Storbyferie i Paris 2016 -
Oplev Paris´ seværdigheder og charme på en ferie i Paris

Frankreich-Paris.png

 

”Den skønneste i verden” – således omtalte komponisten Fréderic Chopin Paris og den dag i dag står storbyen ved Seinen for nye trends, kultur og kreative impulser. Paris er kosmopolitisk og provinsiel på samme tid, farveprægtig, overdådig og ærkefransk med sine ”quartiers”, der hver har deres egen charme. Montmartre, Montparnasse, Marais: Paris est branché – meget trendy!

Overalt i Paris møder du vartegn der virker som gamle bekendte: Eiffeltårnet, Notre Dame, Louvre og mange andre af Paris´ seværdigheder har spillet fremtrædende roller i film, på TV og i bøger. Men at opleve dem i virkeligheden kan bestemt ikke erstattes af moderne medier! Er det første gang du er i Paris kan det anbefales at opleve byens mange seværdigheder på en tur på Seinen, og især aftenture har deres eget særlige flair, når storbyens glitrende lys spejler sig i floden.

 

Montmartre.jpg Eifelturm St-Germain.jpg

 Eiffeltårnet

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er et af verdens mest berømte bygningsværker. Det blev opført i 1889 i anledning af verdensudstillingen og er opkaldt efter dets konstruktør Gustave Eiffel. Eiffeltårnet er 324 m højt og fra den øverste platform i toppen af tårnet, hvor der også ligger en champagnebar, har du en fantastisk udsigt over Paris. Derudover er der fire restauranter i forskellige prisklasser i Eiffeltårnet. Vil du rigtig forkæle dig selv kan ”Jules Verne”, der ligger på 2. platform 125 m oppe, anbefales.

Ferie i Paris - find ferielejlighed tæt på Eiffeltårnet


Louvre

Louvre

Et af verdens berømteste malerier, Leonardo Da Vincis Mona Lisa, hænger på Louvre, der har en utrolig imponerende samling på over 7.500 malerier fra det 13. til det 18. århundrede. Den berømte Venus fra Milo står ligeledes på Louvre, der er verdens største museum. Hvis du har set filmen ”Da Vinci Mysteriet” vil du nikke genkendende til den imponerende glaspyramide udenfor museet. Det er en god ide at købe billet i forvejen via Louvres hjemmeside for at undgå de lange køer ved indgangen.

Ferielejligheder tæt på Louvre til storbyferien i Paris


Champs-Élysées

Champs-Élysées

Champs-Élysées med sine forretninger, biografer og caféer er en af verdens mest kendte – og dyreste – adresser. Den fører fra Place de la Concorde med den berømte Luxor obelisk til Place Charles de Gaulle, hvor Triumfbuen står – ligeledes et af Paris´ mange kendte vartegn. Det er et top område at shoppe, med mange indkøbscentre og mærkevareforretninger. Udvalget af butikker er kæmpestort, så slap af på en af de mange caféer eller restauranter på og omkring Champs-Élysées efter shoppingturen.

Weekend i Paris - find ferielejlighed ved Champs-Élysées


Montmartre

Montmartre

Montmartre skal opleves under en storbyferie i Paris. Kvarteret er det højeste punkt i Paris. Tag turen op til Sacre-Coeur (den store hvide kirke) og nyd udsigten over byen. Den bedste måde at opleve Montmartre på er ikke at følge turiststrømmen, men ved at udforske de stejle, brolagte gader i dette gamle kvarter (med et kort i lommen!) på egen hånd eller – endnu bedre – leje en ferielejlighed på Montmartre, så du kan opleve dette dejlige kvarter med sine små listige steder på tæt hold.

Feriebolig på Montmartre til storbyferien i Paris


St.-Germain-des-Pres

St.-Germain-des-Pres

Det er hipt, det er smart, det er St.-Germain. Tidligere holdt eksistentialister som Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir til på Café de Flore og Les Deux Magots, der nu er blandt de mest kendte caféer i Paris. I dag er St. Germain stadig et mødested for kunstnere og nogle af Paris´ fineste gallerier og museer, f.eks. Musée d´Orsay med værker af bl.a. Monet og Renoir, ligger her. Det der præger bybilledet er imidlertid de lokale, der er smart og dyrt klædt – her gælder det om at se og blive set!

Storbyferie i Paris i en ferielejlighed i St.-Germain-des-Pres

 

 

De to store lufthavne i Paris er Paris-Charles-de-Gaulle (CDG), der er Frankrigs største lufthavn, og Paris-Orly (ORY). Charles-de-Gaulle ligger ca. 30 km nordøst for Paris´centrum . Der er gode S-togs og busforbindelser til centrum af Paris. Paris-Orly ligger 13 km syd for Paris og også herfra er der god bus- og togforbindelser til centrum.

Mange flyselskaber tilbyder billige flybilletter til Paris på alle tider af året. Der er mange skønne ferielejligheder i alle prisklasser i hjertet af Paris, så du er tæt på alt hvad denne pragtfulde by har at tilbyde på en ferie eller weekend i Paris.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check