Tips til ferie med børn

Sådan får du en dejlig ferie med dine børn

Tips til ferie med børnFamilieferie med børn er en velkommen pause fra en travl hverdag og chancen for at få batterierne ladet op. Derfor er det vigtigt, at det bliver en hyggelig oplevelse for både børn og voksne. Det er en en god idé at være enige om hvilken form for ferie I vil holde; skal det være en ren daseferie, skal der stå sightseeing på programmet eller vil I holde aktiv ferie med børnene, og vælger jeres rejsemål ud fra dette.

Når du er på ferie med dine børn er det vigtig at bo et sted, hvor I alle føler jer godt tilpas og hvor der er plads nok til hele familien. Du får en helt anden, meget mere afslappet ferie. Alle vores ferielejligheder og feriehuse har et rigtig køkken og de fleste har som minimum vaskemaskine, og selvom ferien bestemt ikke skal bestå af madlavning eller vask, er det fantastisk rart at kunne vælge om man vil gå ud at spise eller nyde en fredelig aften i ferieboligen (især hvis børnene er trætte) og kunne få vasket, hvis uheldet har været ude og der er pletter på yndlingstøjet eller strandhåndklæderne trænger til en tur.

Det er vigtigt at ferien bliver på alles præmisser og det kan man f.eks. sørge for ved at skiftes til at bestemme hvad der skal foregå en bestemt dag, således at mor bestemmer en dag, børnene næste dag og far dagen efter igen, f.eks. om dagen skal tilbringes ved poolen eller på stranden, I skal en tur på museum, ud at se noget, tage på vandretur eller tage på en bådudflugt.

Fordelen ved at leje et feriehus eller en ferielejlighed gennem HomeAway.dk er at du lejer direke af ejeren og da der ikke skal betales provision sparer du mellem 10-50% i forhold til et hotelophold eller en udlejning gennem en feriehusudlejning. Prisen inkluderer i regelen også strøm og air condition samt slutrengøring, og der stilles som regel sengelinned og håndklæder til rådighed. Du kan i regelen også få stillet en babyseng og/eller barnestol til rådighed enten gratis eller mod et beskedet beløb. Kort sagt, der er flere penge tilovers til selve ferien, så du og dine børn kan få mange dejlige oplevelser.Ferie med børn på Mallorca

Ferie med børn på Mallorca

Mallorca er meget mere end grisefester og stor hotelkomplekser. Dine børn vil elske at boltre sig på de mange fine strande, dyrke vandsport eller anden form for aktiv ferie. Om sommeren er klimaet på Mallorca tilpas behageligt til at småbørn og babyer føler sig godt tilpas.

Børnevenlig ferie på Mallorca i ferielejlighed eller feriehus
Ferie med børn i Spanien

Ferie med børn i Spanien

Spanierne er utrolig venlige overfor børn og Spanien byder på så mange forskellige regioner og muligheder for både bade- og solferie eller aktiv ferie, så det er det perfekte rejsemål for familier med børn i alle aldre. Lejer du et feriehus med egen pool kan børnene selv bestemme hvornår de vil bade og det er nemmere at holde øje med de mindste, når badningen foregår i egen pool. Du får ligeledes mere mulighed for en rigtig afslappende ferie.

Feriehuse og ferielejligheder i Spanien


Ferie i Italien med børn

Ferie i Italien med børn

Italien er en vidunderlig kombination af god mad, skøn natur, historiske oplevelser og godt vejr, og derfor vil både du og dine børn nyde ferien i fulde drag. Italien byder også på mange dejlige strande, men holder man ferie inde i landet om sommeren kan man f.eks. lejer et feriehus med egen pool.

Ferieboliger til ferie i Italien med børnFerie i USA med børn

Ferie i USA med børn

En ferie i Amerika er en fantastisk oplevelse både for børn og voksne. Der er så meget at se og foretage sig, både attraktioner og naturseværdigheder, i dette storslåede land at dine børn får en overvældende oplevelse. Tager du dem med til forlystelsesparker som Disney i Florida eller Californien vil de huske denne tur i mange år.

Ferieboliger i USA til en dejlig ferie med børnFerie med børn Grækenland

Ferie med børn Grækenland

Det krystalklare hav og de skønne strande på de mange græske øer gør Grækenland til et ideelt sted at holde familieferie med børn. Grækerne sætter stor pris på børn og det giver en ekstra dimension til ferien, ligesom de voksne kan nyde det græske køkken og kulturen.

Familievenlige feriehuse og ferielejligheder i GrækenlandSelve rejsen er som regel det mest anstrengende, når du har børnene med på ferie og jo kortere rejsetiden er jo bedre. Frankrig, Spanien, Italien, Grækenland og Tyrkiet ligger alle få timers flyvning fra Danmark og under de enkelte ferieboliger kan du se afstanden til nærmeste lufthavn. Pak en lille taske med et par legeting til børnene, lidt kiks eller frugt og noget vand og du vil formentlig være forbavset over så glat flyveturen går.

Tager du på kør selv ferie med børn så husk at holde pauser og sørg for læsestof eller anden underholdning til turen, så selve køreturen bliver en god start på ferien.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check