Find de bedste steder til en dejlig ferie i Costa Rica på vores Costa Rica kort

Ferie i Costa RicaCosta Rica i Mellemamerika deler grænse med Nicaragua i nord og Panama i syd. Mod øst ligger det Caribiske Hav og i vest ligger Stillehavet. Landet har en pragtfuld natur med store nationalparker, bjerge og fantastiske strande ved begge kyster.

Christoffer Columbus var den første europæer, der i 1502 landede på Costa Ricas kyst. I dag besøger over en million Costa Rica, for at opleve dette skønne land. Costa Rica er spansk for den rige kyst, og landet var spansk koloni fra 1519 til den fik sin uafhængighed i 1821.

Klimaet er tropisk og subtropisk, og du kan opleve regnskove, tropiske skove og et væld af dyrearter i Costa Rica. Costa Rica er overskuelig, kun lidt større end Danmark, og har en befolkning på 4,3 millioner. Heraf bor ca. 500.000 i hovedstad San José.

Costa Rica har en lang demokratisk tradition og er et fredeligt rejseland. Landets uofficielle motto og den daglige hilsen blandt folk er „Pura Vida“, der betyder „det rene liv“ eller „det gode liv“, og det afspejler befolkningens livssyn og venlige væremåde. Det costa ricanske køkken er en spændende blanding af indiansk, spansk, afrikansk og mange andre.Costa Rica – den „rige kyst“ har masser at byde på til en ferie: Oplevelser, afslapning, aktiv ferie, natur og mange smukke strande. Lad dig inspirere af vores infografik og få mere ud af din ferie i Costa Rica.

Sjove fakta:
Costa Rica betyder ”den rige kyst”.
Den bedste rejsetid er december til april, maj til november er regnsæson. Costa Rica har 26 nationalparker. Besøg Corcovado eller Manuel Antonio. Befolkningen taler spansk (officielt sprog) og engelsk.
Costa Rica er inddelt i 7 provinser: Guanacaste og Puntarenas ved Stillehavet, Alajuela og Heredia i den nordlige del, Limón ved det Caribiske Hav samt Cartago og San José der ligger i den centrale del af landet.
Brug vores guide til Costa Ricas strande ved Stillehavet, f.eks. i Guanacaste og Puntarenas, eller ved det Caribiske Hav samt Cartago til at finde det perfekte sted til din ferie: Her kan du finde børnevenlige strande, strande velegnet til snorkling eller surfing samt se hvor du kan dyrke lystfiskeri, se dyreliv eller opleve den lokale kultur.

Forslag til udflugter og ferieaktiviteter i Costa Rica:

Udflugt i nationalparken ved Arenal vulkanen
Oplev helt speciel flora og fauna i Monteverde Cloud Forest Reserve.
Tag en tur i regnskovens trætoppe i svævebane
White water rafting på Pacuare floden

Besøg hovedstaden San José og oplev Costa Ricas kulturarv i nogle af de populære museer som Costa Ricas nationalmuseum (Museo Nacional de Costa Rica) eller det imponerende guldmuseum, Museo del Oro Pre-Colombino, med Mellemamerikas største samling af præcolumbianske guldfigurer.

Du er velkommen til at dele denne infografik


Brug embed-koden til at offentliggøre denne infografik om Costa Rica på din hjemmeside eller webblog. Kopier den og placér den der hvor du ønsker den skal stå på din side.


   
 <a href="https://www.homeaway.dk"  target="_blank"> <img src="https://www.homeaway.dk/files/live/sites/dk/files/shared/infografik/CostaRicaForFamilies-DK.jpg" alt="Ferie i Costa Rica"></a> 

 
   
 

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check