De bedste rejsemål til familieferien

Fem friske bud på en dejlig familieferie

Når familieferien skal planlægges, skal I dels beslutte hvor I vil holde ferie og hvordan I vil overnatte. En feriebolig er ideel til familienferien: Masser af plads, privatliv, individuelle udfoldelsesmuligheder og sikre omgivelser for børnene. Der er god plads til både voksne og børn, så børnene kan udfolde sig og I som forældre har mulighed for at slappe af. Her bestemmer I selv tempoet. Et eget køkken giver også mere fleksibilitet til at lave familievenlig mad. I er heller ikke bundet til faste spisetider som på et hotel. I en travl hverdag er ferien tit det tidspunkt, hvor man endelig har tid til hinanden og i den forbindelse er et sommerhus eller en ferievilla perfekt også til større familier. Hvis I gerne holder ferie sammen med venner med børn, er det med til at gøre ferien endnu billigere og så har børnene legekammerater.Familieferie i Frankrig

Familieferie i Frankrig

De mange forskellige egne af Frankrig giver rig mulighed for alle former for familieferie. Fra skiferie med hele familien i de franske Alper til badeferie i Sydfrankrig, aktiv ferie i Auvergne eller storbyferie i Paris, hvor I bl.a. kan besøge Disneyland Paris. Frankrig er et rigtig godt rejsemål til familieferien.

Find et feriehus eller en ferielejlighed i Frankrig til familieferien
Familieferie i Thailand

Familieferie i Thailand

I Thailand elsker de børn og uanset hvor du holder familieferie vil de blive taget imod med åbne arme. Phuket og Krabi i det sydlige Thailand samt den smukke ø Koh Samui har alle fantastiske strande og masser af aktiviteter for hele familien. Men også Jomtien, der ligger lige syd for Pattaya, og Hua Hin er gode rejsemål til ferien med børn i Thailand. Tag f.eks. på rigtig ”bounty tur”, dvs. lej en båd og sejl ud til en ubeboet ø hvor I kan bade og snorkle - en herlig oplevelse for store og små.

Find familievenlige ferieboliger i Thailand


Familieferie i Danmark

Familieferie i Danmark

Ingen tvivl om det: Det er super dejligt at holde familieferie i Danmark. Hvad enten du foretrækker at tage i sommerhus ved Vesterhavet eller holder storbyferie i København med Tivoli, Bakken og sine mange kendte seværdigheder, venter der spændende ferieoplevelser. Også udenfor København er der spændende badelande og forlystelsesparker som Legoland, Fårup Sommerland eller Djurs Sommerland, hvor en udflugt bliver højdepunktet i ferien. I kan også nyde Danmarks dejlige natur og tage på opdagelse i de mange hyggelige byer i Danmark.

Find sommerhus til familieferien i Danmark


Familieferie i Tyskland

Familieferie i Tyskland

Tyskland byder på spændende udflugtsmål for hele familien som vandlande, borge, zoologiske haver og forlystelsesparker, såsom Hansa-Park, Europa-Park og Phantasialand. Hvis vejret ikke er så godt, findes der mange indendørs badelande. Tyskland byder de forskelligste landskaber, der er meget anderledes end i Danmark: Fra vadehavet ved Slesvig-Holstens vestkyst til Alperne i Bayern. Under en familieferie i Tyskland kan du få store naturoplevelser i nationalparkerne og har alle muligheder for aktiv ferie for hele familien med aktiviteter som cykling eller vandsport.

Feriehus eller ferielejlighed til familieferien i Tyskland


Familieferie i Sverige

Familieferie i Sverige

Sverige er meget børnevenligt og byder på masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien. Sveriges pragtfulde natur indbyder til udendørsoplevelser, både sommer og vinter. Her kan I sejle, svømme i den svenske skærgård, fiske, tage på kanotur eller stå på ski. Der findes mange dejlige dyreparker og forlystelsesparker i Sverige: I kan møde Pippi Langstrømpe i Astrid Lindgrens Värld eller besøge Skandinaviens største dyrepark, Kolmårdens Djurpark. Familieferie i Sverige er afslappet og behagelig ferie, også fordi børn er velkomne overalt.

Feriehus eller sommerhus til ferie med familien i SverigeDet kan godt være dyrt at tage hele familien med på ferie. Fordelen ved at leje et feriehus eller en ferielejlighed er, at det bliver billigere jo flere man rejser sammen. Kombineret med kør selv ferie eller billige flybilletter, er en ferie i lejet feriebolig en god og billig måde at holde ferie på.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig