Er du klar til ferie på Hawaii?

Ferie på HawaiiHawaii – alene navnet leder tankerne hen på paradisiske strande, hula og farvestrålende blomster. Og øgruppen er virkelig et ferieparadis.

På Hawaii finder du de bedste forudsætninger for at holde en afslappende strandferie, men også til en spændende aktiv ferie eller en kombination af begge dele. Den afslappede atmosfære og Hawaiis venlige, gæstfri befolkning, der hilser dig med ”aloha” ved ankomsten, er med til at give dig en uforglemmelig ferie på Hawaii. Hertil kommer den fantastiske natur og øens interessante kultur og historie.

Øgruppen Hawaii er USA's 50. stat. Den består af ca. 130 øer og ligger i Stillehavet 3.800 km fra den amerikanske vestkyst. De seks største øer er hovedøen Hawaii (også kaldet Hawaii Big Island), Maui, Lanai, Molokai, Oahu med hovedstaden Honolulu, og Kauai.Ferie på HawaiiDu er velkommen til at dele denne infografik


Brug embed-koden til at offentliggøre denne infografik om Hawaii på din hjemmeside eller webblog. Kopier den og placér den der hvor du ønsker den skal stå på din side.

   
 <a href="https://www.homeaway.dk"  target="_blank"> <img src="https://www.fewo-direkt.de/files/live/sites/dk/files/ shared/infografik/Hawaii_Infographik_DK.jpg" alt="Ferie på Hawaii"></a> 

 
   
 


Hawaii, øerne med de mange facetter og muligheder


Hawaii er et af verdens mest kontrastrige naturparadis. Som rejsemål er Hawaii farverig og ligeså spændende og varieret som landets kultur og landskaber. Fra vildt og utæmmet til afslappet og fredfyldt – Hawaii er et af de få steder, der på nærmest magisk vis har noget at give til alle der besøger disse smukke øer.

Hvad kunne du tænke dig?

Surfing – Big wave surfing opstod på Hawaii og Hawaii er det perfekte sted til at lære at surfe eller se på surfing. Du finder de bedste bølger ved strandene på øernes nordlige kyster. Er du begynder, er maj til september det bedste tidspunkt, da bølgerne er knap så høje. Oahu's North Shore er den mest berømte surfstrand med 11 km strand og den legendariske Banzai Pipeline, hvor bølgerne bliver op til 15 meter høje. Her afholdes verdenskendte konkurrencer som Vans Triple Crown of Surfing. De fleste konkurrencer finder sted fra november til februar.

Vulkaner – Se Hawaiis to aktive vulkaner på Big Island i Hawaii Volcanoes National Park. Den ene, Mauna Loa, har ikke været i udbrud siden 1984, mens den anden, Kilauea, har været i konstant udbrud siden 1983. Nationalparken byder også på smukke vandreture, lavahuler og en strand med sort sand.

Hawaii for vandrere – En vandretur gennem paradis. Nogle af de mest krævende og varierede vandreruter ligger i den østlige del af Maui. Du kan også vælge at tage en tur på Hawaiis smukkeste køretur ved at følge vejen til Hana.

HistorieOahu byder på nogle af Hawaiis bedste kulturelle og historiske seværdigheder. Her ligger Dole plantagen, Hawaii Plantation Village og Pearl Harbor med sine historiske seværdigheder.

Golf – Hawaii et paradis for golfspillere året rundt. De fleste offentlige golfbaner ligger på Oahu, men et mest berømte golfområde ligger på Hawaii Big Island. Kysten ved Kohala er golfens mekka på Hawaii.

Oplevelser – Overalt på Hawaii tilbydes der helikopterture, så du kan opleve strande, vulkaner, vandfald og lavastrømme fra en helt anden vinkel. Vil du tættere på: Hawaiis terræn er perfekt til svævebaneture – hvor du kan komme op på en hastighed på over 50 km i timen – ned af bjergskråninger, gennem regnskove og over vandfald.

Spa – Bliv forfrisket og fornyet med spabehandlinger, du kun finder på Hawaii. Overalt på øerne tidbydes spa- og wellness behandlinger efter hawaiiansk tradition og med lokale ingredienser som ti leaf, poi og papaya.

Hula og luau – Ingen ferie på Hawaii uden en lektion i hula – den traditionelle dans, der fortæller om Hawaiis kultur. Det er nemt at finde en kumu hula (hula lærer) i en hula halau (hula skole) eller at få en gratis time på Royal Hawaii Center på Oahu.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig