Tag børnene med til Orlando og oplev Floridas forrygende forlystelsesparker

En privat feriebolig i Orlando er ideel til en skøn familieferie med børn

Ferie i Orlando, Florida, er fantastisk for børn og deres forældre. Her findes flere kendte forlystelsesparker og attraktioner end noget andet sted i verden. Holder du familieferie i Orlando er der så mange ting at se og foretage sig, så hvorfor binde sig til een forlystelsespark? Hvis du lejer et feriehus til familieferien i Orlando, har du mere plads, mere privatliv og mere fleksibilitet og så er det ofte også billigere end et hotelophold. Dermed har du mulighed for at besøge flere attraktioner under ferien i Florida.

De berømteste og bedste forlystelsesparker i Florida ligger så tæt på hinanden at der ikke er mere end højst 1 times kørsel fra dit feriehus i Orlando til Disney World, Universal Studios, Islands of Adventure, Sea World, Busch Gardens eller Wet 'n Wild. Der er utrolig meget at opleve for hele familien og efter en lang dag kan du slappe af i dit feriehus og nyde de varme aftener i Florida. På HomeAway finder du over 3.500 ferielejligheder og feriehuse i Disney/Orlando-området, så du kan vælge den helt perfekte feriebolig til dig og din familie.

Orlando og Florida er dog andet og meget mere end forlystelsesparker. Her findes smuk natur og der er heller ikke langt til de skønne strande ved Atlanterhavet og den Mexicanske Golf. Med sit behagelige klima og kæmpe udbud af storslåede golfbaner er der rig mulighed for at tage en dag på golfbanen som afveksling fra forlystelsesparkerne under ferien i Orlando.

Der er gode flyforbindelser fra flere lufthavne i Danmark til Orlando og da der er megen konkurrence, er priserne helt i bund. Det er efterhånden ligeså billigt at flyve til Florida som indenfor Europa og feriehuse og ferievillaer i Florida er en luksusoplevelse for sig til en særdeles rimelig pris. Det er værd at tjekke priser på flybilletter på forskellige prissammenligningssider på nettet for at finde de billigste billetter, så der er flere penge tilovers til fornøjelser i Orlando.
Disney World, Orlando

Disney World, Orlando

Disney har fire forlystelsesparker i Orlando, hvoraf Magic Kingdom ( Walt Disney World) er den mest berømte. Parken regnes for den bedste af de nu i alt seks Disney-parker rundt om i verden. Epcot er den anden store Disney-park i Orlando. De to nyeste Disney-forlystelsesparker er dels filmparken Disney-MGM Studios og den kombinerede dyre- og safaripark Disney Animal Kingdom. En familieferie i Orlando bør inkludere at besøg i Disney World.

Ferieboliger i Kissimmee tæt på Disney World Orlando


SeaWorld, Orlando

SeaWorld, Orlando

SeaWorld i Orlando er et "must see", her finder du vildere og længere rutsjebaner og udover de mange forlystelser har du mulighed for at se mindre hajer, og andre fisk, samt mulighed for at røre og fodre delfiner. Det mest imponerende i Sea World er deres shows med delfiner og spækhuggere, der er helt perfekte i bedste amerikanske stil.

Ferieboliger i Orlando tæt på SeaWorld


Busch Gardens, Orlando

Busch Gardens, Orlando

Busch Gardens ligger i det nordøstlige Tampa, kun 1 times kørsel fra Orlando, og er en af de største attraktioner i Florida med en kombination af vilde oplevelser og dyreliv. Forlystelsesparken har 10 rutsjebaner og mere end 2.000 dyr, helt rigtigt til børn fra 2 til 92.

Ferielejligheder i Tampa tæt på Busch Gardens


Wet n' Wild, Orlando

Wet n' Wild, Orlando

Wet 'n Wild er et af verdens største og Amerikas førende vandland med de vildeste vandrutsjebaner og sejeste vandkanoner. Her er der alt hvad du behøver for at have en dejlig dag i våde omgivelser under en familieferie i et feriehus i Orlando.

Ferieboliger i Orlando tæt på Wet 'n Wild


Universal Studios, Orlando

Universal Studios, Orlando

Teenagere og voksne vil elske Universal Studios, der har to forskellige forlystelsesparker i Orlando. Det er selve Universal Studios Florida, hvor forskellige action- og eventyrfilm danner baggrund for en række forlystelser, der får nakkehårene til at rejse sig på selv de mest hårdhudede besøgende. Den anden forlystelsespark, Islands of Adventure, betragtes som en af verdens mest avancerede forlystelsesparker og rutsjebaner med vilde loops, gyldne tårne med frie fald og skrækindjagende horrorforlystelser er blot nogle af tilbuddene.

Feriehuse i Orlando tæt på Universal Studios

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check