Tour de France – oplev verdens bedste cykelryttere

Lø. 2.7. - sø. 24.7.2016

Officiel hjemmeside: http://www.letour.fr

Le Tour de France_copyright Paris Tourist Office - Photographer Amélie...21 etaper og rundt regnet 3.600 kilometer: Det er det Tour de France handler om. I år starter turen i Departementet Manche i Normandiet, nærmere bestemt ved Mont St. Michel. Tour de France 2016 fører også gennem den lille, bjergrige stat Andorra, der ligger i Pyrenæerne mellem Frankrig og Spanien. Verdens vigtigste etapecykelløb starter hvert år i et andet land - i 2016 er det så Frankrig - og ender traditionen tro på Champs-Elysées i Paris. Hvert år hylder tusindvis af begejstrede tilskuere og fans cykelrytterne på deres vej igennem Paris og vinderen af Tour de France fejres med pomp og pragt. For mange franskmænd er Tour de France en fast sportsbegivenhed i kalenderen:  Det er simpelthen utænkeligt ikke at følge med i dette vigtige cykelløb.  Nyd det (i reglen) pragtfulde vejr og få et virkeligt indtryk af cykelsporten og den kæmpe kraftanstrengelse Tour de France, der regnes for verdens skrappeste cykelløb, afkræver cykelrytterne. Vær med til at heppe på dem når de kører op af Champs-Elysées. Slutningen på Tour de France i Paris er en kæmpe fest for hele familien og samtidig en mulighed for at tilbringe et par dejlige dage i denne skønne storby.

Insidertips:

Lad os være helt ærlige: Vil du følge Tour de France, så bliv hjemme og se det på TV. Men vil du virkelig opleve ”Le Tour” med triumfer, dramaer og den festlige atmosfære skal du være i Paris. Den sidste etape og den sidste spurt på Champs-Elysées markerer afslutningen på årets største begivenhed inden for cykelsporten, og selv ikke den bedste TV-transmission kan gengive stemningen her.

Velegnet til …

Tour de France er en begivenhed hvor både cykelsportsentusiaster og familier med små og større børn får en kæmpe oplevelse. I kan tilbringe nogle herlige dage sammen i Paris og desuden kan I heppe på jeres favoritter og hjælpe dem godt i mål på de sidste meter af Tour de France. Den begejstrede stemning og den spændende slutetappe gør, at det at opleve Tour de France i Paris er et sportsligt højdepunkt for alle generationer.

Det kan du også opleve i Paris:

Du kan opleve en helt anden side af Paris i katakomberne. Dette ”dødens rige” er en turistattraktion med garanti for gåsehud, men giver også et interessant indblik i Paris´ historie. Verdens vel mest kendte museum – Louvre – Notre Dame, Eiffeltårnet: Paris er altid en rejse værd! Denne kunstens og modens by indbyder i den grad til at blive udforsket, hvad enten det er på en spadseretur gennem det smarte St.-Germain-des-Pres eller en romantisk slentretur langs Seinen. Skulle du rejse sammen med en der er knap så interesseret i Tour de France og cykelsport her et sidste lille tip:  Der er sommerudsalg i Paris i juli – hvad mere kan man ønske sig?

Book apartment / ferielejlighed i Paris  

Bild: © Paris Tourist Office - Photographer Amélie Dupont

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check