Disneylands hemmeligheder

Disneylands hemmelighederVi er alle opvokset med Mickey Mouse, Anders And & Co. Et besøg i Disneyland, hvad enten det er Eurodisney eller Disneyland Orlando, er den ultimative oplevelse både for voksne og børn.

Det er simpelthen fantastisk at opleve Disneys magiske verden, de mange sjove forlystelser og velkendte figurer!

Det kan godt være, at Disneyland virker som en helt normal forlystelsespark. Men under overfladen gemmer der sig mange hemmeligheder.

I den følgende infografik har vi samlet sjove fakta om den hemmelige verden bag Disneyland. Vi håber, disse insider hemmeligheder vil gøre din næste ferie i Disneyland endnu mere spændende og fornøjelig. Vi løfter samtidig sløret for, hvordan du får en billigere ferie i Disneyland.


Du er velkommen til at dele denne infografik

Brug embed-koden til at offentliggøre denne infografik om Disneyland på din hjemmeside eller webblog. Kopier den og placér den der, hvor du ønsker den skal stå på din side.


   
 <a href="https://www.homeaway.dk"  target="_blank"> <img src="https://www.homeaway.dk/files/live/sites/dk/files/ shared/infografik/DisneySecrets_DK2.jpg" alt="Disneylands hemmeligheder"></a> 

 
   
 


Som du kan se af vores infografik, gemmer der sig mange sjove hemmeligheder i Disneyland. Der er Mickey Mouse symboler alle vegne og katte patruljerer om natten. Main Street i Disneyland er baseret på byen Marceline i Missouri i år 1910, for her voksede Walt Disney op.

Hemmeligheden bag en billigere ferie i Disneyland

HomeAway har masser af skønne ferieboliger, der ligger få minutter fra Disneyland i Californien, Disney World i Florida og Disneyland Paris.

Mange af vores ferieboliger har privat pool, spilleværelse eller hjemmebiograf. Du kan endda holde ferie i et feriehus eller en ferielejlighed med Disney tema, så ferien virkelig står i Disneys tegn.


Disneyland Paris


Disneyland Paris eller Eurodisney, som denne dejlige forlystelsespark også kaldes, ligger i Seine-et-Marne området øst for Paris. Her finder du en lang række ferielejligheder og feriehuse i alle prisklasser. Efter en lang, dejlig dag i Eurodisney, er der er ikke noget bedre end at kunne slappe af og nyde aftenerne i en feriebolig med masser af plads.

Tættest på Disneyland Paris ligger Chessy, Serris, Magny-le-Hongre og Montevrain.

Disney World, Disneyland Florida

Walt Disney World, som den hedder officielt, ligger midt i Florida, mellem Orlando og Kissimmee. I området omkring Disneyland Orlando finder du et kæmpe udvalg af feriehuse og ferielejligheder, de fleste med fælles pool eller privat pool.

Der er så mange at vælge i mellem, at det selvfølgelig holder prisen på et moderat niveau. Kissimmee, Windsor Hills, Emerald Island og Indian Creek ligger alle tæt på Disneyland Florida, og er også et godt udgangspunkt for andre udflugter, eller aktiviteter som golf.

Disneyland Los Angeles, Californien

Disneyland i Californien ligger i Anaheim, kun ca. 40 km syd for centrum af Los Angeles. Det var det første Disneyland og åbnede i 1955. Walt Disney overvågede personligt planlægningen og udførelsen af denne dejlige forlystelsespark, der var hans livs drøm.

Er du på ferie i Los Angeles bør du bruge en dag eller to på at besøge Disneyland. HomeAway har et kæmpe udvalg af ferieboliger både i Los Angeles, men også i selve Anaheim, hvor du er helt tæt på Disneyland.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check