Idéer til din skiferie

Idéer til din skiferieDet kan betale sig at være i god tid, når det gælder skiferie på de populære skisportssteder. Så det er om at komme i gang og bestille skiferien.

Skiferie er perfekt til en gruppe af venner eller til en familieferie, idet der er så meget at foretage sig både på ski og "off-piste". Man kan både dyrke langrend, freestyle ski eller snowboarding, men hvis den ene eller anden ikke er helt så bidt af ski, er der mange andre tilbud på skisportsstederne, så alle kan få en vellykket ferie.

Man kan f.eks. forkæle sig selv lidt i et af de mange spa- eller wellnesscentre, der findes på skisportsstederne eller prøve andre former for vintersport, som f.eks. isklatring, slædekørsel eller tage en vandretur med snesko.
 

 Skiferie i Sverige

Skiferie i Sverige

I Sydsverige er der ni skisportsområder for begyndere og øvede, alle indenfor et par timers kørsel fra Danmark, heriblandt Isaberg og Mullsjö. I Midtsverige finder du større udfordringer omkring Sälen i Dalarna, der er Nordeuropas største alpine skisportsområde med over 100 pister og ved Idra Fjäll. I Nordsverige er der tolv skiområder, bl.a. Åre og Härjedalen. Er du nybegynder er skisportsstederne i Sydsverige et godt sted at lære at stå på ski, men Sverige har også masser af udfordringer til de øvede.

Find feriebolig til skiferien i Sverige


Skiferie i Schweiz

Skiferie i Schweiz

De fantastiske bjerglandskaber og den lange tradition for skisport gør Schweiz til et af de populæreste skisportsrejsemål for en skiferie i Europa. Skisportsstederne i Schweiz regnes for blandt de bedste i verden både til alpint skiløb, langrend og off piste. Zermatt for foden af Matterhorn, Saas Fee, Verbier og Veysonay i de Fire Dale byder på skisport i topklasse. I den dyrere ende af skalaen finder du Klosters, Davos og St. Moritz.

Find din skihytte eller skilejlighed i Schweiz


Skiferie i Norge

Skiferie i Norge

I Norge er der over 200 skisportssteder, nogle med snowboardparker, og Norge er ligeledes kendt for sine fantastiske langrendsruter, f.eks. i området ved Valdres. Der er ikke længere til Norge end at du kan tage på kør selv skiferie. Skisæsonen er en af de længste i Europa og sneforholdene er i regelen i top. Mange af Norges populære skisportssteder har specielle aktiviteter for børn, f.eks. i Vrådal hvor der er børneklub og børnelifte. Hemsedal byder på varieret skiløb og udfordringer til de øvede.

Find ferielejlighed eller feriehus til skiferien i Norge


Ski_iStock_000002896300Small.jpg

Skiferie i Italien

Skiferie i Italien er ikke helt så kendt som skiferie i nabolandene, men der findes et hav af gode skisportssteder i Norditalien: Det største er Dolomiti Superski, der er en sammenslutning af 12 skisportsområder med over 1200 km pister, herunder Cortina d´Ampezzo, Val Gardena, Alta Badia og Val di Fiemme. Dolomiti Superski ligger i provinserne Belluno, Alto Adige og Trentino. Også Valle d´Aosta, der deler grænse med Schweiz og Frankrig, har 19 skisportsområder, heriblandt Cervinia og Champoluc.

Find feriebolig til skiferien i Italien


Skiferie i Canada

Skiferie i Canada

Nogle af verdens mest luksuriøse skisportssteder finder man i bjergene i Canada. Det canadiske skisportssted Whistler er kendt for at have nogle de bedste pister og après-ski i verden. Whistler ligger i British Columbia og har 200 km pister, heraf 50 km sorte nedfarter, men også Big White og Sun Peaks i samme stat er ikke at foragte. I nabostaten Alberta ligger flere skisportsområder, der byder på virkelige udfordringer, nemlig Jasper og Lake Louise samt Sunshine Village ved Banff.

Find feriebolig til skiferien i Canada

 

Vi her i Europa er så heldige at have et så stort udvalg i skisportssteder i mange forskellige lande og på forholdsvis tæt afstand. Vi kan endda tillade os den luksus, at bestemme os for at tage en miniskiferie for så at hoppe på et fly fredag aften og være tilbage på arbejdet mandag morgen.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig