Forkæl dig selv med en eksotisk ferie

Direkte udlejning af ferieboliger på eksotiske destinationer verden over

En eksotisk rejse er den ultimative luksus oplevelse og ren balsam for krop og sjæl. Forestil dig kridhvide sandstrande, varmt tyrkisblåt vand og spektakulære solnedgange på en eksotisk ferie, der kombinerer drømmerejsen med fantastisk vejr og ferieoplevelser i perfekt harmoni. En ferie langt væk hjemmefra med fredfyldte dage er den perfekte måde til virkelig at få slappet af og få ny energi.

Ferie i en ferievilla eller et sommerhus på et eksotisk rejsemål er også perfekt til at fejre en særlig begivenhed, især for par der trænger til at nyde en rigtig luksusferie sammen, f.eks. på bryllupsrejse, i anledning af bryllupsdagen eller på en romantisk ferie. Der findes ingen bedre oplevelse end en eksotisk ferie.

Eksotisk ferie i Mexico

Mexicos kyst er kendetegnet ved kridhvide strande omgivet af et indigoblåt hav. Mexico bærer i høj grad præg af indianernes kultur. Her er imponerende pyramider, ruiner og templer, der står tilbage fra den fantastiske maya kultur. Der venter store naturoplevelser, f.eks. i naturparkerne Xcaret og Xel-há. Det mexicanske køkken er en oplevelse for sig og prøv en af de lokale tequilabarer.

Find feriehuse og ferielejligheder i Mexico


Eksotisk ferie i Thailand

Har du lyst til ren afslapning, er Thailand det rette sted. Thailands øer og strande er paradisiske med lange hvide sandstrande, skyggefulde palmer og turkisblåt hav. Vil du kombinere badeferien med storbyens glæder kan den pulserende metropol, Bangkok, varmt anbefales. Mange rejser til Bangkok for at opleve templer, livlige markeder, små gadekøkkener og historiske ruiner. Byen sitrer af aktivitet døgnet rundt og er samtidig en kulturel skattekiste.

Find din ferievilla eller ferielejlighed i Thailand


Eksotisk ferie på Mauritius

Mauritius er et af verdens ultimative feriemål. Øen byder på overdådige resorts, skønne strande, uendelige fritidsfaciliteter og god gastronomi. Mauritius er først og fremmest afslappende ferie, men en rejse til Mauritius er ikke nødvendigvis kun en badeferie. Hvad med at dykke, fiske, snorkle eller spille tennis på din ferie? Ud over hovedstaden Port Louis har Mauritius naturseværdigheder, som f.eks Black River Gorges nationalparken og . seven coloured earth ved Charamel, et ”månedlandskab” i mange farver.

Find ferieboliger på Mauritius


Eksotisk ferie på Barbados

Barbados er placeret midt i det Caribiske hav, og byder på sol, skønne strande, gode bademuligheder, mange fantastiske farver og eksotiske steder. Øen er den mest solrige i området, og der er masser af muligheder for at dyrke vandsport, dykke ved det smukke koralrev og nyde et festligt og farverigt natteliv. Barbados hovedstad Bridgetown bærer stærkt præg af den britiske kolonialtid og er absolut et besøg værd under ferien på Barbados.

Find ferievillaer og feriehuse på Barbados


Eksotisk ferie i Brasilien

Brasilien - det er tropiske landskaber, brede strande, regnskove, samba og fodbold. Du kan holde ferie i en feriebolig år efter år og du vil altid opleve nyt og opdage nye sider af Brasilien. Der er en egen charme ved en eksotisk ferie i Brasilien, som ikke kan opleves andre steder. Brasiliens storbyer som Rio de Janeiro og Sao Paulo er pulserende verdensmetropoler.

Find feriehuse og ferielejligheder i Brasilien

En ferie i et eksotisk land leder tankerne hen på badeferie, afslapning, god mad og kølige drinks, men de fleste eksotiske rejsemål byder på langt mere. Behageligt varmt hav indbyder til forskellige former for vandsport, fra dykning og snorkling til sejlads og windsurfing. Der er også mange aktiviteter at vælge imellem på landjorden, det være sig en runde golf eller en vandretur i den eksotiske natur. Du finder helt sikkert den form for ferie du ønsker under en eksotisk ferie!

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig