ABBA THE MUSEUM – en rejse i musikhistorien!


Med venlig tilladelse fra ABBA The Museum
www.abbathemuseum.com © Fotos: Åke E:son Lindman/ABBA The Museum

Det umådeligt populære ABBA museum, der åbnede i Stockholm i 2013, er allerede noget af en klassiker. Har du ikke besøgt museet endnu, venter der en kæmpe oplevelse. ABBA THE MUSEUM er nemlig ikke noget helt almindeligt museum.Bliv en del af ABBA

De fleste kan synge med på ”Dancing Queen” og ”Waterloo” men det kan være en god idé at øve sig lidt inden du besøger museet. Her har du nemlig chancen for at blive en del af ABBA og synge med på deres utrolig populære sange i det verdensberømte Polarstudie og endda gå på scenen med bandet! Dit materiale bliver indspillet, så du kan få det med hjem.

Gå ind og dans ud af ABBAs verden

Du kan selvfølgelig også se de legendariske kostumer, guldpladerne og mange andre minder fra ABBAs fantastiske karriere som verdenskendt gruppe. Tag plads i helikopteren der blev brugt til fotografiet på Arrival-albummet, oplev de gamle ABBA videoer og se ABBAs manager ”Stikkans” kontor. Du kan opleve Benny spille flygel – eller er det Benny? – og se eller gense verdens mest sete musikfilm Mamma Mia. Du kan ikke undgå at blive grebet af stemningen og ABBAs fantastiske verden.

Gå ind og dans ud af ABBAs verdenTips til dit besøg på ABBA museum

Museet er både nyt og populært og der findes et smart system som gør at du ikke behøver står i kø. Når du køber din billet, vælger du samtidig tidspunktet for dit besøg, en såkaldt slot-tid. Det er billigst at købe billetten online og børn under 7 år har gratis adgang. Er I flere end 10 personer, tilbydes diverse spændende events og guidede ture.

ABBA The Museum ligger på Djurgården (”Dyrehaven”) i det centrale Stockholm, hvor også Skansen og Gröna Lund ligger. Dermed kan du nemt kan kombinere et besøg på ABBA museet med et besøg i disse to nærliggende attraktioner. Der er gode forbindelser med offentlige transportmidler, enten sporvogn, færge, bus eller tunnelbanen. Med en ferielejlighed i Stockholms centrum har du et godt udgangspunkt for at besøge ABBA museet og derudover opleve alt hvad Stockholm ellers har at byde på. God fornøjelse.

Du kan læse mere om åbningstider og billetpriser på http://www.abbathemuseum.com/

 

Ferielejligheder i Stockholm

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig