Forlystelsesparker i Europa

De største, vildeste og eventyrligste forlystelsesparkerForlystelsesparker i EuropaKender du det? Dine børn synes museumsbesøg og vandreture er kedelige og strandlivet lokker knap så meget efter nogle dages ferie? Eller har I bare lyst til at give den rigtig gas i ferien? Så er det tid til en rigtig action tur i en forlystelsespark. Det er frem for alt familier der er glade for forlystelsesparker med deres mange forskellige attraktioner. For her er der noget for alle: Forældre, børn og unge. Hvis der ikke fandtes forlystelsesparker burde man sandelig opfinde dem!

De fleste af os kender Disneyland Paris. Men der findes mange andre fantastiske forlystelsesparker rundt om i Europa: Efteling, et enestående eventyrland i Holland og en af de smukkeste forlystelsesparker i verden, eller Tysklands største, Europa-Park i Rust i Schwarzwald, hvor du kan komme Europa rundt på en dag – parken har 13 europæiske lande som tema. Er du på familieferie ved Gardasøen vil dine børn elske en tur i Gardaland, der er Italiens mest besøgte forlystelsespark. Nogle forlystelsesparker som PortAventura i Spanien og Alton Towers i England har desuden vandlande, der er helt i særklasse.

Sjov, forlystelser og spænding: Forlystelsesparker er noget særligt! Der er så mange attraktioner at det kan være svært at nå dem alle på en dag. En ferie tæt på en af de store forlystelsesparker i Europa er derfor ideel og vil uden tvivl udløse stor begejstring og et rungende ”Jaaaa” fra dine børn. Nedenfor finder du et udvalg af de bedste, vildeste og største forlystelsesparker i Europa. Hvis du klikker på billedet ved de forskellige parker kommer du til deres hjemmesider.Gardaland – Italiens populæreste forlystelsespark

Gardaland – Italiens populæreste forlystelsespark

Gardaland ligger i det sydøstlige område ved Gardasøen, i Castelnuovo del Garda, tæt på Lazise. Her er der over 30 fantastiske forlystelser, bl.a. virkelig vilde rutsjebaner som Raptor og Blue Tornado, men også mere fredelige forlystelser såsom Peter Pan og Funny Express. Forlystelserne er inddelt i fantasy, adrenaline og adventure – de vildeste er selvfølgelig i kategorien adrenaline. Fantasy er især til mindre børn og adventure er for hele familien. Desuden er der showdelen – her kan I bl.a. opleve Madagascar for fuld udblæsning.

Find familievenlig feriebolig tæt på Gardaland


Kilde: Europa-Park

Europa-Park – Tysklands største forlystelsespark

Europa-Park ligger i den lille by Rust i det smukke Schwarzwald. Europa-Park har over 100 attraktioner, bl.a. 11 kæmpe rutsjebaner. En afstikker til Island eller Rusland? Ikke noget problem! I forlystelsesparken er 13 forskellige lande repræsenteret. I Island-området kan du prøve den gigantiske trærutsjebane ”WODAN – Timburcoaster”. Rejs gennem Grækenland i vandrutsjebanen „Poseidon“ og prøv „Matterhorn-Blitz“ i Schweiz. Rusland lokker med en forrygende rejse mod stjernerne i „Euro-Mir“, verdens højeste og hurtigste Spinning Coaster.

Find familievenlig feriebolig tæt på Europapark i Schwarzwald


Kilde: Alton Towers

Alton Towers – Englands førende forlystelsespark

Er du en rigtig adrenalin junkie? I Englands førende forlystelsespark, Alton Towers, der ligger i Midtengland mellem Derby og Stoke-on-Trent kan du prøve Smiler, verdens første rutsjebane med 14 loops! Hvis du altså tør. Ellers er der mange andre sjove, skøre og usædvanlige forlystelser at vælge imellem. Besøg Charlie og chokoladefabrikken eller få jer et godt gys i ”Haunted Hollow”, uhyggeskoven. Alton Towers Waterpark er et fantastisk indendørs vandland med lange vandrutsjebaner, vandkanoner og ”Wacky Water Works” – tossede vandinstallationer.

Find familievenlig feriebolig tæt på Alton Towers i Staffordshire


Port Aventura – Spaniens vildeste forlystelsespark

Port Aventura – Spaniens vildeste forlystelsespark

Port Aventura ligger i Salou ved Costa Dorada, tæt på lufthavnen i Reus, ca. 1 times kørsel fra Barcelona. Spaniens største forlystelsespark har nogle af Europas vildeste rutsjebaner og SesamoAventura hvor I kan møde Ernie og Bert fra Sesamgade. Tag verden rundt i temaområderne Kina, Polynesien, Middelhavet, Mexico og det vilde Vesten. Ud over attraktioner er her et væld af shows som ”Aloha Tahiti”, ”Los Shaolin de Shambhala” og vild vest show. PortAventura har også et fantastisk vandland hvor du kan svømme i Bermuda trekanten og opleve en tyfon.

Find familievenlig feriebolig ved Costa Dorada


Kilde: Efteling

Efteling - Hollands eventyrligste

Efteling er et spændende og romantisk eventyrland. Hollands største forlystelsespark ligger i Kaatsheuvel i det centrale Holland, kun godt en times kørsel fra Amsterdam. Efteling er opdelt i fire eventyrlande: Oplevelsesriget, rejseriget, eventyrriget og det alternative rige. Det særlige ved Efteling er at parken år efter år formår at overraske med underholdning du ikke finder i andre forlystelsesparker, f.eks. et kæmpe talende træ; Joris og dragen, en rutsjebane hvor du kæmper mod en drage, og Raveleijn, eventyrbyen med ravneshow.

Find familievenlig feriebolig tæt på EftelingSom voksen mindes du måske besøg på omrejsende tivolimarkeder. Det ligger lidt i luften, selv i de største og mest moderne forlystelsesparker. Her kan du være barn igen for en stund, også som voksen. Og den der påstår at et besøg i en forlystelsespark ikke har nogen fritidsværdi har aldrig været der. For efter en dag fuld af oplevelser og samvær er selv de mest aktive børn trætte og I som forældre kan nyde en fredelig aften.

De ovennævnte forlystelsesparker har attraktioner for børn i alle aldersgrupper og ligger i spændende og smukke områder der ud over et besøg i selve parken er velegnet til en miniferie eller længere familieferie.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig