Roland Garros French Open i Paris

Søndag, 22. maj 2016 - søndag, 5. juni 2016

Officiel hjemmeside: http://www.rolandgarros.com/en_FR/

Billetpriser fra: € 20 (ca. DKK 150)

Roland Garros_copyright Atout France Stéphane Tellier_KLEIN.JPGHvert år i sidste uge af maj starter de åbne franske tennismesterskaber, French Open, på Roland Garros tennisanlægget i 16. Arrondissement i Paris. Roland Garros er smukt beliggende ved Bois de Boulogne, den store park i den vestlige del af Paris. År efter år tiltrækker det historiske tennisanlæg, der er opkaldt efter Roland Garros, den franske flyverhelt fra Første Verdenskrig, et internationalt publikum. Anlægget blev allerede opført i 1927 i anledning af Davis-Cup turneringen mellem det franske og amerikanske team. Siden da er Roland Garros blev udvidet flere gange.  Centre Court ”Philippe Chartier” har en kapacitet på 14.840 pladser og er det største tennisstadion og i 1994 kom Court Susanne Lenglen med 10.068 siddepladser til. For mange tennisfans er Roland Garros French Open en af de mest spændende og attraktive tennisturneringer, da det er den eneste af de fire Grand Slam turneringer der spilles på det berømte røde grus. Der er langsommere at løbe på og får ind i mellem et match til at udarte til et ægte maraton.  Det er ikke for ingen ting at French Open regnes for en virkelig udfordring for enhver tennisspiller – og det er ikke så få tennisstjerner, der har stillet op, der har måttet slutte deres karriere uden nogensinde at opnå en sejr i ”helvedet i Paris”.

Insidertips:

Det behøver ikke at være dyrt at overvære Roland Garros French Open, faktisk er billetpriserne forbavsende rimelige. Når det er sagt skal man vide, at der i reglen kun er de dyre billetter til Centre Court og Court Suzanne Lenglen at få, hvis du køber ved indgangen på selve dagen. Men allerede fra marts måned kan du via den officielle hjemmeside bestille billetter til priser fra € 20 (ca. DKK 150) - og opefter – og opleve denne fantastiske tennisturnering i Paris.

Velegnet til …

Roland Garros French Open er et ægte højdepunkt for tennisfans. De forholdsvis moderate billetpriser har gjort at denne tennisturnering er populær blandt unge tennisfans og familier. Det tager ikke langt tid at flyve til Paris og der fås mange billige flybilletter, så det er også en ideel undskyldning for at snuppe et par dage i Seine-metropolen. Og med en ferielejlighed i Paris er overnatning heller ikke nogen bekostelig affære, selvom hele familien er med. Hvis du altså vil opleve tennis i absolut verdensklasse, er French Open den helt rigtige adresse.

Det kan du også opleve i Paris:

Ud over French Open har Paris selvfølgelig utrolig meget andet at byde på. Du kan opleve denne storbys uforlignelige charme på Montmartre med Sacré-Coeur katedralen og mange hyggelige caféer. Måske et museumsbesøg på Louvre skulle stå på programmet eller en tur op i Eiffeltårnet, der har været Paris´ vartegn siden verdensudstillingen i 1889.  Ligeledes imponerende: Notre-Dame de Paris katedralen, bygget i gotisk stil og opført mellem 1163 og 1345, og en af Paris mest kendte seværdigheder. Har du børn med, kan en tur i Disneyland Paris nok vække begejstring.

Find feriehus eller ferielejlighed i Paris

Bild: © Atout France Stéphane Tellier

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check