i december. For at finde ledige ferieboliger på Tenerife i juleperioden skal du blot indtaste den ønskede ankomst- og afrejsedato under „Tilføj søgekriterier“ og trykke på søg. Under "avanceret søgning" har du endnu flere muligheder for at angive dine ønsker til din perfekte feriebolig til julen på Tenerife.

Se ferieboliger til juleferien på Tenerife

Juleferie 2016 i Østrig

Juleferie 2016 i Østrig

Vi har i de senere år ikke været særlig forkælede hvad sne angår i Danmark, men hvis du længes efter en hvid jul, kunne du overveje at holde jul i Østrig. Jul kombineret med skiferie eller bare en hyggelig jul og eller nytår i Østrig med familie og venner.

Se skihytter og feriehuse til juleferien i Østrig

Julerejse Madeira

Juleferie på den blomstrende ø Madeira med sit milde klima og dejlige, afslappede atmosfære er perfekt for dig som vil slippe for julens stress og måske bare vil slappe af med din partner.

Find din feriebolig til juleferien på Madeira


Jul i Frankrig med hele familien

Frankrig er det førende rejsemål for juleferie med hele familien. Her kan du holde jul på et slot eller i en skihytte eller nyde de behagelige temperaturer i Sydfrankrig. Frankrig er simpelthen ideelt til en rigtig dejlig juleferie.

Feriehuse, ferielejligheder og slotte i Frankrig til en dejlig juleferie

Der findes utrolig mange muligheder, hvor og hvordan man kan holde juleferie. Du kan holde hvid jul i Alperne i Schweiz eller på en skiferie i Østrig, få ladet batterierne op ved strandene i Thailand eller solbade på de Kanariske Øer eller i Caribien eller hvad med jul "the American way" i Florida?

Mange af vores udlejere tilbyder fleksibel skiftedag, så du ikke er tvunget til at rejse fra lørdag til lørdag. Du kan også vælge både at holde jul og nytår i sneen eller under sydens sol. Det er bare med at lade sig inspirere af de mange dejlige steder, hvor man kan holde juleferie, for så at få en rigtig glædelig jul.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig