Ferie i Afrika

Safari i Kenya, Egyptens pyramider eller badeferie i Marokko – Afrika har det hele

Afrika er et af de mest interessante rejsemål i verden. Dette store kontinent har uendelig mange facetter hvad enten du vil opleve kongegravene i Egypten, tage på safari i Kruger nationalpark i Sydafrika eller i Masai Mara i Kenya, opleve de gamle kongebyer Marrakech og Fes i Marokko eller holde sol- og strandferie i Tunesien.

Afrika er verdens næststørste kontinent efter Asien og strækker sig omkring 8000 fra nord til syd. Det er det eneste kontinent der rækker fra den nordlige til den sydlige tempererede klimazone. Klimaet varierer meget i Afrika med tempereret, subtropisk og tropisk klima. Den nordlige del af det afrikanske kontinent er præget af ørken, mens den centrale og sydlige del overvejende består af savanne og regnskov. Der er 54 lande i Afrika samt 9 territorier og 3 stater, der ikke er officielt anerkendte.


Ferie i Tunesien

Tunesien, det nordligste land i Afrika, besøges årligt af millioner af europæiske turister. Tunesiens 1300 km lange kyst, bl.a. på den populære ferieø Djerba, byder på pragtfulde sandstrande og indbyder til ferie i f.eks. Sousse eller Monastir. Sahara ligger i den sydlige del af Tunesien. Her optog George Lucas mange af sine Star Wars film. Hovedstaden Tunis ignoreres ofte af de turister der holder badeferie i Tunesien, og det er synd, for byen er yderst seværdig.

Find den perfekte feriebolig til ferien i Tunesien

Ferie i Marokko
Marokko er det land i Afrika der ligger tættest på Europa, kun adskilt af Gibraltarstrædet. Alligevel er det som at træde ind i orientens fremmede verden. Marokko byder på en fascinerende blanding af mange kulturer og i Marokko oplever du smukke byer, myldrende markeder, farver og dufte, fantastiske landskaber og dejlige strande. Kongebyerne Fes, Meknes, Rabat og Marrakech er centre for islamsk kunst og kultur. Ved Atlanterhavskysten finder du kilometerlange sandstrande og populære feriesteder som Agadir.
Find ferielejlighed eller feriehus i Marokko

Ferie i Kenya

Kenya er de vidtstrakte savanners og sneklædte bjergtinders land med talrige nationalparker. Den største er Tsavo nationalpark, den mest kendte er Masai Mara, der er en nordlig udløber af Serengeti. Her kan du især i juli og august se millioner af gnuer, zebraer, antiloper og impalaer på vandring. Desuden er der nationalparken lige udenfor Nairobi, Kenyas hovedstad, og der findes næppe noget sted i verden, hvor man kan se giraffer og elefanter leve frit med en moderne storbys højhuse som baggrund.

Find ferielejlighed eller feriehus i Kenya

Ferie i Egypten

Egypten er en af de verdens ældste civilisationers vugge og det moderne Egypten hæger om mindet om faraonernes tid og de storslåede bygningsværker de efterlod sig. Nilen er Egyptens livsnerve, uden denne flod og dens frodige floddal kunne landet ikke eksistere, for på begge sider af Nilen ligger Sahara. Pyramiderne er selvfølgelig de vigtigste seværdigheder i Egypten. I det moderne Cairo, der er den største by i Egypten, mødes Afrika, den arabiske verden og Egyptens fortid som britisk koloni.

Find ferielejlighed eller feriehus i Egypten

Ferie i Sydafrika

Sydafrika er et fascinerende land, med smukke landskaber og historisk og kulturel rigdom. Sydafrika er en farverig nation præget af vestlig og afrikansk livsstil. Sydafrika lokker også med sine mange forskellige landskaber fra savanne, hvor du f.eks. i Kruger nationalpark kan se elefanter og løver i fri natur, til den smukke Garden Route og frodige vinmarker ved Cape Town. Under en ferie i Sydafrika bør du besøge Cape Town ved foden af Taffelbjerget, en af de smukkeste storbyer i verden.

Find ferielejlighed eller feriehus i Sydafrika

Søgning på feriehus eller ferielejlighed

Find den helt rigtige feriebolig


check