Romantisk ferie – den perfekte gave til din elskede!

Tag din elskede med på et romantisk ophold

En romantisk rejse for to er den skønneste gave du kan give din elskede. En ferie langt fra hverdagens travlhed, det være sig en storbyferie, en romantisk strandferie eller et romantisk eventyr fjernt fra alfarvej, omgivet af skøn natur. En ting er sikkert – en feriebolig helt for jer selv er prikken over i´et, når det kun skal handle om jer to under en romantisk ferie.

En romantisk ferie for to er en af de mest romantiske ting du kan give din elskede, hvad enten du er nyforelsket, vil på bryllupsrejse eller har været et par i mange år. Mange faktorer medvirker til at din romantiske ferie bliver virkelig romantisk, ligegyldigt om du tager på romantisk weekend eller holder en dejlig lang ferie. Smukke landskaber, dejlig natur, fred og ro samt god mad og drikke er med til at gøre en romantisk ferie uforglemmelig og på HomeAway.dk finder du et væld af romantiske ferieboliger, der kombinerer alle disse faktorer helt perfekt. Se vores forslag til romantiske feriedestinationer.

Romantisk ferie i Montenegro

Romantisk ferie i Montenegro

Montenegro bliver ofte overset, når ferien planlægges, men det er meget få steder, hvor man finder en sådan koncentration af vidunderlige landskaber, herlige strande, smukke floder og skovklædte bjerge. Her er mange romantiske feriehuse, charmerende byer og landsbyer, perfekt til et romantisk ophold eller en bryllupsrejse, som .feks. Kotor i det sydvestlige Montenegro, der ligger ved landets smukkeste bugt, eller øen Sveti Stefan, der er et mondænt feriested.

Ferieboliger i Montenegro til et romantisk ophold


Romantisk ophold på Sardinien

Romantisk ophold på Sardinien

Sardinien er Middelhavets næststørste ø med en kyst på næsten 2.000 km. Her ligger det eksklusive Costa Smeralda nogle af verdens smukkeste strande. Det indre Sardinien er til gengæld nærmest uberørte af turismen. Du kan tilbringe en vidunderlig romantisk ferie og opleve en kombination af fred og ro under spadsereture ved stranden ved aftentide for at opleve de smukke solnedgange.

Feriehuse og ferielejligheder til en romantisk ferie på Sardinien


Romantisk ferie på Mauritius

Romantisk ferie på Mauritius

Mauritius, der ligger i det Indiske Ocean, er et paradis. En romantisk og smuk tropeø med bjerge, sletter med vulkankratere og en rigdom af blomster. De hvide strande og det turkisblå hav har gjort Mauritius til indbegrebet af et ferieparadis. Mauritius er som skabt til en romantisk ferie eller en bryllupsrejse, hvor man har tid til at nyde denne perle af en ø og hinanden i en dejlig ferievilla eller et feriehus.

Feriehuse til kærlighedsferien på Mauritius


Romantisk ophold i Kroatien

Romantisk ophold i Kroatien

Kroatien er kendt som et af de mest maleriske lande i Europa og du kan nyde en fantastisk romantisk ferie i Kroatien. De Dalmatiske Øer som f.eks. Hvar eller Korcula, Istrien og Dubrovnik med deres smukke natur og historiske seværdigheder er ideelle til en romantisk rejse. Også Kvarner Bugten byder på smuk natur og hvad kunne være mere romantisk end ferie på en af de dejliger øer her, f.eks. Krk, Cres, Losinj eller Rab.

Feriehuse og ferielejligheder til en romantisk ferie ved Dalmaterkysten


Romantisk ferie i Tyrkiet

Romantisk ferie i Tyrkiet

Ved den tyrkiske Middelhavskyst kan vi især anbefale Kalkan-Kas området til en romantisk ferie i idylliske omgivelser. Ferieboliger ved det Ægæiske Hav ligger smukt og her finder du nogle af de bedste strande i Tyrkiet og i f.eks. Mugla området i Dalaman - Dalyan finder du skønne, romantiske feriehuse til meget rimelige priser. Også området ved Bodrum med sine hyggelige småbyer og selve Bodrum by er perfekte til en romantisk ferie.

Dejlige ferieboliger til et romantisk ophold eller bryllupsrejse til Tyrkiet

Når tanken falder på en romantisk ferie eller weekend handler det i regelen enten om en solrig ferie ved en skøn strand, en romantisk weekend eller miniferie i en storby som f.eks. Paris eller Venedig, eller en ferie hvor du kan hygge dig foran kaminen efter en lang dag ude i naturen. Ligegyldigt hvor du vælger at invitere din skat på ferie, kan du være sikker på at han eller hun vil blive utrolig glad for det.

Hvis du tager på romantisk weekend eller miniferie er det vigtigt ikke at spilde for meget tid på selve rejsen, hvilket jo ikke er synderlig romantisk. Vælg derfor et rejsemål der kun ligger få timers kørsel eller flyvning hjemmefra, så I kan tilbringe mest mulig tid sammen på rejsemålet. Efter ankomsten til feriehuset eller ferielejligheden er der ingen grund til at styrte sig ud i mange aktiviteter, en romantisk middag på en lokal restaurant eller tid sammen i den private pool, sauna eller whirlpool er meget mere romantisk.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig