Oplev eksotiske rejsemål på en vandreferie

Vandreferie i nogle af verdens smukkeste landskaber

Tag på vandretur i nogle af verdens smukkeste landskaberAt nå op til et udsigtspunkt og lade blikket glide ud over de mest utrolige landskaber i verden er en oplevelse der er svær at slå, og det har aldrig været nemmere at tage på vandreferie i udlandet. Der findes simpelthen så mange smukke feriesteder til en vandreferie, fra Nova Scotia i Canada til menneskehedens vugge i Etiopien.

Der findes ingen bedre måde at opleve den frie, vilde natur og opleve et land og dets kultur end til fods på en aktiv ferie. En eksotisk, individuel vandreferie i naturskønne omgivelser, hvor du oplever flora og fauna og deler dine oplevelser med venner eller familie, er en oplevelse for livet. Det kræver ikke den store erfaring at udforske de mere eksotiske naturområder i verden på en vandreferie, men det kræver at du er i nogenlunde god form og parat til at opleve en anderledes aktiv ferie.

En privat, hyggelig feriebolig er et godt udgangspunkt, især for dem der tager på bjergvandringer, for det er pragtfuldt at komme tilbage til et varmt og hyggeligt sted efter en lang vandretur og kunne slappe af med god mad om aftenen, tørre sit vandreudstyr og planlægge næste dags vandringer.
Vandreferie i British Columbia

Vandreferie i British Columbia

Vildmarkerne i British Columbia i den vestlige del af Canada er en oplevelse for sig. Bjergtinder, spejlblanke søer og dybe skove med et utroligt dyreliv er hvad du kan opleve under en vandreferie i British Columbia. Området omkring Vancouver og Vancouver Island byder på gode muligheder for vandreture. I de syv nationalparker i British Columbia, heriblandt Glacier nationalparken i Columbia Mountains eller Yoho nationalparken i Rocky Mountains, er der vandreruter i mange sværhedsgrader.

Ferieboliger i British ColumbiaVandreferie i Sydafrika

Den dramatiske Drakensberg bjergkæde, sletterne ved Kwa-Zulu Natal og Garden Route er blot nogle af de skønne landskaber du kan opleve på en vandreferie i Sydafrika. Giant´s Cup ruten igennem Drakensbergregionen er en af de smukkeste i Sydafrika. I Golden Gate Highlands nationalparken i den nordlige del af Sydafrika kan du opleve fantastiske klippeformationer og et rigt dyreliv. I Kruger nationalparken kan du deltage i guidede vandreture og opleve elefanter, løver, zebraer og mange andre af Afrikas dyr.

Ferielejligheder og feriehuse i Sydafrika


Vandreferie i Costa Rica

Vandreferie i det smukke Costa Rica gennem regnskove, mangrovesumpe og tæt på vulkaner er noget af det mest fantastiske man kan opleve. Costa Rica er kun lidt større end Danmark og har en ufattelig rigdom af eksotiske planter og dyrearter. Omkring en fjerdedel af Costa Rica er fredet natur med160 økologiske reservater, nationalparker og naturbeskyttelsesområder. Nationalparken ved Arenal vulkanen, Monte Verde Cloud Forest Reserve eller Corcovaco nationalparken er alle gode bud til vandreferien i Costa Rica.

Feriehuse i Costa Rica


Vandreferie i New Zealand

New Zealand byder på imponerende naturoplevelser med flotte landskaber og et varieret dyreliv og New Zealand er derfor blevet et populært rejsemål til en vandreferie. Der findes otte forskellige ”Great Walks”, heriblandt flere familievenlige, i bl.a. Fjordland National Park og på Milford Track, der betegnes som verdens bedste vandretur.

Ferieboliger i New Zealand

Vandreferie i Indien

Vandreferie i Indien

Vandreture og trekkingture i Himalaya-bjergene i det nordlige Indien er højdepunktet indenfor vandreture i udlandet. De indiske Himalaya-bjerge er nogle af de mest fantastiske regioner i verden til en helt unik vandreferie. I Kerala i Syd-Indien kan du opleve en anden form for vandreferie: Skovdækkede bjerge, små landsbyer, kokospalmelunde, store teplantager og krydderiplantager – Kerala er et tropisk paradis til en vandreferie.

Ferieboliger i Indien

 

Vandreture på egen hånd er en dejlig oplevelse; mange der har prøvet organiserede vandreture med guide, nyder især at kunne vandre i eget tempo, planlægge egne ture og ændre planer, som det passer dem, og har generelt en større oplevelse. Man er nærmest garanteret afslapning, når man tager afsted på egen hånd. Der er selvfølgelig en del steder, hvor man er nødt til at have en guide, f.eks. i Himalaya-bjergene, men man kan ofte hyre en privat guide. Ferieboligerejere i populære vandreområder kan ofte hjælpe dig med at finde en god, lokal guide.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check