Magisk ferie i en feriebolig i Marokko

Sæt krydderi på tilværelsen under en ferie i Marokko

Marokko er et hypnotiserende land. Krydderierne, de eksotiske dufte, markederne og de mange indtryk i Marokko er som taget ud af 1001 nat og der er derfor ikke overraskende, at Marokko er et af de rejsemål i verden, hvis popularitet vokser hurtigst. Flere og flere lejer en feriebolig i Marokko for at holde ferie i Marokko og opleve dette spændende og fortryllende land, hvor kulturer mødes og solen altid skinner på de lange, gyldne Atlanterhavsstrande. Selvom landskaberne i Marokko er fascinerende, er det byerne der fængsler de besøgende under en ferie i Marokko. De historiske byer Agadir, Marrakech og Tangier med deres mylder af aktivitet og fremmedartede dufte er en oplevelse for alle sanser. Gadekunstnere, farverne og de myldrende markeder er enhver fotografi-interesserets drøm og dog er man aldrig langt fra en rolig oase, det være sig en feriebolig i centrum af byerne eller de lange gyldne, nærmest mennesketomme, strande.

Marokko ferie i_Tangier

Marokko ferie i Tangier

Tangier ligger på den nordligste spids af Marokko. De forskellige kulturer i Tangier, den hvide by, gør Tangier til et nærmest magisk sted at holde ferie i en ferievilla i Marokko. Medinaen, den gamle bydel, er byens største seværdighed med markeder, forretninger og caféer. ”Musée de la Casbah” med mange interessante arkæologiske fund fra byens over 2000årige historie er ligeledes et besøg værd.

Ferielejligheder og feriehuse i Tangier

 


Ferie i Marrakech, Marokko Ferie i Marrakech, Marokko
Marrakech, den røde by, er en af de mest fascinerende byer i verden. Den ligger inde i landet i den sydvestlige del af Marokko. Der findes så mange historisk vigtige bygninger i Marrakech, som Koutoubia moskeen fra 1162 og kasbah´ at den gamle bydel i Marrakech blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Spændende er det også at tage en tur på byens markedsplads Djemaa el Fna eller besøge die berømte souks.
Ferievillaer og ferieboliger i Marrakech

 


Marokko ferie i Agadir

Marokko ferie i Agadir

Agadir ved Atlanterhavet er Marokkos førende ferieby med fantastiske strande og smukke seværdigheder. Agadir er perfekt til dig der vil nyde sol og strandferie i Marokko. Vil du nyde Marokkos bedste strande og opleve berbernes afslappede livsstil, kan vi anbefale Taghazout, kun 18 km nord for Agadir. Den fredelige fiskerlandsby var tidligere hippiernes foretrukne sted i Marokko. Idag besøges Taghazout af turister der vil opleve den autentiske berber-atmosfære samt af surfere og windsurfere, da betingelserne her er helt i top.

Ferieboliger i Agadir

 


Ferie i Essaouira, Marokko

Ferie i Essaouira, Marokko

Essaouira ligger ved Marokkos Atlanterhavskyst, mellem Agadir og Casablanca. Essaouira har et skønt klima året rundt og fantastiske strande. Medinaen, dvs. den gamle bydel, stammer fra det 18. århundrede og har – i modsætning til andre medinaer i Marokko – lige gader. Den blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2001. Du kan være sikker på en fantastisk ferie i Marokko, hvis du vælger Essaouira.

Private ferieboliger i Essaouira

 


Ferie i Casablanca, Marokko

Ferie i Casablanca, Marokko

Casablanca er Marokkos største by med godt 3 mill. indbyggere og ligger syd for hovedstaden Rabat ved Atlanterhavskysten. Filmen ”Casablanca” med Humphrey Bogart og Ingrid Bergmann gjorde byen verdenskendt. Fransk inspirerede byhuse, brede boulevarder, moderne højhuse og huse i orientalsk stil præger bybilledet samt mange restauranter og caféer. Gør et kup på kunsthåndværkermarkedet Youtija og besøg Hassan II moskeen, der er verdens næststørste moske.

Ferieboliger i Casablanca


Du kan holde en fantastisk sol- og badeferie i Marokko med hele familien i en feriebolig i Marokko. Strandene ved de større byer er pragtfulde og langs hele Atlanterhavskysten finder du små berberlandsbyer, der oser af charme og hvor du oplever en utrolig gæstfrihed. Der er strande langs hele Atlanterhavskysten og de kan nemt måle sig med strandene i Spanien og Frankrig, bortset fra at priserne er meget lavere og de på ingen måde er overfyldt. Surfere fra hele verden drager til Marokko for at surfe i Atlanterhavets varme bølger.

HomeAway har et stort udvalg af ferieboliger i Marokko, både ferielejligheder, feriehuse, ferievillaer med egen pool og traditionelle marokkanske riads. Du lejer din bolig direkte af ejeren og betaler derfor meget mindre end hvis du bestiller gennem et udlejningsbureau, der ofte lægger 30-40% oven i prisen. Dermed kan du måske leje en mere luksuriøs feriebolig eller have flere penge til spændende indkøb i basarerne eller til lidt ekstra luksus.

Når du har fundet en feriebolig i Marokko, der passer til dine krav og forventninger, skal du blot finde billige flybilletter. Marokko ligger kun ca. 4 timers flyvning fra Danmark. Der er tre hovedlufthavne i Marokko, Casablanca (CAS), Agadir (AGA) og Marrakesh (RAK). Gennem rejsesøgemaskiner kan du sammenligne priser på billige flybilletter og finde det bedste tilbud, der passer dig, så du kan få en dejlig ferie i en feriebolig i Marokko.

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig