De bedste rejsemål til en ferie i Florida

Oplev de mange seværdigheder og det skønne vejr under en rejse i Florida

Solskinsstaten Florida har et dejligt klima med masser af sol året rundt og der er utrolig meget at opleve i Florida for hele familien. Der venter en overraskelse til alle der tror at ferie i en feriebolig i Florida kun handler om de store forlystelsesparker: Fantastiske hvide sandstrande, golfbaner i verdensklasse og uspoleret natur giver mulighed for en ferie i særklasse.

Florida har to kyststrækninger med over 1500 km strand: Den østlige mod Atlanterhavet med Palm Beach, Fort Lauderdale og Miami, og den vestlige ud mod den Mexicanske Golf med Naples, Fort Myers og Clearwater, og ferieboligerne ved Floridas kyst indbyder til sol- og strandferie. I det centrale Florida finder man Orlando og Disney World, og American Space Agency ved Cape Canaveral, Sea World, Busch Gardens og Typhoon Lagoon Water Park er blot nogle af de mange andre attraktioner i Florida. Everglades National Park, der er enestående i verden, ligger i den sydlige del af Florida og er en naturperle man bør opleve under en ferie i Florida. Desuden er der mange muligheder for aktiv ferie med golf eller vandsport i topklasse og Florida har desuden et livligt natteliv.

Ferie i Orlando

Orlando er blevet et af verdens mest populære rejsemål på grund af de mange attraktioner og forlystelsesparker i området. Tæt på Orlando finder du Walt Disney World, Animal Kingdom, Epcot, Universal Studios, Kennedy Space Center, Magic Kingdom, MGM Studios, Sea World og Discovery Cove. Men Orlando er ikke blot et dejligt feriested for børn, her finder du også et stort udvalg af golfbaner, strande, parker og shopping malls. Orlando byder på noget for hele familien.

Ferieboliger i Orlando, Florida

Ferie ved Florida Central Gulf Coast

Er du til strandferie er Floridas Central Gulf Coast ved den Mexicanske Golf et godt valg. Her finder du over 600 km strande og byer som Tampa med Busch Gardens, en kombineret zoo og forlystelsespark, St. Petersburg med sine kridhvide strande og vandsportsaktiviteter, og Clearwater der er et paradis for lystfiskere. Ferie i en feriebolig på Floridas centrale golfkyst byder på rigtig mange muligheder.

Feriehuse og ferielejligheder ved Florida Central Gulf Coast


Ferie i Florida Keys

Florida Keys er en række små, lave kalk- og koraløer, der strækker sig mod vest i en 240 km lang bue ud for sydspidsen af Florida og byder på en sensationel blanding af fantastisk natur og uspolerede strande. Derfor er feriehuse på Florida Keys særdeles eftertragtede, og har kan du holde en afslappet ferie i skønne omgivelser. Mest kendt er byen Key West hvor bl.a. forfatteren Ernest Hemingway boede, og hans hus er en meget besøgt seværdighed.

Ferieboliger i Florida Keys


Ferie i Naples, Florida

Ferie i Naples, Florida

Naples ved Floridas sydvestkyst er et af de mest attraktive steder at holde ferie i USA. Vejret er perfekt hele året og strandene ved den Mexikanske Golf ved Naples er nogle af de bedste i verden. Desuden finder der ca. 94 golfbaner i Naples-området, fantastiske muligheder for dybhavs-lystfiskeri og Naples har det bedste udvalg af restauranter og shopping samt et pulserende natteliv.

Ferielejligheder og feriehuse i Naples, Florida


Disney ferie i Florida

Disney ferie i Florida

Den mest kendte forlystelsespark i Florida er Walt Disney World der består af fire hovedparker, Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom, tre vandparker, et shoppingområde og utallige restauranter. Det er en af verdens mest populære turistattraktioner, der tiltrækker besøgende i alle aldre. En privat feriebolig tæt på Disney World giver dig fleksibilitet og frihed til at besøge parken så tit du vil.

Florida ferieboliger ved Disney World

Hvad enten du vil leje et feriehus til en golfferie i Florida, en luksusvilla med egen pool eller et feriehus ved en af Floridas skønne strande finder du et stort udvalg på HomeAway.dk. Der er over 15.000 ferieboliger i Florida fra Florida Keys i syd til Jacksonville i nord og du kan dermed nemt finde en feriebolig der passer præcis til dine behov og pengepung.

Der tilbydes mange billige flybilletter til Florida f.eks. til Miami (MIA) eller Orlando (MCO), og i Florida finder du særdeles luksuriøse feriehuse og ferielejligheder med alle tænkelige faciliteter til meget rimelige priser, så der er masser af penge tilbage på feriebudgettet til at nyde Floridas attraktioner.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check