Golfferie i Irland

400 golfbaner og links golfbaner indbyder til en skøn golfrejse til Irland

Golf i Irland Irland er et af verdens bedste golflande og det med god grund. Fantastisk natur og vindblæste kyster gør at det ikke blot er en stor fornøjelse at spille golf i Irland, men også er en virkelig udfordring. Irske golfbaner er blandt de bedste i verden, smukt anlagt og designet af de bedste golfbanedesignere og spillere i verden.

Der er så mange golfklubber, at du hver dag under din golfferie kan vælge spille på anden championship golfbane i Irland. Irland har en stor golftradition og er blandt et af de mest hyggelige og usnobbede golflande i Europa. Der er ca. 400 golfbaner i Irland af høj kvalitet til alle ønsker og handicaps.

Næsten halvdelen af alle links golfbaner i verden ligger i Irland og Irlands størrelse gør at du har frihed til at kun at spille på de golfbaner, der virkelig interesserer dig.Golfferie i Irland - County Cork

På County Corks vilde hedestrækninger og vindomsuste kyster finder du nogle af de mest udfordrende og flotteste golfbaner i det sydlige Irland. Der er gode flyforbindelser til lufthavnen i Cork, hvilket gør det nemt at tage på golfferie i Cork.

Feriehuse i County Cork

Golfferie i Irland - County Donegal

Meget handler om golf i County Donegal og når man har sådan en bemærkelsesværdig samling af links golfbaner fordelt langs en nærmest uendelig kyststrækning er det ikke underligt, at Donegal siges at have nogle af de bedste golfbaner i Irland.

Ferieboliger til golfferien i County Donegal

iStock_000015451152XSmall.jpg

Golfferie i Irland - County Kerry

County Kerry har et stort udvalg af pragtfulde golfbaner, både parkland og links. Professionelle golfspillere er igennem mange år kommet her for at træne og mange kendte og royale vælger at holde golfferie i County Kerry.

Ferieboliger til golfferien i County Kerry

Golfferie i Irland - County Galway

Golfbanerne i Galway er ligeså forskellige som landskaberne i området; fra åbne, vindomsuste golfbaner ved kysten til beskyttede golfbaner i parklandskaber. Hazarderne på de irske golfbaner i Galway er kendt for at være lumske!

Feriehuse og ferielejligheder til golfferien i County Galway

Golfplayer

Golfferie i Irland - County Mayo

Det bjergrige landskab i County Mayo er nærmest dækket af golfbaner og du finder kun få åbne arealer, hvor der ikke vifter golfflag. En golfferie County Mayo er perfekt til dig, der vil prøve at spille på mange forskellige baner.

Feriehuse til golfferien i County Mayo

 

Mange af de bedste golfbaner i Irland kræver golf handicap certifikat for at man kan komme til at spille, og selvom der findes mange offentlige golfbaner i Irland, vil de bedste og mest kendte se dokumentation før man får tee-off-tid. Der findes et udvalg af regionale golfpas (fordelskort), der giver rigtig god valuta for pengene samt prioritet ved booking. HomeAway har et stort udvalg af traditionelle irske ”cottages”, feriehuse og ferielejligheder, der er perfekte til en dejlig golfferie i Irland. Når du lejer en privat feriebolig har du mere plads og fleksibilitet til at nyde den berømte gæstfrihed i Irland, samtidig med at du sparer en del penge ved at leje din feriebolig direkte af ejeren.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check