Shoppingrejser til storbyer verden over

Kombiner en storbyferie eller miniferie med shopping i verdens metropoler

Shoppingrejser og især shoppingture op mod jul er blevet trendy og populære, og med det store udbud af lavprisflybilletter er der penge at spare. Hvad enten du vil købe modetøj eller nyeste underholdningsteknologi kan du kombinere det med en dejlig miniferie eller weekendferie i en af verdens storbyer og samtidig forkæle dig selv ved at nyde restaurant- og cafélivet i verdens metropoler Er du vild med shopping eller en rigtig fashionista ved du sikkert hvor du vil hen på shoppingrejse og om det skal være London, Paris eller Milano, verdens hovedstæder indenfor mode, juleindkøb i New York, jagt på antikviteter i Prag, toldfri tilbud i Dubai eller du leder efter den perfekte diamant i Amsterdam. De spændende traditionelle souks i Marokko indbyder også til shopping og Tyskland er altid et godt rejsemål for en shoppingtur.


Shoppingtur til London

Fra nyeste trends til antikviteter, fra store varehuse til verdenskendte modedesignere eller de mange spændende gademarkeder finder du gode tilbud og et kæmpe udbud i London. En shoppingtur til London har hurtigt tjent sig ind idet der fås mange billige flybilletter og et ophold i en feriebolig i regelen er billigere end et hotel, især hvis du er afsted med familien eller veninderne.

Ferielejligheder til shoppingferien i London


Shopping i New York

Kombinationen af spændende storbyferie og shopping har gjort New York til et af verdens mest populære rejsemål for shoppingrejser. Her kan du komme på power shopping, for i New York finder du både store, skøre, imponerende og billige shoppingmuligheder, inklusive den verdenskendte Fifth Avenue i Manhattan. Der findes også en del outletstore i selve New York City, selvom de store outlet malls ligger udenfor byen.

Ferieboliger til shoppingrejsen til New York


Shoppingparadiset Dubai

Dubai byder på mere end 50 shoppingcentre og basarer, der sælger alt fra sportsudstyr til guld og krydderier og Dubai Shopping Festival, der foregår fra 15. januar til 15. februar forvandler Dubai til et slaraffenland med masser af gode tilbud samt underholdning, koncerter, fyrværkeri, karneval og meget mere. Dubais største shopping centre er Mall of the Emirates, med over 500 forretninger, og Dubai Mall, der også er et populært sted at mødes for at spise.

Feriehuse og ferielejligheder til shoppingrejsen til Dubai


Shoppingferie i Paris

Modemetropolen Paris er fyldt med lækre butikker. Alle topdesignere er repræsenterede i Paris og er du seriøst interesseret i mode, vil du få dit livs oplevelse. Shopping i Paris er i særklasse og når man er shopped-out kan man få sig en velfortjent pause på en af de over 10.000 parisiske fortorvscaféer. Vil du spare lidt, ligger La Vallée Village, der er en outletstore med 90 butikker (inklusive designerbutikker) ige uden for Paris, tæt på Disneyland.

Ferielejligheder til shoppingturen i Paris


Shoppingtur til Tyskland

Det er ikke kun varer som øl, vin og vand, hvor der er penge at spare ved at handle i Tyskland. Tag på kør selv ferie til Hamborg eller Berlin, eller flyv til München og nyd atmosfæren i vores nabolands skønne storbyer og spar ved f.eks. at købe elektronik, computerspil, legetøj, børnetøj, sports- og hobbyudstyr og ikke mindst mode i de mange shoppingcentre og stormagasiner.


Den store fordel ved en shoppingferie eller en shoppingtur til en storby er at hele familien kan være med og hvis nogle i familien ikke er interesserede i at gå i butikker, er der mange seværdigheder og meget andet at foretage sig. Det tager max. 2-3 timer at flyve til de fleste europæiske storbyer såsom London, Paris, Rom, Nice eller Barcelona og flypriserne er efterhånden så lave at det er meget overkommeligt at tage på shoppingtur i Europa. Ofte tjener turen sig selv ind, især hvis du planlægger større indkøb.

November og december er perfekte til en shoppingrejse, hvor du kan få ordnet dine juleindkøb i løbet af en weekend og overraske familie og venner med helt specielle gaver. Juleshopping i New York er en helt fantastisk oplevelse, hvor byen er overdådigt julepyntet. I Europa er der julemarkeder i mange byer, heriblandt Berlin, Hamborg, Wien og Prag, hvilket giver en fantastisk stemning. På HomeAway finder du mange ferielejligheder i centrum af storbyerne, så du bor centralt og samtidig sparer, så der er flere penge tilovers til indkøb.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check