Storbyferie garanterer masser af oplevelser

Ideer til en billig storbyferie

Det tager kun et par timer at flyve fra Danmark til nogle af verdens mest spændende storbyer som f.eks. Rom, Barcelona, Prag eller Budapest og storbyferie er en fantastisk mulighed for en uforglemmelig ferie, hvad enten du trænger til et par romantiske dage sammen med en du holder af, vil holde familieferie eller leder efter et godt tilbud til en weekend i en af Europas storbyer. Der findes utallige gode tilbud på flybilletter, så det har aldrig været nemmere eller billigere at snuppe et par dage eller en uges billig storbyferie i en feriebolig.

En lejet feriebolig er et rigtig godt alternativ når du skal på storbyferie, både fordi der er mere plads, du har mere privatliv og kan være mere fleksibel end på et hotel. Og ikke at forglemme: Prisen for et hotelværelse af en bare nogenlunde standard er efterhånden pænt høj i de fleste storbyer og du betaler pr. person. Hvis du lejer en ferielejlighed eller et feriehus er prisen i regelen den samme om I rejser to, fire eller flere personer sammen. Mange udlejere modtager gerne reservationer for en enkelt eller to overnatninger og mange har særtilbud for last-minute reservationer og udenfor sæsonen. Kombinationen af en billig flybillet og en lejet feriebolig er en fantastisk mulighed for at få en billig storbyferie og opleve Europas storbyer eller storbyer rundt om i verden for små penge. Husk at priseksemplerne nedenfor er pr. feriebolig og ikke pr. person!


Budapest_p3011359.png   Prag_p2061188.png Istanbul_p3510484.png

 Storbyferie i Budapest

Storbyferie i Budapest

Budapest ligger ved Donau og er delt i to: Buda på den vestlige bred og Pest på den østlige. Byen er forbundet af ni broer, hvoraf Kædebroen, der bevogtes af frygtindgydende stenløver, er byens vartegn. På Budasiden ligger Gellertbjerget med frihedsstatuen og citadellet. For foden af bjerget ligger det berømte Gellert-termalbad. Nord for Gellertbjerget ligger Borghøjen med Buda slot og Fiskerbastionen hvorfra man har en fantastisk udsigt. Pest er byens pulserende hjerte med kulturliv, caféer og butikker.

Find din feriebolig i til ferien i Budapest


Storbyferie i Istanbul

Storbyferie i Istanbul

Den Blå Moské, Hagia Sophia, Topkapipaladset, den store basar med over 4000 forretninger, Bosporusstrædet – Istanbul er spækket med seværdigheder og oplevelser. Byen ligger på begge sider af Bosporusstrædet og dermed både i Europa og Asien. Desuden er den europæiske side delt af strædet Golden Horn. Syd for ligger Istanbuls gamle centrum med historiske seværdigheder og nord for det moderne centrum med museer og shopping. Tag færgen over Bosporusstrædet og besøg Istanbuls asiatiske del, der har en egen charme.

Find din ferielejlighed til ferie i Istanbul


Storbyferie i Prag

Prag med sin pragtfulde arkitektur og smukke beliggenhed ved floden Moldau kaldes også Byen med de hundrede tårne og Den Gyldne Stad. Hvad naturen har skænket, har mennesker gjort endnu smukkere ved at krone højderne med skønne kirker og slotte, skråninger med terrassehaver og stejle gader og trapper. Prag har en enestående både historisk men også boheme-agtig atmosfære og kan give dig en uforglemmelig oplevelse på en kortere eller længere storbyferie.

Find din feriebolig i Prag


Storbyferie i Rom

Rom er blevet beskrevet som en "kaotisk, sensuel og vanedannende by" hvor man kan forkæle sig selv under en storbyferie. Seværdighederne fra romersk tid findes spredt ud over byens centrum: Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Roms kristne katakomber for blot at nævne nogle. Men Rom handler ikke kun om historie og kultur, også shoppingmulighederne og det verdensberømte italienske køkken, gør det værd at leje en ferielejlighed i Rom.

Find din ferielejlighed eller feriebolig i Rom


Storbyferie i Barcelona

Barcelona er kendt for sin fantastiske arkitektur, sine mange gode restauranter og sit livlige natteliv og det er en fornøjelse at besøge denne pulserende storby. Barcelonas beliggenhed med bystrand, et dejligt klima og en venlig atmosfære gør at Barcelona er et af de mest populære storbyrejsemål i Europa. Besøg byens gotiske kvarter Barri Gotic,oplev Sagrada Familia, Antoni Gaudis kirkebyggeri der blev påbegyndt i 1882 og som stadig ikke står færdigt eller flanér på La Rambla, Barcelonas gågade.

Find din ferielejlighed eller din ferievilla i Barcelona

 

Der findes så mange dejlige storbyer næsten "lige om hjørnet", så det eneste du skal afgøre, er hvor du kunne tænke dig at holde storbyferie. Europas storbyer byder på en enestående mulighed for at opleve kultur, historie og livsstil i et andet land.

Også Europas mindre storbyer er en rejse værd f.eks Milano, Lissabon, Madrid, Wien eller Firenze.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check