Hold vinterferie og få ladet batterierne op til de mørke vinterdage!

Kæmpe udvalg af feriehuse og ferielejligheder til vinterferien

Undertiden synes vinteren ingen ende at ville tage med mørke, regn og rusk og sommeren synes uendelig fjern. Hvorfor ikke få tanket op med sol og varme på en vinterferie? Tag på vinter ferie og få et afbræk fra den kedelige, danske vinter på en dejlig ferie under sydens sol og palmer. Nyd lange dage ved stranden eller poolen. Det bedste er at vinteren er lavsæson med tilsvarende lave udlejningspriser på ferielejligheder og feriehuse. Med lidt planlægning og søgning på billige flybilletter kan det sagtens lade sig gøre at komme afsted 4 personer meget billigt i vinterferien.

Når højsæsonen for ferieboligudlejning slutter i september og turisterne drager hjemad, falder priserne på leje af ferieboliger drastisk og dette betyder at man kan finde nogle fantastisk gode tilbud til vinterferie i solen. Flybilletter er ligeledes i regelen en del billigere udenfor højsæsonen, så vinteren er et af de bedste tidspunkter at nyde sol og varme sydpå. Traditionelle rejsemål kan være meget rarere at holde ferie på udenfor højsæsonen, hvor lokale seværdigheder og attraktioner ikke er overfyldte, så du og din familie eller venner virkelig har chancen for at slappe af og nyde ferien.Vinterferie i Thailand

Thailand med de populære destinationer Phuket og Koh Samui, paradisiske sandstrande, billig shopping, et fantastisk køkken og en smilende befolkning er perfekt til en vinterrejse langt væk fra den danske hverdag. Vinteren og foråret er de mest solrige perioder i Thailand. Strandene ved Thailand byder på mange muligheder for snorkling, dykning og vandsportsaktiviteter, så ingen i familien kommer til at kede sig under en vinterferie i en feriebolig i Thailand.

Feriehuse og ferielejligheder i Thailand


Vinter ferie i Marokko

Marokko med sol og strande ligger kun ca. 4 timers flyvning fra Danmark og Marokko byder på en fascinerende blanding af mange forskellige kulturer og under en vinterferie i en ferielejlighed eller et feriehus i Marokko kan du opleve smukke byer, myldrende markeder, farver og dufte, fantastiske landskaber og dejlige strande. Der er et stort udvalg af ferieboliger i Marokko, fra ferievillaer til luksuriøse riads.

Ferielejligheder og feriehuse i Marokko


Vinterferie i solen på Tenerife

Det tager ikke lang tid at flyve til Tenerife og her findes der et kæmpe udbud af billige feriehuse og ferielejligheder til vinter ferien på Tenerife. Jo flere I tager afsted sammen, jo billigere bliver det , lej f.eks. pragtfuld ferievilla med egen pool og 8 sovepladser til under 900 kr. pr. person/uge.

Ferielejligheder og feriehuse på Tenerife


Vinterferie på Costa Blanca i Spanien

Costa Blanca på Spaniens østkyst ved Alicante er et af de mest solrige og tørre områder i Spanien, med over 340 solskinsdage om året. Om vinteren oplever du i januar måned temperaturer som på en rigtig god sommerdag i Danmark. Ved Costa Blanca er udbuddet af lækre feriehuse og ferielejligheder meget stort og priserne er tilsvarende lave: Helt ned til 1.000 kr. pr. uge. I regelen er el, vand og slutrengøring inkluderet i prisen, og prisen er pr. feriebolig og ikke pr. person! Der findes et stort antal fantastiske golfbaner i Alicante-området og mange muligheder for spændende dagsudflugter, helt perfekt til en dejlig vinterferie.

Ferievillaer og ferieboliger på Costa Blanca i Spanien


Vinter ferie i Caribien

Caribien er det ultimative rejsemål til en vinterferie med kridhvide strande, krystalklart vand og tropisk solskin. Her kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde det gode liv: Se en flot solnedgang mens du nyder en eksotisk cocktail og lækker mad.

Ferieboliger i Caribien

Jo længere væk du kommer, jo mere eksotisk bliver din vinterferie. Er du parat til at flyve 8-10 timer kan du nyde strandlivet eller slappe af ved egen pool, nyde varmen og atmosfæren i Mexico, Caribien eller Florida. Rejser du endnu længere væk, kan du opleve pragtfulde feriesteder som Thailand, Australien eller Sydafrika.

Hvis du en morgen vågner og synes at vinteren i Danmark er for sur, er der gode muligheder for en last minute vinterferie under sydens sol i Sydeuropa, kun få timers flyvning fra Danmark. Med udlejningspriser i bund og et stort udbud af billige flybilletter har det aldrig været nemmere at få en billig vinterferie i solen.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig