En verden af spændende golfoplevelser

Skræddersy din individuelle golfferie

Golfferie med venner eller familie i en ferielejlighed eller ferievilla er den perfekte aktive ferie og da mange golf resorts også byder på anden sport og underholdning, er der nok at tage sig til for dem der ikke spiller golf.

En individuel golfferie giver dig mulighed for at sammensætte din ferie nøjagtig efter dine golfpræferencer, da du kan vælge mellem mange flere golfbaner, spille på forskellige golfbaner i løbet af ferien og f.eks. få golftimer når det passer dig. Du bestemmer selv om du vil være afsted i f.eks. 3, 7 eller 17 dage, eller du kan holde langtidsferie og spille golf hver dag under sydens sol om vinteren, uden at det koster en formue. Tager I flere afsted, har HomeAway.dk et kæmpe udvalg af store ferieboliger og feriehuse, de fleste af meget høj standard, f.eks. med egen pool og separat badeværelse i forbindelse med hvert soveværelse og det til en fantastisk lav pris. Du kan f.eks. leje en ferievilla tæt på en golfbane ved Algarve med 3 soveværelser, 3 badeværelser og privat pool fra 2.100 kr. pr. uge Hertil kommer selvfølgelig flybilletten og en evt. lejebil. Er man 2 eller 3 der deler, er det en ekstremt billig golfferie i særklasse!Golfferie i Spanien

Spanien er et mekka for golfspillere. Antallet af golfbaner er steget væsentligt indenfor de senere år i takt med at golf i Spanien er blevet mere og mere populært. Der er mange gode grunde til at holde golfferie i en ferielejlighed eller et feriehus i Spanien: For det første tilbydes der mange billige flybilletter til Spanien, for det andet er klimaet – især i Sydspanien og ved Costa del Sol – velegnet til golf året rundt, for det tredie er der et kæmpe udvalg af golfbaner til selv den mest kræsne golfspiller. Til dem der ikke er golffans, er der masser af muligheder for andre aktiviteter, fra strandliv til sightseeing og shopping.

Feriehuse og ferielejligheder til golfrejsen til Spanien


Golfferie i Frankrig

Golfferie i Frankrig

Fra de udfordrende bjerg-golfbaner i Rhone-Alpes til golfbanerne ved den solrige Cote d'Azur er Frankrig et ideelt rejsemål for en golfrejse. Bretagne og Normandiet ligger ikke længere væk, end at man kan holde en dejlig kør-selv golfferie eller miniferie. Også i Loire-dalen syd for Paris er der gode muligheder for en golfferie i fantastiske omgivelser, da der er blevet anlagt storslåede golfbaner ved flere slotte i Loire-dalen.

Ferieboliger tæt på golfbaner i Frankrig


Golfferie i Portugal

Golfferie i Portugal

Golfspillere fra hele verden tager på golfferie i Portugal for at spille på de fantastiske championship golfbaner og nyde det gode klima. Algarve er det mest populære rejsemål til en golfferie i Portugal, med et udvalg på knap 40 golfbaner. I området ved kysten vest for Lissabon ligger der 17 golfbaner af særdeles høj standard, f.eks. Estoril Golf, der er en af Portugals ældste golfbaner, og Lisbon Sports Club. I Nordportugal ligger der 15 golfbaner, de fleste i området omkring Porto og Espinho.

Golfophold i Portugal i et feriehus eller en ferielejlighed ved de bedste golfbaner


Golfferie i Skotland

I Skotland, golfens hjemland, finder man nogle nærmest „djævelsk“ svære golfbaner i pragtfulde omgivelser. f.eks. Vale of Leven Golf Club, med en 18-huls golfbane med en fantastisk udsigt over Loch Lomond og de omliggende bjerge. Navne som Gleneagles, St Andrews, Carnoustie og Royal Troon er sød musik i enhver rigtig golfentusiasts ører. Kombinationen af atmosfære, god golf og ægte skotsk whisky er simpelthen uimodståelig. Med en feriebolig bestemmer du selv, hvor og hvor længe du vil holde golfferie i Skotland.

Ferieboliger til en golfweekend i Skotland


Golfferie i Florida

Med sit behagelige klima og kæmpe udbud af storslåede golfbaner er Florida verdens førende rejsemål for golfferier. Hertil kommer at det efterhånden er ligeså billigt at flyve til Florida som indenfor Europa og feriehuse og ferievillaer i Florida er en luksusoplevelse for sig, til en særdeles rimelig pris. Desuden byder Florida på et væld af attraktioner og seværdigheder, så ingen i familien behøver at kede sig, selvom de ikke spiller golf.

Ferievillaer og ferielejligheder til golfferien i Florida

Der er efterhånden så mange muligheder for billige flybilletter til Spanien, Frankrig, England og mange andre lande, at man endda kan tillade sig at holde en miniferie eller en forlænget golfweekend. Kombineret med et ophold i en ferielejlighed eller et feriehus, der er væsentligt billigere end et hotelophold, kan man også overveje at holde langtidsgolfferie ved f.eks. Costa del Sol eller Algarve.

Der skal lidt mere planlægning til at holde en individuel golfferie, idet man både skal booke feriebolig og fly, men til gengæld er man ikke bundet af bestemte rejsedage og man kan selv bestemme rejsens længde. Desuden er der en væsentlig besparelse at hente; sammenlignet med almindelige golfrejser kan man holde en billig golfferie, uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check